Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bohdan34

    Hi, I want to tell you about an exciting resource I found at https://www.voypost.com/blog/how-to-hire-a-javascript-developer. As a developer, I came across this blog when I was looking for tips on hiring JavaScript developers, and I couldn't stay indifferent! So, if you are looking for the best tips and insights on how to attract talented JavaScript developers to your team, this resource is a great place to start. It deserves your attention, and its useful articles will make you want to share them with all your friends and colleagues.

  • Pro mnoho z nás byla tato funkce důležitou součástí zážitku ze hry, a také to bylo něco, co jsme očekávali a těšili se na to.

    Je pravda, že vývojáři mají své důvody a rozhodnutí nemusí být vždy jednoduché. Možná se domnívají, že se tímto krokem zaměří na jiné aspekty hry, které považují za důležitější. Přesto je to pro mnoho fanoušků zklamání.

    Také by bylo fajn, kdybyste nám mohl poskytnout link na zdroj těchto informací. Rádi bychom se dozvěděli více a sledovali aktuální vývoj.

    Doufejme, že i přes tyto změny bude Halo Infinite stále skvělou hrou a přinese nám nezapomenutelné herní zážitky.

  • Gulivera84

    Asi zjistily, ze  stou hrou neudelaji diru do herni historie, takze papa, splitscreene, papa, velke sliby, budem radi  ze se aspon neco zaplatilo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit