Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To já často fandím rovnou cizímu týmu proti Čechům, jde mi spíš o osobní sympatie ke sportovci nebo týmu.
    A čeští tenisti mají v drtivé většině trvalé bydliště v Monaku, takže za koho vlastně hrajou? Úplně nejvíc stejně za sebe osobně - a je to pochopitelné a logické, já bych nebyl jiný. Nakonec i ty medaile a trofeje a peníze jsou jejich osobním majetkem, nikoli našeho státu ani jejich fanoušků *1*

Je pravda, že spousta vrcholových sportovců vydělávajících si nadstandartní částky vlastním sportem a od sponzorů jsou na výplatních páskách MV a Min. obrany, čili platí jim ze svých daní i nefanoušci. viz třeba - http://www.mvcr.cz/docDetail.aspx?docid=21614924&doctype=ART&chnum=1#S
    nebo: http://www.duklasport.cz/?ponukaid=34#

OMYLEM zařazeno - měla to být reakce na příspěvek pod značkou: j.1
  • V podstatě s Vámi souhlasím. Vzpomínám si na výrok jednoho našeho současného fotbalového reprezentanta ke stejné problematice (pardon, pokud bych to nějak neúmyslně překroutil): Nedovedu si představit, že bych hrál v reprezentaci, kde bych byl jediným skutečným Čechem.
    Asi bych takovému týmu moc nefandil... *13*
  • Já myslel, že hrály baby, ale na fotce to vypadá na pořádnýho chlapáka??
  • Vždyť má pravdu!
  • Co dodat k nádhernýmu přáníčku od srdíčka? Snad jen že celá republika drží palečky *4* *4* *4* *4* *4* javascript:addSmile(4)
  • felix.julec
    Vrať se do hrobu.
  • felix.julec
    Skvělé holky.Za 6 let být 5 x ve finále světové soutěže.Kolik máme takových druýstev?To neumí každý.K úspěchu patří i Pálovo chytré koučování.Některý den je úspěšný,některý blbec.

Velké blahopřání.
  • zas ti trapní pinkálisti
  • Cos dokázal ty, ty *12* Jinak holkám gratulace a hlavně štěstíčko pro finálko! Ať už s Péťou nebo bez, budeme fandit, ať to zase vyjde *3*
  • Projet se světovou 159kou? To nejde napravit *16*
  • Snad se vrátí forma Petře, protože s těmahle kopytama, nevím nevím...
  • Velká gratulace.. *5*
  • Plíšková napravila zakolísání a to je dobře.
  • Jak na houpačce! Jednou špatný, druhý den dobrý.
    Debl-kdo ví?
    Zajímalo by mne, jak se domlouvají Golubica s Hingis?
    "Švýcarsky", srbsky-chorvatsky, moravsky, americky, rétorománsky... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit