Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Do přípravy Pardubic se zapojí i Viktor Budinský z Baníku, útočník olomoucké Sigmy Tomáš Zlatohlávek a Vojtěch Patrák z pražské Sparty.


    tohle vidím jako první chybu Baníku v přestupové politice, protože za Budínského mohl jít do Baníku Hlavatý, pokud o něj tedy měl Baník vůbec zájem. :) Pardubice potřebují každého hráče, tzn. kdyby jim ještě přidali někoho do obrany, tak za něj nebudou muset platit třeba vůbec. Budík jim navíc bude tvořit hru, tzn. byli by spokojeni.
    Podobně měl kolega Mikloško postupovat i u Vašulína s nabídkou 2 stoperů Hradci. Tohle by měl interpelovat majitel, pač to jsou hráči nepotřební v Baníku (Baník má na soupisce nyní nesmyslných 6 stoperů, budou se určitě redukovat a 2 půjdou na hostovačku nebo přímo přestup, ale u Svozila bych volil hostovačku s tím, že si ho Baník může kdykoliv v půlkách sezon stáhnout) a jdou za velmi kvalitní a potřebné do tzv. nového Baníku.. Jsem zvědav na ty Slováky, snad to má Baník dobře odscoutované, pač jdou z průměrných slovenských týmů.. Ale Laca odscoutovali třeba famozně.. :)
    ale tady vidím deficit v přestupové politice. A ani platy těch dvou by se nelišili od toho, co už Baník v kádru vyplácí..

    • beru zpět, to je golman Budinský. Ale i tak to mohli na ně zkusit, pokud si ho Pardubice berou a přidat Chlumeckého, který už tam hrál... :)

  • https://www.idnes.cz/fotbal/pohary/konferencni-liga-los-souperi-bohemians-praha-viktoria-plzen.A230621_093133_fot_pohary_vp2

    a tady Bohemce hrozí ta mezinárodní desítka, kterou jsem ji prorokoval, pokud nezapracuje na posílení obranné fáze. Namísto toho přivedli Roberta Hrubého, který běhá jen dopředu.. To jsem na vás hoši zvědav. Josef Jindříšek bude potřebovat dvoje plíce - jedny na ligu, druhé tady na ten dvojzápas s těmihle běhavci. Pač Bodo má tu hru postavenou na tom, že jsou neustále v pohybu. Tady poznají v Bohemce ty limity jejich obrany a co tím myslím, když říkám, že je druholigová..Bohemka měla ve spoustě zápasů, hlavně na podzim, neuvěřitelné štěstí, že je dotáhla do vítězného konce a soupeř neproměňoval - téměř každý zápas 4-5 tutovek, doma venku. Na jaře už tu hru dozadu trošku zlepšili, ale tady bude problém i ten už zažitý systém 3-5-2, který stabilně hrají, pač tohle nemůžou hrát proti Bodo. Oni je přehrají, vykombinují na jeden dotek, a rázem budou mít volné kraje. Na to jsem taky zvědav, jak to trenér Veselý zaonačí, každopádně se můžeme s Bohemkou loučit a doufejme, že to nebude s ostudou teda, pač nevidím žádné posily adekvátní evropskému fotbalu..

    • https://www.idnes.cz/fotbal/pohary/bodo-glimt-bohemians-los-konferencni-ligy-reakce-ohlasy.A230621_143014_f

      tak zrovna Josef Jindříšek si ty běhavce zapamatuje v tom středu zálohy po tom dvojzápase asi nadosmrti.. 😂  Bodo je tým budovaný na nějakém systému. Roky... Do toho si kupují hráče, proto o sobě vědí, hrají poslepu. Tohle jsem vedení Bohemky ani nepřál, takové prozření. Tady to smrdí opravdu slušným klepcem, pač tenhle tým je navíc budovaný i právě na těch klasických týmových hodnotách - tzn. hraji až do konce, jeden za druhého, neustále v tempu. Doufám, že Josefa Jindříška nepřestane fotbal bavit nebo ho Bohemce neodvaří. Fakt nevíte klokani, jak to kolem vás bude lítat.. :) tyhle mám nasledovány už snad 2-3 roky dozadu. Hrají stále to samé, ale furt je to účinné, pač se jedná o moderní fotbal.. :)

  • https://www.idnes.cz/fotbal/me-21-2023/pavel-sulc-rozhovor-euro-u21-anglie-gruzie.A230620_203709_me-fotbal-2023_dc

    ten zápas s Anglií si dobře pamatuju. Dali branky a pak už hráli, co potřebovali a byli jednoznačně lepší. Tady fakt nečekám, že bychom je překvapili. Více šancí vidím proti Německu. Německý fotbal se nyní totiž potácí v krizi a tohle dolehne na všechny mančafty, nemají asi dobrou generaci. Taky tam mají méně individualit, na které si je dát třeba pozor. Ale naši budou muset hrát na 1000%, aby překonali tu německou buldočí povahu. Ta skupina se jeví beznadějně, Izrael bude asi hodně technický tým tradičně, ale naši nemají, co ztratit a vždy se útočí, na těchto akcích hraných turnajovým způsobem, lépe ze závětří. :) držím palce, hlavně makejte na 100%, pak si nejde nic vyčítat..

    • Němci fakt nemají dobrý tým. Viděl jsem je letos 2x a i když vyhráli, tak tohle pro mě není zase takové překvapení. Ale podmínkou bylo, že se naši vydají na 100%, což se stalo. Pak přijde i ta troška štěstí. :)
      Sparta bude mít asi příjemné starosti, pač po tomhle výkonu Adama Karabce na něj určitě příjdou nabídky. Dnes hrál tak, jak to od něj čekám ve Spartě celou dobu, co tam je. Zřejmě nemá motivaci, jinak si to neumím vysvětlit. Sparta by ho měla pustit ven při dobrých podmínkách, protože jde fakt o talent a zase pod cenou ho nemohou prodat, minimálně by měli chtít vysoké bonusy. Viťaz je pak bez debat. Psal jsem už před rokem a půl, že tuhle sezonu už od něj ve Spartě čekám, že bude lídrem, že bude ještě lepší. Na konci ligy neměl takovou formu, ale je v ní zase, to ukazuje jeho potenciál.
      Líbil se mi ale i Žambůrek, Červ tam byl taky na té šestce klíčovým, pač jsme hráli na jednu šestku dnes, abychom hrozili z brejků a udrželi balon, což Valenta umí.. Kušej půjde taky 100% ven, zíral jsem, že hrál podle mě o 2 roky déle ve 2. lize, než musel. Byl fakt dobrý už v Ustí nad Labem, psal jsem před 3 lety už o něm. Bolka vydělá, Baník tam měl jít na dřeň stran peněz a přeplatit je, Škodovka by zase tolik nedala, v tom je síla mecenáše, že ty nákupy může vetovat. Bolka tam má podle mě budget, přes který už nemůže. Měli je přeplatit, teď by se topili ve stamilionech, pač půjde ven určitě za tohle včetně bonusů..
      Kdo mě ale překvapil, to byl Fukala. Zahrál určitě lépe než Čedidla. Další výborný tah trenéra Suchopárka. Ale on je rozumný chlap. Už jsem psal.. Budoucí trenér repre, pač umí i reagovat v zápase na vývoj, to je ten faktor X, který dělá rozdíl mezi těmi méně úspěšnými, dobrými a nejlepšími trenéry.
      Snad kluci nepodcení Izrael, protože to nebude ještě žádný med. Mají technický tým 100%, takový je izraelský tým každý. Musí na ně důrazem zase, možná i z hlubšího bloku a na brejky a nechat je hrát, protože oni mají problém s taktikou každý ten jejich tým. Určitě jim utečeme a někdy to otevřou, když budeme trpěliví. Ale s nimi bych hrál jinak než doposud ty 2 zápasy, z hlubšího bloku..Nehrál bych s nimi fotbal zkrátka. :) spíše destrukci a brejky okamžitě při zisku míče. Jsem na to zvědav, co trenér vymyslí.
      Gratulace kluci, další super tým po holkách v basketu. Jde vidět z toho, jak se podporujete vzájemně, jak tam táhnete za jeden provaz! :)

      • https://www.sport.cz/clanek/fotbal-suchoparek-po-triumfu-nad-nemeckem-teprve-ted-pujde-do-tuheho-s-izraelem-nebudeme-hrat-na-bod-4299003

        Fukala mě taky překvapil.. :)  tentokrát příjemně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit