Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to ruské hovado!
  • Nechte slabé těm slabším :). Co se týká toho zápasu tak bylo jasné že první dva nájezdy byly absolutně proti providlum (hráči absolutně mimo hru) - takže to byly fauly které se měly piskat a měl přijít osobní trest do konce utkání. 3tí nájezd by se dal možná trochu dal označit za "čistý" (vzheldem k tomu do jakých míst směřoval, rozbitá hlava je bohužel jen výsledek špatně uchycené helmy), ale v hledem k tomu že byl třetí v řadě tzn. bráno jako pokus někoho zranit tak pro mě opět jasný faul. Co se táká zlých hračů, tak ano, teamy mají své zlouny na urovnávaní sporů na ledě, ale myslím si že i ti zlouni tyto zákroky jasně neuznávají! perou se k vuli jiným věcem a příčina těch sporů které takto vznikají se bohužel zase rodí jen v prázných hlavách určitých jedinců :)
    • Přesně tak. Ale nesmí zůstat bez povšimnutí fakt, že do druhé třetiny bylo vše v pohodě a ve druhuhé tam začal jezdit jak pomatený a sestřeloval jednoho za druhým během 2 minut. Prakticky jedno jeho a snad první střídání. To snad hovoří o všem. Ať to jsou čisté zákroky či ne. A druhá věc, v tomto zápase snad nemusel rovnat žádné spory na ledě.
      • Souhlas :). Sportovní zážitek má být sportovní zážitek, pokud se chce někdo mlátit at jde do K2 či jinam a netáho to na led! Už jen chybí aby se takto začal hrát i basket, házená či fotbal :)
        • Ještě další věc mě napadla. Vzpomeňme si na Martínka. To byl podle některých zdejších také ufňukánek? Byl v ohrožení života...Jen ať si to Rus zkusí proti Kanadě *1*. Ho srovnají teď *12*
  • patří do basy i s Bykovem ne na led-stále platí jeder Russ ein schuss!!
  • Oťas,vypatlanec si tu ty *12*
  • To co říká ruský hokejista je svatá pravda. My v mančaftu nemáme žádného zlého
    muže. Ale to je vizitka naší ligy. Většina našich hráčů jsou bolestínkové!Ti nemohou hrát otevřené zápasy s Ruskem,Kanadou,Švédskem,Finskem!Podívejte se na zápasy NHL.Tam to je jiný hokej.A také kolik je tam zranění? Skoro žádná! Každé družstvo tam má svého zlého muže! A koho máme my. Jenom samé bolestínky. a nebo se hráči bojí viz střet Ovečkina s Jágrem v loni na mistrovství.
    • A ještě něco fešáku. Mohl bys nám osvětlit co to je "mančaft"? *1*
      • Je to pro něj spisovné slovo - když se rozdávala inteligence asi stál v jiné řadě, chudák
      • jseš nějakej vypatlanej chlapče, nevím proč by nemohl být evropský hokej slušný a zejména na úrovni. Prát se a vyvolávat rvačky to ponechme prázdným hlavám, nic jiného neumí tak to řeší silou.
        • To nemělo být na mě co? *3* *4* . Hoch by se měl odstěhovat do Ameriky a chodit na hokej tam. Hezky si koupit popcorn a hamburger sednout si do lavice a bylo by mu fajn
    • Ty hov..o s vymr...ou palicí. Uvědomuješ si co tu píšeš za slinty? Podívej se na záběry než tu začneš zvracet na monitor. Jsou jednou jasná pravidla. Nezapomeň si vzít plínu protože to vypadá že se z NHL co nevidět pos...š.
  • co by jste chtěli od ruského hovada, omluvu? to snad ne!
  • Je vidět,že jsem zvednul pár vypatlanců ze židlí. Mám volno po maturitě tak se bavím.
    • Koukám,jedinej vypatlanec si tu ty *12* *2*
    • Fandím Ti Óťas číst jejich žvásty a urážky je k pobavení a zobrazuje úroveň českého národa,směji se sTebou a už se těším na reakce
      • Jasně. Tvá slova hovoří za vše *1* . Myslím ale že on s urážkami začal. S urážkami českého hokeje. Jenom kdyby jeho nebo tebe ten magor sestřelil svými 116 kg, plastronem pěkně na palici. Když už mluví o našich bolestíncích. Tak se tam motáte ještě teď bulíci. *1*
    • *1* *1* . Cože? Ty máš maturitu? Spíš jsi chtěl říci, že jsi minulý týden skládal maturitu ne? O výsledku tu můžeme myslím s úspěšností spekulovat.
  • myslíte, že má Arťuchin taky maturitu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit