Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no mě dost překvapil přístup Brna. Pač to je jinak tým odložených hráčů, ale překvapivě jedni z mála v lize mají osu týmu - Endl, Ševa a Řezňa. A pokud dva z téhle osy, hlavně ti nejklíčovější, nejsou v základu, pak to trenér Dostálek Budějkám hodně ulehčil a Brno to po pauze, kdy už tam šli, nestihlo dohnat. Jako by dal najevo, že je pro Brno důležitější liga, což dost dobře nechápu v téhle situaci.
    pokud svaz nějak nefixne los 😂, tak se totiž klidně může stát, že by souboj Bohemka - Budějky byl už soubojem o účast v Evropské lize, pokud se Slavia nebo Sparta zároveň stanou mistrem i jako vítěz poháru pak popř.. A já se toho dost děsím z pohledu klubového koeficientu pro sezonu 26-27.. :) snad si pražská S tyhle dva soupeře rozdělí.. :)

    • ještě jsem do té svaté trojice zapomněl na Tijaniho, který do Brna přišel nyní na hostovačku. Brno by mělo vzadu zpevnit.. :) a sezona 25-6, příští bude totiž 23-24... omluva :)

    • tak Brno preferuje ligu, jak teď v novém článku na idnes zmínil Řezňa.

      https://www.idnes.cz/fotbal/domaci-souteze/slovan-varnsdorf-afrika-majitel.A230303_712014_fot_dsouteze_ten

      a tady toho Abdullaha Tanka jsem taky doporučoval scoutingu ligových týmů vedle Vasila Kušeje. Tuhle přípravu pálil jako zběsilý, dal hrozně golů zase. Ale nemám ho ještě tak nasledovaného, nicméně mě zaujal hned, stejně jako ta baníkovská perla, která přestoupila do Slavie pak a nyní už prohání obrany v belgické lize

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit