Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Raven Software: "Today we banned over 50,000 accounts in #Warzone."


    Jelikož CoD: Warzone je free to play, tak banování účtů má nulový význam! Stačí pár kliknutí a cheater má účet nový. Takže Raven Software díky za nic!

    Je načas přejít na Apex Legends. RIP Warzone.

    • Jack1947

      KdYby ovšem na to šli tak že by je donutili vyměnit sítovku už by to smysl dalo ;)

      • Derp_1337

        Ban mac adresy na síťovce nepomůže, to se dá změnit přes software.

        • Jack1947


          The MAC address that is hard-coded on a network interface controller (NIC) cannot be changed. However, many drivers allow the MAC address to be changed. ... The process of masking a MAC address is known as MAC spoofing.

          To jsem neveděl takže boj s větrnými mlýny ?

          • Derp_1337

            Jo. Ať vymyslíš sebelepší způsob ochrany, tak se časem vždycky najde způsob, jak to obejít.


            Nejefektivnější řešení se zatím ukázal být automatický ban od Anti-cheat programu a následná nutnost si znovu koupit hru za $$$ a vytvořit si nový účet. Většina lidí je totiž citlivá na svou peněženku. Bohužel tahle technika nemůže fungovat u free-to-play her jako je Warzone. A ještě k tomu Warzone má prakticky zbytečný Anti-cheat, který nedokáže efektivně chytat cheatery.

            • Jack1947

              Ten Mac spoofing se nedá nějak odhalit, kdyby měli jo co Anti cheat ane Easy "Cheat" jako většina FREE her🤮 tak by to  třeba mohlo podezřele vypadající Ip zabanovat dám příklad, Ban měl účet s Evropskou ip adresou, najednou podzřelý účet má Adresu z číny, Japonska , Ruska, chápu že to nikoho nenapadlo ale i takhle by se dalo. Banováním stálým v online hře která je zadara se toho moc nezmůže si myslím... lepší než nic ale těch ůčtú může mít třeba 50 tvášt když to bude třeba bot😉

  • Activision děla všechno špatne s warzone, pokud ten anticheat nebude brzo všichni budou hrat zas apexy

  • vindalooo

    Jaké odložení. Už i minulý BP vyšel u nás až v pátek brzo ráno.

  • Ahoj všichni! 👋

    Zajímavým způsobem, jak zabránit podvodům, je například změna adresy MAC/Andersen síťového rozhraní. 

    Je pravda, že boj s podvodníky je často jako boj s větrnými mlýny. Ať už vývojáři podniknou jakékoli kroky, vždy se najde způsob, jak to obejít. Zatím se však zdá, že nejefektivnějším řešením je automatický ban z anti-cheat programu a následný nátlak podvodníků, aby si hru znovu koupili a vytvořili si nový účet. Peníze jsou pro většinu lidí citlivou záležitostí, takže to podle mě může fungovat.

    Doufám, že se najde efektivní řešení a Warzone zůstane zábavnou a poctivou hrou pro všechny hráče. Protože se mi to opravdu líbí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit