Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    lepší než černá BLM formulka Hamiltona....

  • Knedla

    Njn, Tiscali.

  • jen pomatený rusofob může jásat nad hloupou snahou Rusko ponížit. zejména když každému s mozkem v hlavě je jasné, že všichni vrcholoví sportovci jsou dopováni, protože pro jejich výkony až na absolutní výjimky, jako třeba Jágr, Kratochvílová, není lidské tělo uzpůsobeno. ovšem to jsou samosebou jen astmatici, kteří  berou lék důvodně. ale Rusové se nedají a hymnu si zazpívají

  • Puťka má jiné starosti. Hospodářství jde od pěti k nule a  lid demonstruje. Ale když není o čem psát, téma se vždycky najde....

    ...a není to auto náhodou v českých barvách? 😍

  • Děkuji za předcházející moudré komentáře. Bylo řečeno vše a autor článku by se nad sebou  měl zamyslet - pokud to dokáže.

  • Opět další podněcování k nenávisti. Toho už se bohužel asi nezbavíme :-( 

  • Sponzorem týmu je URALKALI - ruský výrobce a vývozce potašových hnojiv. Který tým sponzoruje a také ho využívá i k reklamě firmy (viz nápisy na bocích spoileru). 

    A kdo platí, ten poroučí - i ve věci trikolory na voze...

    Notabene, když závodní stáj pro tuto sezónu angažovala ruského pilota Nikitu Mazepina, jehož otec je - shodou okolností - majitelem URALKALI.

    A odjakživa ve světě je ctěno heslo: "KDO PLATÍ - TEN POROUČÍ!"

  • mun.go

    Nejde o barvy - červenou, modrou a bílou má mnoho států. Jde o horizontální trikolóru. Stejné uspořádání horizontálních pruhů (shora bílý, modrý, červený) má také Slovensko a Slovinsko - ty mají ještě uprostřed ještě znak. 

    Kombinace červená / modrá / bílá se na vlajkách vyskytuje nejčastěji ze všech možných - ČR, Srbsko, Holandsko, Francie, Island, Norsko, USA, Austrálie, Nový Zéland ...

    Ruská trikolóra v těchto barvách byla poprvé použita na lodích ruského obchodního loďstva v roce 1696 - tedy v době, kdy o nějakých USA nebylo ani potuchy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit