Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KrPa

    😀 co? zjistila ze nic jineho neumi? 

    • Derp_1337

      Nebuď naivní. Ať ty osoby tvrdí cokoliv, tak vždycky jde nakonec jenom o prachy a pozornost.

      Ty lidi baví být centrem pozornosti (a dostávat za to ca$h) a ty kecy o ukončení streamování jenom zvětší aktivitu diváků. Ta holka se musí vyžívat v tom, jak ji fanoušci "přesvědčují", ať streamuje dál. V USA se takové holce říká: Attention w****. 😈

  • Řadím si Profigamers mezi mé guilty pleasures. Tenhle bulvár ze světa internetových pоšuků mě prostě baví (máte štěstí, že jsem byl moc líný odfiltrovat si to z RSS).

    (Jen je škoda, že na to plýtvá energií zrovna Pavel, stoupající hvězda české herní novinářiny).

    Opravte mě, jestli se mýlím, ale je to jedna z těch, jejíž webcam a chat zabírá na obrazovce více prostoru než hra samotná, že?

    Takoví se pak nejvíc diví, že tam mají cringefest.  A nadávat na "toxickou komunitu incelů" je chucpe jak krávа.


    • tuco

      Tak posuku. Twitch je dnes v podstate mainstream. Stejne tak jako TikTok nebo Instagram. 

      I presto, ze se Twitch od puvodniho obsahu (streamovani her) znacne odchylil, je i dnes vyznamnou platformou popularizace videoher ci kompetitivniho esportu, coz souvisi s obsahem tohoto webu.

      Pravda, vic nez videohry se zde resi ruzna dramata, ale drama proste tahne a hadam, ze Pavel neni na Twitch peceny-vareny aby pak sam temata vybiral a pouze je prejima z jinych bulvaru.

      Co se profigamingu, esportu, tyka tak opet hadam, ze na zaklade zpetne vazby se redakce domniva, ze o nej neni az takovy zajem, no a tim zbyvaj ty dramata. 

      Na Twitch se obcas deji zajimavy veci, mistrovstvi sveta v sachu, space walk NASA, AlphaStar vs pro hraci (Starcraft II), itzTimmy solo Bronze to Predator (Apex) v jednom 52 hodinovym streamu atd. Ale ty dramata tahnou a ony netahou .. posuky .. ony tahnou prave  normies, tak jako IRL (Blesk/Nova).  

      • Ab nedošlo k mýlce. Pоšuky nemyslím Twitch komplet, ale právě takové, co např. ukazují kozy na streamu a pak jsou zděšené, že si je někdo dovolí "objektivizovat" :)


      • LessPh

        Skoda, ze uz nemam na Twitch cas... je to fakt zabava, kdyz si vytipujes svoje oblibene streamery, ktery maji skill, na ktery mi smrtelnici nedosahneme. Nebo sledujes turnaje. Sledoval jsem borce s tezkym ruskem prizvukem, ktery hral Xcom2 Long War naprosto na jinym levlu, nez co jsem kdy videl... navic s ledovym klidem a 100% analytikou situace. Jinak pravidelne uz sleduju uz jen streamery na utube, kde je jednoduse dohledatelny offline zaznam... Flightdeck2Sim u me jasne vede, kapitan realny 738, ktery vali simulatory na Vatsimu...

        • tuco

          Su na PC v podstate furt a tak mam Twitch na druhym monitoru taky furt, jako krovi. 

          Podle mne si tam kazdy najde sve. Mne Twitch zajima v nekolika rovinach. Jako fenomen (sociologicky, psychologicky a technologicky), jako relax, v mensi mire kvuli interakci, ale predevsim jak pises je tam mozny videt vskutku fenomenalni vykony a pritom jak se rika byt u toho. 

          YT zas ma vyhodu tu, ze se to da pustit kdykoliv, a ze to byva vetsinou sestrihany, respektive orezany od nezazivnych ci nedulezitych momentu. 

          I kdyz mam poneti kdo je Poki nebo xqc nebo Shroud, tak nejvic sleduju lidi co maj v prumeru tak 50 divaku, jelikoz hraji co me zajima, na obtiznost nebo stylem ktery me zajima.

  •  No to je tase woke srágora.

  • tuco

    Před časem se stala terčem útoku od jiného streamera, který poslal své fanoušky spammovat do jejího chatu.

    To delal Forsen v roce 2014 s rozdilem tim, ze on je poslal k holce co mela 20 divaku a ona pak brecela ci projevovala jine silne emoce jelikoz se na ni divalo o 5000 lidi vic coz Poki ocividne nepotrebuje. 

    Uz jsem parkrat zkousel se na Poki divat, ve snaze pochopit jeji popularitu, ale nikdy jsem to nevydrzel dostatecne dlouho. To takova woohankyoung, to je jiny kafe. Tam mi je to jasny. Tam mi neni jasnej chat, kterej neustale spamuje smajly. Ze je to bavi klikat? Ale pravda, ja se divim i lajkum na Insta. Mne se to taky libi, ale proc to budu klikat? :)


    • "se stala terčem útoku od jiného streamera" Přiblblé divadýlko kde si hrají na sněhovou vločku, ať mi raději vybrečí řeku... Tohle jsou situace po kterých každý  streamer touží a pokud to zapírá, tak je to většinou domluvené předem. Je to něco jako vyhrát ve sportce. I kdyby ji tam zůstalo pouhé 1% nových diváků, tak je to neuvěřitelná reklama a nakopnutí kariéry...

    • Jez3vec

      Fordem nikoho nikam nikdy neposlal. Chat vždy na random začal slaňovat nějakej link, kam se připojili další a pokračovali v tom.

      • tuco

        Ano, chat dodal link (kam dnes pujdeme boys?), coz samozrejme random nebylo, ale to je vedlejsi. Ja tam byl snad 3 krat, takze mozna me dojmy jsou vskutku mylne.  Kdyz reknu poslal, tam mam na mysli host, cehoz jsem byl svedkem. 

        Nevim co se chudince Poki stalo, a ani mne to nijak zvlast nezajima. Nicmene Twitch ma funkci host a aby divaci na hostovanym kanalu spamovali jsou casto vyzyvani streamerem ktery host posila (jsme tady a jsme tady od tady toho ci te). Rozdil vsak asi bude ten, ze se to Poki nelibilo, a ze se to opakovalo. Tomu se dnes asi rika .. utok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit