Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Nebo to je taky negativní schválně  reklama, prostě chtěl aby se to vidělo a mluvilo se o tom, jinak to je - jasné, pookud Deepfake tak jedině když z toho něco maj ty aktéřy o nic jiného v podstatě nejde ( předtím článkem z bonuswebu četl jsem o tom tam dříve jsem v podstatě netušil co Deepfake po0rno je 🫤)

    Takže asi táák noo... 😎☺️😉

    Ten váš cenzorační nástroj musí bejt kolikrát více, podrobný pokud bych napsal fakt něco dlouhého už fakt nechci luštit které "zakázané" slovo pokud tedy pominu že se chodí děti 10+ které znají i daleko horší slova btw 😳🙄

  • uher

    No jestli ze sebe ten člověk chtěl udělat blbečka, tak gratulace. Povedlo se.

  • Jeee, mravnostni policie... zase se děvčata rozklepala hrůzou, že na ně někdo čumí se zájmem v oku. Nespletli jste si století? 

    • Jevo83

      No ja ti neviem, ale vyrabat niekomu kto nepracuje ako pornoherec deepfake pecko mi teda dojde dost cez ciaru.

      (Slovo p...no mate v nadpise clanku, tak je trochu divne, ze mi kvoli jeho pouzitiu nejde odoslat komentar)

      • Ok rozumím... já jsem pořádně nevěděl co to je, mea culpa, doplnil jsem si vědomosti. Ano, pokud by někdo vytvořil fake video se mnou a distribuoval jej veřejně, tak je to za hranou. Ovšem nějak mě to na první dobrou nevyplynulo z toho článku. Ale neexistuje na to legislativa? Se mi nezdá že by to nebylo na žalobu. 

        • Derp_1337

          Deep fake jako takové je legální. Obzvlášť u "nevinných" fotek či videí, které ti nemůžou způsobit nějakou škodu.

          Taky je to "ok", když je na videu jasně řečeno, že se jedná o FAKE.

          Komplikované to začíná být v momentě, kdy ty deep fake vyjadřují nějaké životní hodnoty, které ty vůbec nevyznáváš či rozšiřují dezinformaci (třeba politické sdělení jako "volte Trumpa").

          A nebo když to nějak poškozuje tvoji reputaci (třeba to p*rno bez tvého souhlasu). Jestli někdo v tvém okolí rozšiřuje fake p*rno videa, tak je to jako kdyby rozšiřoval pomluvy a to je trestné.

      • Derp_1337

        Hele, internet má své temné zakoutí. Člověku může až zůstávat rozum stát, z toho co se najde v hlubinách internetu. Ale to není jenom záležitost internetu, v historii se vždycky našly lidi ochotni poskytovat bizarní obsah mimo oficiální kanály.

        Ale na druhou stránku se většina lidí k těm "temným" věcem nikdy nedostane. To je jenom pro lidi, co opravdu mají takové věci rádi a jsou odhodlaní na to koukat. Čím více se o takových věcech bude mluvit, tím více budou jejich tvůrci rádi, protože více lidí takové věci vyhledá. Prostě nejlepší je to ignorovat.


        Vem si třeba takovou představitelku Hermiony z Harry Pottera (Emma Watson). Mám takový dojem, že Hermiona je snad nejvíce vyhledávané deepfake péčko (protože jsou tu milióny fanoušků Harryho Pottera). Myslíš, že kvůli tomu Emma dělá nějaké scény? Prostě akceptovala, že nějaké lidi tohle baví, a ignoruje to.

  • tuco

    Rad bych vedel, co je na tom trendu nechutneho. Jako vazne. 

    Kdyz nekdo jde na stranku jejimz obsahem je neumelecke zobrazeni lidskeho tela popripade sexualniho aktu tak je to ok, predpokladam. Kdyz si na te strance najde obsah s hercem podobnym tomu cloveku ktery se ji libi, tak je to ok, predpokladam. Ale kdyz je to tzv deepfake kde ucinkuji deepfakove z branze, tak je to najednou nechutne? V cem je to nechutne? 

    Tak asi fantaziruje o kolezich z branze coz bych rekl, ze je pomerne normalni. Treba ..  nevim .. doktor fantaziruje o kolegynich zdravotnich sestrach. Fantazirovat muze, to neni nechutne, ale deepfake je nechutny? Opravdu ten myslenkovy pochod nechapu.

    Co chapu je, ze se tomu treba Amouranth brani. Ne protoze je to nechutne, ale kvuli penezum. 

    • michaelfoucault

      Ok, brácho. Pak ti rozhodně nebude vadit, když tvé babičce pošlu deepfake video, ve kterém ústy uspokojuješ osla.

      • tuco

        Proc bys neco posilal me babicce a zejmena pak osla? 

        To mi neprijde normalni, kde normalni neni  soud hodnotovy nybrz kvantitativni, na rozdil od konzumace erotickeho obsahu, ktera je pomerne bezna.

        Ty musis vysvetlit, co je nechutneho na konzumaci erotiky, deepfake ci ne, s obsahem ktery je popsan v clanku.  Tedy pokud poruseni autorskych prav, respektive konzumace obsahu ty prava porusujici, nepovazujes za nechutne.

        Kdybych treba pracoval ve filmovem prumyslu a konzumoval erotiku ve ktere ucinkuje nejaka radoby Harley Quinn tak je to nechutne, ale kdyz by to byla nejaka radoby Miley Cyrus nebo nekdo neznamy tak to uz nechutne neni? To proste nedava smysl.

        Babicka dostava retezove emaily, to ji myslim staci. Osla si nech.

  • Derp_1337

    "Brandon si ale zjevně nejvíce libuje v takzvaných deepfakes fotomontážích, ve kterých často nechtěně vystupovaly jeho kolegyně z branže."

    XAXA

    Prohlásit, že si libujete v pornu, v kterém vystupují vaše "kolegyně" je fakt vrchol hlouposti. Jak prohlásil A.Einstein: "Jenom dvě věci jsou nekonečné: vesmír a lidská hloupost, a u té první si nejsem zas až tak jistý."


    "Ceartas, která údajně zachránila postiženým tvůrcům obsahu už zhruba čtvrt miliardy dolarů na uniklých ziscích."

    Jo, oni zachraňují "ušlé zisky". Předpokládám, že se k tomu číslo dostali libovolným násobením Vyšlyho konstanty. 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit