Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tuco

    Shroud prestal byt "nejschopnejsim" hracem kdyz prestal byt profikem, kdyz mu bylo 23 nebo 24. Mozna si to o sobe mysli, mozna si to nekdo o nem mysli, ale pokud nesoutezi tak si to muzou jen myslet. 

    Shroud u Linus/e Does High FPS make you a better gamer? Ft. Shroud - FINAL ANSWER naznal, ze ano. Vyssi FPS vede k lepsim vysledkum, pricemz FPS s odezou souvisi.

    Predpokladam, ze Shroud se o tema nejak zvlast nezajima, napr zde: 

    Over the Hill at 24: Persistent Age-Related Cognitive-Motor Decline in Reaction Times in an Ecologically Valid Video Game Task Begins in Early Adulthood - https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0094215

    , jinak by nevykladal takovy kraviny.

    Mi je 51, delal jsem esport jeste pred tim nez to byl esport, ted hraju celkem intezivne Apex. Kdyz vidim jak tzv takticti idioti (jichz je drtiva vetsina, tedy z tech co potkavam) hraji tak se mi z toho hlava malem rozskoci, ale to nic nemeni na tom, ze me v pohode zastreli i 13 dite ktery umi strilet. Pravda je, ze takticti idioti nikdy spickovymi hraci nebudou, protoze vsichni spickovi hraci strilet +/- umi, ale bez kognitivne-motorickych schopnosti to proste nejde. 

    Tak urcite


  • Jack1947

    Jo dokud budou reflexy tak i v osmdesáti jak tu byl mimo jiné článek... jen nevím jestli to budou nějací extra úspěšný v takovém věku 😉

  • tuco

    Tak urcite

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit