Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Částečně souhlas,myslím,že Řebík by byl se Strakou dobrý.Chytrej nejsem,protože bych byl jinde,ale mám selský rozum a ten mi říká,že za ty peníze bych kopal lépe .Protože ten fotbal sleduji víc jak 20 let tak mu nefandím.Straka je světoběžník a stále žádanej.Španělé hrajou srdcem ne jen pro peníze.A k té kvalitě ta je přímo podprůměrná.Já fandím hokeji.A vychovat novou generaci to bude fuška.Moji synové hráli od ml.žáků a měli talent a přes protesty p.Pospíšila jsem je stáhnul a dal jsem jim poctivé vzdělání ne primadonské.
  • Ty seš nějak chytrej glosátor. Co slovo, to perla. Pleteš se u Rosickýho, ten je pořád ještě v mančaftu nejlepší, má ale svou roli a hrál vlastně i role za jiný, univerzála. Pokoušel se chodit do zakončení, když jiní selhali a dovedl vyvézt nebo podržet míč, bez něj by to bylo ještě žalostnější. Souhlasím s "Bílkem ven", ale ne s tvou náhradou motivátorem Strakou. Ten mužstvu nevtiskne styl hry, jen povzbuzuje, ale to bys musel sledovat fotbal 20 let zpátky. Máme jen asi 4 dobré trenéry, ale smysl by to mělo, aby šli s hráči od mladých k dospělým, jinak reprezentanty nic nenaučí. Asi by jsme měli mít jedno špičkový ligový mužstvo a to by mělo být základem reprezentace. Pak by byl mančaft sehraný. Dělaj to tak třeba Bělorusové a prospívá to reprezentaci i BATE Borisovu, se kterým Plzeň doma sotva remízovala. Tohle co máme, sešitý ve stylu "každej pes jiná ves", nebude nikdy dobrý. Kvalita současných našich reprezentantů je dost průměrná a proto je třeba vychovat novou generaci, která bude lepší.
  • To je ukázka :dejte lidem hry a nebudou se starat o politiku.Jsem rád,že jsem přestal být fandou trapných až primitivních fotbalistů/P.Čechovi se omlouvám/ten má snad jediný řádnou maturitu.Trapné národní mužstvo ,trapný trenér a hlavně trapné keci.Fotbal byl vždy pro lidi.Kapitán Rosický to je ubohost sama.Každý člověk má nějaké starosti,ale nemá menší ani vetší než p.Rosický,který kdyby měl podávat takový výkon i jeho kolegové ve fabrice tak si nevydělají ani na slanou vodu s chlebem.To divadlo fandů na Slávii,další trapas.Pan Straka je podle mě nejlepší trenér současnosti a ten by určitě ten zápas dotáhl do lepšího výsledku.Pan Bílek není přirozená autorita.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit