Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chocho

    I love this post! I read your blog fairly often and you're always coming out with some great stuff. I shared this on my Facebook and my followers loved it.

    Thanks

    Times Of Esports

  • tuco

    Taky nerad komentuju jednotlivy kauzy jelikoz jsem u toho nebyl, nicmene ano, muzeme pozorovat, jak se svet meni. No a prirozene, se to nekomu libi a nekomu ne. Kdyz se tedy ted svet meni, co se tedy nemeni? 

    • Aja1984

      Tou změnou myslíte neuznávaní presumpce neviny?

      • tuco

        Ne.

        Presumpce neviny je koncept pravni. Soukroma spolecnost neni soud, a tedy nemusi presumpci neviny, jako soud, respektovat. 

        Pokud ma soukroma spolecnost pocit, at opravneny ci ne, za nekdo s ni spjaty, respektive image takoveho, ji poskozuje, tak ma samozrejme pravo s takovou osobou spolupraci ukoncit. A nejen, ze ma pravo, s ohledem na tvorbu zisku, jenz je cilem podnikani, i povinnost, napr vuci investorum.

        Ted, muzes nejak dolozit, ze soukrome spolecnosti v minulosti lidem nedavali padaka jen proto, ze jim takove osoby, at skutecne ci ne, nedelaly dobry image? Pokud ne, tak nelze mluvit o zmene.

        --

        edit: jen doplnim, ze toto plati tam, kde neni zakonik prace, nejaka pravni norma, ktery by zamestnance chranil. Bavime se o spolecnosti pusobici v USA kde jak znamo, lze dat nekomu padaka tzv na hodinu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit