Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja mám veľmi rád Madmonq, je to podle mna dobrá náhrada například i kávy při práci, jen je o dříve propagované mezi hráčskou komunitu :) Já jsem neni nějaké extra hráč, spíše jen takový rekreační a rád to sleduji, ale madmonq si dávám například před prací namísto kávy ale když hraji poker s kamarády abych se při tom lépe soustředil :)

  • Ztráta času tohle číst. Nedozvěděl jsem se ani, co Madmonq dělá. Prodává herní příslušenství? Je to nějaká "internetová televize"? Esportovy klub? Netuším, proč by mě měla zajímat a nezajímá mě dál. Tohle je tak prázdný sdělení, že věřím, že to není placená reklama.

    • triptich

      ak nevieš, čo madmonq poskytuje, tak zaručenen nie je pre teba :) v opačnom prípade by si jeho masívnu reklamnú kampaň v posledných rokoch zaručene zachytil. dodíva ... nutričné výrobky pre hráčov. proste red bull v tabletkách cielený na hráčov (aspoň tak to prezentujú streameri, u ktorých som zachytil reklamu)

      • Never

        Ono to bude tim ze v tom clanku to neni napseno co vlastne MadMonq je. Nevim ja si radeji za 500kc nakoupim lipo nez tohle :D cucaci bombony 

      • Jack1947

        Nezachytil protože třeba ESPORT ani nezná nesleduje, možná nezajímá. Prostě, tahle stránka bude i stále íokrajová. Zjevně to nezaujme tu správnou skupinu lidí.

    • KrPa

      presne to jsem chtel taky napsat, jen u toho reklamniho clanku zapomeli zatrhnout diskuzi 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit