Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • díky pokleku a podpoře rasistické organizace BLM, mě fotbalová reprezentace a český fotbal přestal zajímat. Já NIKDY NEPOKLEKNU. WLM

  • Čeští fotbalisté včera v Glasgow prohráli 1:0 se Skotskem. Gól dostali už v šesté minutě a následně se čeští hráči nedokázali dostat přes skotskou obranu. To však nebylo vše, co česká reprezentace prohrála. Přišla i o přízeň diváků, alespoň některých. Fotbalisté si totiž po hvizdu rozhodčího klekli jako gesto sympatie s hnutím Black Lives Matter. A tím si na českém internetu zavařili. „Hanba, ovce, blbečkové,“ zaznělo v mírnějších reakcích.

  • No jo, to je sport.

    Za deset let nebudeme mít ani čtvrtinu sportovních úspěchů co dnes. Otylé, rozmazlené a nic nemusící děti ve špičkové sportovci asi nedorostou.

    Všimli jste si jak se dnes mění třeba mladé dívky? Nikdy jsem neviděl tolik děvčat s pozadím, jak jej nazval Jarek Nohavica (zadek jak žok). Chudáci mladí kluci, to jim není co závidět. 

    A tak bude z fotbalu balet, kde se budou výsledky dělat přes to, kdo má jaké tetování, kdo má lépe nagelovanou kštici.......

    Klid, píšu to s úsměvem. nějak bude. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit