Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    CO to vůbec je jihomorovské nářečí či co ? Feny 😮🤔

  • Jack1947

    Ty seš pěknej dezolát nadávat do blbečků možná to chce nejdříve vystřízlivět než tu budeš psát berz urážky^^😉🍻

  • takže podívej ty malá ferglo

    neber si do huby amongus, my to hrajeme s chabrama u piva a je to LEPŠÍ NEŽ BEJT SE STAROU DOMA

    takže nekecej do věci kterym nerozumis! a dej si prasky na hlavu!

    BLBECKu 😎

  • BLBA FERGLA

  • Já bych taku robotu hned sebral, jak má ona :D A ona se ještě ztěžuje

  • Jack1947

    Among us ? to jsem hodně nechápal, pak mi došlo že to je nový žánr nebo "updatovaný" žánr hide & seek a to zjevně lidi moc baví sledovat, mě by taky asi jeblo kdybych se furt "vystavoval světu, to je na hlavu ☹

  • mr.clayman

    Sice si nemyslím, že by influencerství a podobný aktivity byly kdovíjak záslužný činnosti, ale jsem ochoten jí dát "benefit of doubt." Člověk nemusí být zrovna zdravotní sestra na LDN, aby vyhořel. Pokud toho má holčina fakt hodně a takříkajíc se stala otrokem vlastního diáře, může dospět do stavu, který by se dal považovat za vyhoření.

  • MalyZeli

    Nemůžou do práce, jsou to úplně neschopní jedinci kteří jsou psychicky na dně z toho že můžou sedět doma a s kamosama hrát hry. Ať se naučej dělat po-pá a brát si občas dovolenou jako normální lidi co mají skutečnou práci, a nebude mít problémy. Ale ono Among US poblblost vydělává prachy no.

  • Jack1947


    CHuuuděra!😱😯😬 Nechtěla by zkusit jít ven nebo i nějakou tu práci klído zadarmo, ona by zase hned nahodila a řekla si hle... ono to tak hrozné není, vždyt přeci Nic moc nedělám a vydělávám. Vůbec nepochopím jak ostatní lidi jsou otroky systému.

    😉😛😀

    The term “burnout” was coined in the 1970s by the American psychologist Herbert Freudenberger. He used it to describe the consequences of severe stress and high ideals in “helping” professions.

    Ne opravdu jistě zdát se to může že prostě člověk když dělá něco furt dokola, tak vyhoří ale to se převážně myslí, u klasické práce pokud někdo "vyhoří u dělání toho co ho baví svědčí to o něčem jiném, třeba o tom žee, by se měl někde u psychiatra léčit.

    Což v USA Psychololofzi a psychiatři nejsou problém že každý druhý Amerikán měl v minulosti i jich několik. Ted jsem jí dal návod, a ztratil svůj čas nad někým koho neznám :D jenže oni tyhle clickbajti... to prostě nelze neminout.



  • MalyZeli

    🤮

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit