Twitch zpřísnil pravidla a zabanoval hvězdu CSGO
-
Já bych řekl gay= noob neschopný trotl trouba ale chápu někomu to sednout nemusí ale hned bych kvůli tomu zuřivě nebanoval to samé například Nigga/er ... prostě by to chtělo ujasnit si co se s mí a co není za rámec.
-
No tak uz jen staci pockat az z dnesnich hracu vyrostou rodice 😀 ty pak budou rozumet tomu co jejich ratolesti vyvadeji na twitchi atd. 😀 Ale vazne, jeste obecne jeden postreh, ta "anonymita a distance" hracu taky dela svoje, ja kdyz jsem behem fotbalu nebo basketu v mladi na hristi nekomu rekl v zapalu boje, ze je dem3nt, tak se to casto resilo "rucne" hned na miste, obcas to skoncilo i banem 😀
-
Mno, jak pro koho.
-
Přitom by stačilo, aby měl kanály kde je možní nadávat a ty které ne tam by se nenadávalo.
-
Náhodou gay je klasická nadávka a ještě celkem slušná.
-
Ne každej ale většina jsou Hackeři nevynalezli to náhodou hackování her ?
-
Tady je problém v tom, že Twitch neřeší jádro problému a jde po špatných lidech. Problém s toxicitou byl v 99% případů u běžných diváků, kteří v komentech dost hrubě nadávali.
Nemyslím si, že banování streamerů kvůli tomu, že jim jednou vyletělo z úst sprosté slovo, je zrovna řešením problému. Navíc jejich současný systém trestání "sprostých" diváků není moc efektivní. Doposud sice blokovali účty provinilců, ale ti lidi si v klidu můžou založit účet nový. Twitch nijak výrazně nezablokoval tvorbu nových účtu, protože nový účet = nový potencionální zdroj peněz.
-
Problém s dnešní úspěchanou dobou je ten, že většina rodičů nemá čas se zajímat, co jejich děcka dělají na internetu. Většina rodičů vám bude schopná říct "hraje tam nějakou hru" , ale jenom pár vám bude schopna říct jméno té hry (např. CoD) a jak často ji hraje. A o tom, že by si rodiče byli vědomi toho, že jejich děcko je při hraní sprostě, si můžete nechat zdát.
-
Postupný pád? Ale ne, prostě se všechno točí neustále v cyklech. Nezáleží na tom, jestli se jedná o módu, žurnalistiku nebo třeba zdravou výživu, všechno se to neustále opakuje. Jediný rozdíl je v tom, jak dlouho cyklus trvá než se něco zakáže a pak zase zpět povolí a dostane "do módy".
Třeba k žurnalistice mě napadá jeden starší článek, který jsem četl od redakce časopisu Maxim (nebo Playboy?). Redaktor tam mluvil o tom, že jedno desetiletí mohli v časopisu dát fotku kompletně nahaté ženy s kompletně viditelnými detaily, následující desetiletí by je za něco podobného žalovali a zavřeli a tak musí používat fotky víceméně zahalených žen. A tak se ten cyklus pořád víceméně opakuje.
A k zdravé výživě? Např. "Jezte zeleninu, je zdravá a velká". O 15 let později vědci vydají nové prohlášení "Zelenina je tak velká, protože je plná zplodin a není zdravé ji jíst". Atd. atd.
-
+1
-
Pozri, pokiaľ funguje voľný trh, tak sa to do takýchto absurdných rozmerov nikdy nedostane. Ak to twitch preženie, tak sa kopec ľudí naštve a prejde na inú platformu, ktorá si bude zakladať na tom, že je slobodnejšia a bude to jej hlavná konkurenčná výhoda oproti twitchu. Ale podľa mňa sa to tam nedostane, pretože v prvom rade ide o biznis. Chce to proste len konkurenciu. A čím viac obmedzenejší twitch bude, tým ľahšie bude vznikať. A vedenie twitchu si to dobre uvedomuje.
-
hej ty takzvany odbornici si tiez myslia ze existuje 50 pohlavy.
-
Tak oni se na tom hlavně dost přiživují média. Podobné věci byly i předtím. Média a následně obě skupiny, které se výhradně přiklání na jednu nebo druhou stranu zbytečně hrozí situaci... Dřív nebylo normální, že byl někdo internetovou hvězdou a když ho ve hře zabanovali, nějakej Pepa z horní dolní o tom ani nevěděl. A ano, někdy se třeba nějaký ban nepovedl, ovšem lidé pyskuji i kvůli tomuto konkrétnímu případu. A v tomto případě je vše správně.
-
Jinak já to myslel obecně, ne konkrétně na tento případ a také ne konkrétně na Twitch. Hold to se musí akceptovat, že je to jeho platforma a tak si tam může stanovit vlastní pravidla.
Ale i tak, do teď s tím celé roky neměl žádný problém, ale najednou jak se poslední dobou každý s těmito novodobými "nesmysli" ohání, tak i on podlehl.
Ale, spíše je to myšleno tak, že právě poslední dobou se to naprosto přehání a navíc se to každým dnem stále stupňuje, vše musí být nádherné, dokonalé a korektní. Nedej bože že by si někdo udělal nemístný vtip či řekl sprosté slovo. Všechny tyto nařízení, omezování a také přebujelá byrokracie akorát stále více utahují smyčku kolem krku, a podle mne právě naopak zvyšují toxicitu ve společnosti, což se nakonec akorát v důsledku projeví někde kde by nemělo.
-
Já bych rusáky banoval automaticky bez udání důvodu.
-
Upřímně, nadávání mi chybět nebude. Navíc, když by ti někdo nadával do gaye, tak by se ti to asi taky nelíbilo? Zároveň nevím, proč by se sexuální orientace měla jako nadávka používat. I když by to chtělo vidět přesné důvody proč, ale za tohle bych třeba taky banoval a nevidím v tom nic nedemokratického nebo přehnaného. Pokud si někdo chce nadávat jak je libo, nikdo mu nebrání si založit vlastní streamovací službu / použít jinou. Pokud Twitch chce mít určitou úroveň slušnosti a něco požaduje na streamech za nežádoucí, ať se streameři přizpůsobí nebo jdou jinam.
-
Naštěstí už nemůže být přidán do blacklistu...
-
Twitch aj tak nikoho nezaujima.
-
Neuvěřitelný, desítky let tu v rámci demokracie vládne svoboda slova a (samozřejmě až na extremistické projevy) to nikomu nevadilo a najednou poslední léta se z toho dělá neskutečný humbuk, cenzura na každém kroku, apod.. To je fakt k smíchu.
Řekl bych že vrchol současné civilizace už máme za sebou a přichází postupný pád.
-
Konec Twitche se blizi...