Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.idnes.cz/sport/biatlon/marketa-davidova-biatlon-forma.A240110_215438_biatlon_ald#cxrecs_s

    neva Market, my tě máme stejně jako národ rádi, aj když tuhle sezonu střílíš na veverky... :) minimálně přítel nemusí mít strach, když mu sdělíš v hádce, že ho zastřelíš, pač vleže si tě ohlídá a vestoje se nemusí bát..

  • „V první řadě chci jasně prohlásit, že jsem a vždy jsem byl
    proti válce na Ukrajině. Stejně tak chci zdůraznit, že jsem nikdy
    nevyjádřil podporu ruskému režimu. To je holý fakt a podsouvat mi
    cokoliv jiného, je účelová manipulace,“ tvrdí Hudáček.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/julius-hudacek-dopis-mediim.A240110_163547_hokej_hrj#cxrecs_snevysoudíš Hudini vůbec nic, právě protože jsi s tímhle prohlášením výše přišel až nyní. Každý soud sezdá (ne u vás na SVK teda, kde je to rusofilní teritorium, tady u nás na kolegovi Koreisovi nevysoudíš ani peny), že to může být účelovou záležitostí. Tím, že se podílíš na ekonomice soutěže, kterou řídí agresor, je nástrojem jeho propagandy, což bude první argument toho ROZUMNÉHO (nikoliv frustrovaného) šéfa Trenčína, tak ten režim bohužel podporuješ, protože veškeré zisky, ba už i příjmy (tam se už ani nic nedaní, co Kreml přerozděluje z různých zdrojů do zbrojního průmyslu, byly to třeba i povinné odvody těžařských společností, když té jejich Elvíře ze sovětské centrální banky docházely devizové rezervy) směruje Kreml právě na to zabíjení nevinných UKRAJINSKÝCH DĚTÍ, což se asi shodneme je více, než zraněné ego otce dcery, která přijde ubrečená domů s tím, že se otec jednou v životě zase nad problémem nezamyslel. Protože hrát si mohl v tom Frankfurtu i Kladně už dávno, ale zřejmě nedomyšlením situace, nebo ztrátou hodnot si zvolil tuhle FAKTICKOU podporu soutěže, který rediguje bohužel agresor. Nikoho nezajímá, že jsi nevěděl. Končím pozitivně. K něčemu to bylo, pokud ty nezasloužené peníze z Kladna věnuješ právě na ty ukrajinské děti. Příště více přemýšlet, pač ten feedback narozdíl od některých dalších, kterým to nedošlo doposud a hrají v té soutěži, evidentně nějaký prožíváš.. :) Nesuď se s lidmi, se kterými hraješ ve stejném týmu, působí to frustračně. Jenom ti nastavili zrcadlo, jako to udělá i soud u nás.. :) Tu energii věnuj do osvěty těm, kteří to právě ještě nepochopili minimálně z tvých krajanů, popř. Čechů a setrvávají tam a podílí se marketingově (nalákáním diváků, prodejem merche KHL apod. ) na generování prostředků pro financování války těch intelektuálně unavených dědoušků - kremelských exbolševiků z bývalé KGB. Každý může udělat nedomyšlenou blbost, ale právě na takovém případu jako ty by to mohli pochopit, když si ten kategorický imperativ v téhle situace objevil. :) 


    update:

    A posléze dodal: „Je to stejné, jako kdybyste někoho
    vyhodili jen kvůli jeho rase, náboženskému vyznání nebo sexuální
    orientaci, což je v rozporu s Listinou základních práv a svobod.“

    Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/julius-hudacek-dopis-mediim.A240110_163547_hokej_hrj#cxrecs_s

    nedočetl jsem článek bohužel,tak si to Hudini stále nepochopil.. Otoč si to  - co porušuje Sovět, který zabíjí nevinné lidi, vtrhne na cizí území... MInimálně ženevské konvence, pak právě tu Listinu základních práv a svobod, protože každý má právo svobodně žít, ve svobodné zemi, pokud neporušuje právě ty její zákony, nebo mezinárodní zákony. A má nárok na vlastní osobní prostor, do toho vstoupili okupační vojska právě. S dovětkem, že tam hledají nacisty... Tohle ti přijde, že dává smysl?? Ty si hájil totiž svým angažmá tady tohle, už ti to Hudini neumím lépe vysvětlit. Snad ti to někdo předá..
    šetři peníze, s touhle argumentací možná nepochodíš ani na tom Gorila 2 Slovensku pod Ficovou torturou, pač je to dětinské a argumentačně na vodě.. Zase takové blbce ze sebe nemůžou dělat na veřejném líčení snad ani slovenské soudy.. Tady u nás ti opakuji, po Jakubu Koreisovi, nevysoudíš ani peny, to ani nezkoušej a spolkni ego a zamysli se spíše nad vlastním analytickým myšlením, pač ti přináší v životě deficit v něm právě tyhle problémy.. Okolí, vyspělý Západ, už na ně jen reaguje. Nemůžeš navíc podle Listiny základních práv a svobod tady někoho nutit, aby tě zaměstnal z čs. firem, navíc jako cizí státní příslušník. 

    Vy Slováci jste jako z divokých vajec, máte pocit, že jste všude doma a všude v právu. Působí to dost nevychovaně. Ještěže se pak objeví takoví jako vaše prezidentka nebo kolegyně Vašaryová či tenhle šéf Trenčína.. Ty máš tahle práva dle Listiny základních práv a svobod na slovenském území, dle slovenské Ustavy, u nás si je nemůžeš vynucovat ani bez toho Sovětského svazu, ani v rámci Shengenu jako cizí státní příslušník. čiže argumentačně taky úplně mimo.

  • 🥉👍...

  • https://www.idnes.cz/hokej/reprezentace/kulich-ms-20-bodovani.A240105_231813_reprezentace_ald

    Kulda je světový, už několik let, tvrdím. Ten jeho nový rekord kanadského bodování šampionátů se bude překonávat těžko. ale máme tam hodně šikovných hráčů i v tomhle kádru, i když ta minulá 20tka se mi líbila ještě více, musím přiznat. Ale o to lépe, že i v této se našli šikovní. Líbí se mi ten mladý Galvas, na 17 let je fakt silný a drzý, to bude výborný hráč podle mě, ale i Rymon, hrozně rychlý, připomíná mi Martina Straku pohybem, Cibulka taky šikovný obránce a Becher samo, nebojí se jít před bránu. Jde na nich vidět ta zámořská škola s budováním sebevědomí, což Češi v sobě ne vždy mívají a v těch zlomových momentech v zápasech je důležité, pořád si věřit.
    Teď se ta úspěšná 20tka totálně rozpadne, ale v té příští by už mohli naskočit někteří šikovní z nynější 16-7tky, kterou máme taky silnou :) Podle mě je správné a nyní hlavně nutné, že v tom juniorském věku odcházejí, pokud nám data říkají, že tam ztrácíme nejvíce, zůstávají-li v naší juniorské lize. Dostanou základy do juniorského věku od našich trenérů a pak už jdou na ten "Harvard, Yale, Stanford", což je podle mě úplně ok. Tady pak dostanou příležitost i ti, kteří by možná s hokejem už skončili a můžou se ještě v tom věku 16-17-18ti vypracovat, pač tam není o překvapení nouze. Naopak někteří ti, kteří  vtomhle věku excelovali, pak můžou uvadat, ta konkurence tady pořád je a kluci hlavně vidí, že když budou makat, můžou za těmi nejlepšími do zámoří. Podle mě je to přirozené a neměli bychom si s tím Lojzo lámat hlavu a nějak do toho procesu uměle zasahovat, přináší-li navíc úspěchy a čs. hokej zvedá. Pokud po nás v zámoří nechtějí za tu výchovu našich talentů a jejich posun navíc finanční prostředky, které můžeme v domácím hokeji tím pádem použít jinde.. :)

  • No, nervy to byly pořádné. Trauma pro všechny nás malověrné.  A hanba nám.

    Mladíkům velká gratulace a poděkování. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit