Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magoři. Jen do hokeje serte politiku. Pak to všude tak vypadá...
  • Bohužel, již nejsou pamětníci, kteří by našim neználkům potvrdili, jak se chovali obyvatelé východní výspy Moravy, po roce 1918, anebo v roce 1938, kdy zfašizovaní "bratislavčania" v černých košilích pochodovali a řvali" Čehuni do Dunaja !" Právě na ty Čechy a Moraváky, kteří jim na Slovácku předávali veškeré zkušenosti. Samozřejmě opomíjím to, že to byli jen Českomoravští Legionáři, museli bojovat proti Maďarům na jižním "slovensku", včetně dalších oblastí nového státu. Po válce, kterou vyhlásili Sovětskému Svazu, se opět ukryli tito " hrdinové" pod křídla Československé republiky, aby nebyli souzeni jako fašističtí kolaboranti.
  • Sere.e sem úřední jazyk, politiku. A článek je oněčem jiném. Já vám řeknu o čem je to zamítnutí. Naše kluby by na to finančně neměli. Jsou po této stránce v řiti tak jako všechno v této zemi. Je však na pováženou, že Slováci by na to měli. Tak jako mají na KHL.
  • Co si mám číst stačí mi váš příspěvek.
  • nejdřív si to pořádně přečtěte, děkuji nápodobně.
  • A Klaus to rozdělení nechtěl co? Myslím, že měli nárok na samostatný stát. A myslím, že s hokejem to nemá nic společného a extraliga by tak byla pestřejší. A ještě k té slovenštině. Nemám pocit, že by se všude cpali a o jejich pořadech v televizi také nevím. Ale jedno vím jistě. Všude kam se podívám, televize, reklamy, zboží, ač od našeho výrobce, nápisy na obchodech vše v angličtině nebo němčině. To ti blbečku patolízalská nevadí? Je mi z těch tvých kydů na blití...
  • chtěli svůj stát, tak ať tam zůstanou. Mě dříve nevadili, ale od doby co tak moc chtěli mít svůj stát, tak je nechci v čechách a vadí mi i společné pořady v televizi, i to že zde nemluví úředně daným jazykem , což je čeština a cpou se všude, kde to jen jde. Ať si zůstanou , tam kde chtěli sami být, to jest na slovensku. *16*
  • Dobře ji tak, sami se vodstřihli. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit