Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.idnes.cz/fotbal/euro-2024/vasil-kusej-debut-rozhovor.A231122_761453_euro-2024_rou

Vasil, já tě tlačím dobré 2-3 roky, tak jak nikdo ti nevěřil.. :) už od dob Ustí, kdy tě tam vytáhl Jirka Jarošík. pro mě si malý Leoš Messi, jak už jsem psal.. :) a Utrecht je podle mě málo, pokud tady takového Durosinmiho chce Frankfurt a další silné kluby. Počkej si na top nabídku z top ligy. Pokud Holandsko tak někdo jako Ajax nebo PSV, Feye je teď nabitý, na to doplatí možná Lingi, zase dobře posílili. Ta liga jinak pro Vasila je, pač tam většina hraje 4-3-3, a on může z křídla i z pozice hrotu nastupovat, přitom je mu jedno podle mě i z které strany hraje, což je taky jeho výhodou. Klidně bych počkal až po ME a vůbec to nehrotil teď v zimě s přestupem, když nepřijde nabídka z elitního klubu z toho Holandska, nebo obecně jedné z těch silných elitních lig. Pač po Euru bude moci přebírat a Bolka na tom taky pak vydělá daleko více.
    V lize má navíc dobře nakročeno, tzn. zviditelní se i tak těmi čísly, která má, možná vyhraje i střelce, což je hned v první sezoně v lize teda raritka, čiže čas určitě neztrácí ani tady v lize ještě tento rok tím, jak se mu daří. Ale on bude dobrý všude s těmi svými skills a sebevědomím, pač hned skauty zaujme, to málokterý náš hráč. Proto bych spíše vybíral klub, než tlačil na přestup za každou cenu a nebál se vůbec konkurence venku, pač ji jednak zná a jednak má dost talentu na to, aby se prosadil i mezi těmi hráči z vyspělých fotbalových zemí. Navíc umí německy, což by mu konkrétně v Bundeslize taky usnadnilo adaptaci. Stejně tak v Holandsku, holandština je němčině hodně foneticky blízká tuším..
    Podle mě to bude v příštích letech jeden z našich klíčových hráčů repre postupně tak, jak bude vyhraný z dobré ligy venku.. vůbec jsem nechápal, že takový hráč hraje 2.ligu, ten Prostějov jsem sledoval se přiznám ten rok jen kvůli němu..pač jinak na tenhle klub moc nekoukám ani letos

• jenda.sterba

Jednoznačně vyhazov. Chlastání k fotbalu nepatří !! 

Možná bych za čas vzal zpět Kuchtu, protože se omluvil .

Jinak ti tři co za ně nastoupili , parádní výkon. ( Konečně změna )

Samozřejmě patří velký dík trenérovi  Šilhavému, za práci kterou u týmu odvedl.

Jako nástupce Fr. Straka, Suchopárek nebo Svědík .

• Pili nealko, myslím, že se to nafouklo zbytečně. 

• Dostal jsem měsíc, ani nevím zač, tak za 26 dní zase na viděnou. 17. prosince by to mělo jít. 

Fakt jsem snad nenapsal nic tak hrozného. Ale to musí vědět redakce. Děkuji

• Já dostala stopku na 30 dnů - také nevím zač...

Redakce na můj dotaz neodpověděla...

• Jj..prijde mi to nafoukle,navic dopredu svadet,jak jsem ted videl v TV pripadnou prohru na ty tri?Ze budou chybet?Kdo je vyhodil?Za co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit