Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tuco

    Protoze tu hru, jak se hraje, povazuju za fantastickou a nevim o zadne adekvatni nahrade. 

    To je jak kdybys mel pritelkyni s kterou by byl famozni sex a kterou bys miloval, ale mela by urcite povahove vlastnosti ktery by ti dost vadily nebo by ti dokonce zahybala coz by ti taky vadilo. Tak se s nou rozejdi lol Jisteze je to reseni, ale ne vzdy je to takhle jednoduchy. 

    Treba pristi sezonu se neco zmeni, treba EA zacne poslouchat feedback a komunikovat, treba spravi match making, atd .. ale jak nam rika Nýče, nadeje prodluzuje utrpeni. Ta nadeje, ta slepa vira, proste ji mam. Vim, ze je to naivni, ale ta hra je fakt dobra.

    edit: jedinej feedback na kterej EA slysi jsou ctvrtletni ucetni zaverky. Jelikoz hraci skiny a heirloomy kupuji, i presto ze si na plno veci stezuji, tak to EA ma na haku. A ja to chapu. Jak s tou husou, bude snaset i kdyz ji zmeni krmeni. Proc tedy hraci kupuji digitalni kosmetiku? To je na PhD. 

  • "si myslim, ze jak to EA ridi je  (z pohledu hrace) zavrzenihodny."

    "Ja hraju a sleduju ligu a turnaje"

    Čistě ze zvědavosti - proč tu hru nezavrhneš teda?

  • tuco

    Ja hraju a sleduju ligu a turnaje a vzdycky me rozhodi, kdyz mam pocit, ze je nekdo k EA schovivavy, protoze si myslim, ze jak to EA ridi je  (z pohledu hrace, asi ne akcionare) zavrzenihodny. 

    Ze zvidavosti se zeptam, z jakych duvodu te to zajima? 

  • Peete

    Hezky napsaný komentář 🙂 Já sice Apex nehraju, ale toto téma mě samozřejmě zajímá 🤔

  • tuco

    Na tom by nebylo nic zas tak zvláštního, takové věci se dějí poměrně často, zejména v aktuální náročné ekonomické situaci. 

    Tak urcite. 

    Apex vydelal EA $2 milardy, hracu neubyva a tzv net bookings (digitalni kosmetika) rostou mezirocne (v procentech) douciferne, pricemz budoucnost je, alespon dle EA, ruzova.

    https://s22.q4cdn.com/894350492/files/doc_financials/2022/q4/Q4-FY22-Prepared-Remarks-Final.pdf

    Jestli je nekde narocna financni situace, tak v EA urcite ne.

    Mi to prijde jak kdyby huse co snasi zlata vejce zmenili krmivo z premium na budget jednoduse proto, ze ona ty zlaty vejce bude snaset i tak, jelikoz je uplne blba. 

    Voni to proste zdimaj co to da pri minimalnich investicich a kdovi jaky s tou hrou maj plany do budoucna. Pokud vydaj dalsi hru podobnyho razeni, tak si myslim, ze Apex nechaj umrit aby hraci museli migrovat.

    $20 za skin a $500 za heirloom .. ocividne plno lidi disponibilni prijem na takovy kraviny ma. Narocne jak pro koho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit