Přejít na výpis diskuzí
Doping prokázán! Vítěz Velké pardubické bude poprvé v historii diskvalifikován
19.1.2016
17 příspěvků
-
toho kone je potreba brutalne usmrtit ! usmrtit!!!! pak je potreba okamzite usmrtit vsechny vokolo co ho videli!!!! rychle se musi usmrtit ten zokej a okamzite usmrtit vsechny kone z okoli !!!!!pak je potreba zavod restartovat a bezet ho na tulenich a ty pak okamzite brutalne usmrtit !!!!!!
-
Kofein v kombinaci s teobrominem obsahuje obyčejná čokoláda, takže bych to klidně tipovala na nějakého "nepoučeného" návštěvníka stájí nebo i děti... k našim koním lezli stále a člověk žasl nad tím, co byli schopní koním podstrčit.
-
Já nic, já buzer@nt. *2* *2*
-
Asi sežral v nestřeženém okamžiku nůši listů koky...
-
Po prohlášení odborníků je to " Mnoho povyku pro nic". Množství, které nemohlo ovlivnit výkon koně, pro TV NOVA je to aféra jako hrom, honba za senzací, to je svinstvo.
-
Ještě jedno kafé bych si dal!
Ještě jedno, krucinál!
...než pojedu dál! -
Typickej prasečák made in ČR jen to prosím neříkejte tomu koni aby se NEPOBLIL
-
No zřejmě nevíte čím se dnes zvířata a potažmo lidi krmí , jak něco ládujete granulema nikdy nemáte šanci zjistit co do nich výrobce namíchal , a že třeba GMO sója je dnes prakticky v každém párku se taky nikde nedozvíte takže ani nemáte šanci se tomu vyhnout i kdyby jste chtěl. *9*
-
Jako čtenář detektivek Dickav Francise se ptám : Jak byli koně hlídáni před dostihem? Nedal jim někdo tabulku čokolády ?
-
Já také jen šest.
-
havloidy,to je moc :-)
-
když si sportovci sypete bobule ve velkém tak je mi to jedno,ale když už ničíte zdraví i koním,to už je moc,hajzlové
-
Souhlasím. Dávám šest bodů. Víc neumím.
-
Mít v krvi havloidy, kofein a teobromin není doping ale nebetyčná blbost!!!
-
Možná by to byly zajímavý soudní spory.
-
Předpokládám, že na sázky to zpětně žádný vliv nemá, takže ten kdo tipoval na prvním místě tohoto nového vítěze má smůlu.
-
Každej přistiženej při dopingu hledá všelijaké výmluvy. *1* *1*
Já nic, já muzikant. *2* *2*