Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem třeba díky covidu přestal dělat snad úplně vše. Teď se nemohu dostat zpátky do formy. Myslíte, že by mi mohla pomoci některá sportovní výživa? 

    • Na zvýšení výkonnosti nebo na co přesně myslíte? 

      • Ano přesně tak, potřeboval bych to ke zvýšení výkonnosti. Při sportu mi totiž vždy velmi rychle dochází síla...

        • Podívejte se do obchodu halbich.cz , kde prodávají kvalitní sportovní výživu od světově známých kvalitních značek. Já jsem s ní opravdu spokojený a nakupuji tam už dlouho. 

  • No, my jsme dětem rozhodně sportovat nezakázali. Naše děti stále chodí na hokejové hřiště a trénují, protože si myslím, že ten kdo přestane v této době i cvičit nebo se zajímat o svůj sport, tak je na tom už hodně špatně a hodně špatně skončit i může... My to u svých dětí rozhodně takto nechtěli nechat a tak na hokej stále chodí :-) Mimochodem, jestli by někdo z vás chtěl pro své děti nějaké brusle, tak mrkněte sem

  • Coe necoe hochy ty jsi chytrý jak nějaký Kalousek, nebo Fiala.To tady máme též takové tlučhuby kteří vymyslí kravinu a snaží se s ní prorazit.  Jistě máte na ostrovech též nějaké kolegium, které rozhodlo globálně.Prostě protože ta tak zapadá do rámce a koncepce.A pak se najdou šmudlové, kteří chtějí být vidět.Prsknou do placu nějakou ultrakravinu a ...... koukejte jaký jsem mistr. Též jsme tady měli na jaře takové křiklouny na rozvolňování.A ejhle pikolík nyní jsou to hlavní stratégové.Blbosti.Zas proti proudu.Zas nové svěží nápady. Takové by se vyplatilo už topit.Topit jak koťata.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit