Snoop Dogg se rozčílil při hraní hry, poté zapomněl vypnout stream a nevědomě vysílal několik dalších hodin
-
Hmm matně si pamatuji že to byl nějaký ten gangsta- fetka hlas... Takže se zviditelnil a penouze přitekly ? Jak nevídané :D 😱
-
Ke zklamání mnoha diváků se ale během vysílání o kterém Snoop Dogg nevěděl, nestalo nic neobvyklého ani peprného.
lol to je vskutku s podivem.
Problémem Snoop Dogga a jiných celebrit je pravděpodobně téměř nulová interakce s publikem.
Pokud tomu tak je, pak ano to se v cislech odrazi. Trvalo mi nejakou dobu nez jsem pochopil, ze mnozi sledujici prahnou po tom aby s nimi jejich oblibeny/na interagoval. Sice jeste nechapu proc prahnou, ale treba mi to taky jednou dojde. Snad to vytvari iluzi se maji se streamerem/kou urcity vztah?
-
-
To máš i na utubu atp... ale tam pokud to není živě Je ještě v jistých mezích 🙂
-
-
Není nějaká možnost vypnout zobrazování těchto bulvárních článků na hlavní stránce tiscali games? Chodím sem kvůli hrám...
-
-
Tak to si hloupej že sem chodíš jen kvůli hrám... I když ono hodně věcí se týká her. Já sem chodím z games protože ta adresa se mi vždy vytratí z hlavy ROFLS😛
-