-
Vážený příteli,
jak uvádím ve svém příspěvku výše, špičkový sportovec není skutečně nejdůležitější osoba pro praktický život, nemohu nijak zpochybnit, že poslední zemědělec na poli má pro reálnou existenci větší význam...
Na druhé straně je třeba vidět, že pro praktický život mají význam pouze vědci a vynálezci, příp. lidé, kteří uvádějí jejich poznatky do praxe... Ve srovnání s těmito lidmi se přijmy špičkových sportovců mohou jevit jako nespravedlivě vysoké. (V ekonomii je toto označováno jako paradox diamantu a vody) Ale...
Nemám přehled o přijmech tzv. topmodelek. Pokud se tyto ke kariéře propracovaly např.. přes soutěže typu "MISS", kde není předmětem pouze fyzická krása, jsem ochoten jejich kvality respektovat. Pokud se k této práci dostaly jinak, je jejich adorace srovnatelná s tím, jako - abych nepřecházel do vulgárního tónu - kdyby po mě někdo chtěl, abych se klaněl někomu, kdo vyhrál tučný jackpot v loterii...
Jedna z kategorie těchto osob (právě protože nevím, zda se k uvedené práci dostala přes MISS nebo podobné soutěže, nebudu jmenovat) prý kdysi řekla: "Takové modelky jako my, už nebudou..."
Pokud se tato žena dostala k uvedené práci jinou cestou než výše uvádím, musím toto pojednání uzavřít následující úvahou: Pokud řečit typu: "Nikdo na mě nemá...." vedli boxer Cassius Clay - Muhammad Ali nebo tenista Rod Laver, netvrdím, že to bylo jakkoliv sympatické, nutno však konstatovat, že tito lidé, alespoň něco dokázali.
Pokud Vás ale sport nezajímá, promiňte mi tuto odpověď a upřímně uvádím, že Vás i chápu...
...
*6* *7* *7* *7* -
Proto jsem napsal to, co jsem napsal. Ale i kdyby, oni "kluci šikovní" by ty prachy stejně proBendili.
-
Daní se tam, kde se prachy vydělaly, ne?
-
není se čemu divit,má zenit za sebou a dědka už nikdo přeplácet nebude.Co nevidět to příjde na Kvitovou,hraje čím dál hůř,ale ta je za vodou.Také chudnu,když mi dal Babiš minimální mzdu 9200 kč a politici si neustále zvedají platy,takže ti nechudnout určitě.
-
Jen škoda, že Petra musí danit příjmy jinde.
-
Naprosto nesmyslné platy které musí urvat sponzor od huby dělníkovy to je jak by pekař dostal za housku 100 000kč a tvařil se že je to normální to jsou vlastně nemocní lidé!! *11* *13*
-
jeje, taky bych chtěl "chudnout" jako Jágr... *1* *1* *1* *1* *1*
-
Špičkoví sportovci sice nejsou lidé pro praktický život nejdůležitější, ale pokud ne všichni uvedení, pak alespoň většina z nich mi pár hezkých dní v životě udělala.
Pro závistivce chci uvést, že jmenovaná esa českého sportu působí většinu roku v zahraničí, a žádný tuzemský závistivec nemá právo vést řeči typu "že na ně vydělává..." *4* *4* *4*