Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Co si budeme povídat, je to derby a opět se na to těším. I když si teda myslím, že Oktagon turnaj jako posledně to už nebude. Ti kluci se budou jednoduše bát, budou to mít v hlavě nastavené tak, že nebudou chtít udělat ostudu. Přeci jenom ta mediální masírka po tom posledním derby byla obrovská a nikdo nechce, aby to takhle skončilo.

  • Za největší hrozbu považuje Alcaraze.
    „Tak kompletního hráče jsem roky neviděl,“ řekl Djokovič, který proti
    španělskému talentu nastoupil dosud pětkrát a třikrát zvítězil. „Je to
    pro mě motivace se dál vyvíjet a dřít ještě víc než kdykoliv předtím,“
    dodal.

    Zdroj: https://www.sport.cz/clanek/tenis-nastup-mlade-generace-v-djokovicovi-probudil-vnitrniho-demona-5018176

    už jsem to psal po Wimbledonu, kde Nole říkal něco podobného, když mu tam Carlitos dal v 5. setu klepec 17-1 na winners, což je fakt jízda na téhle úrovni. Ještě v tom zápase zkrátka přidal na vyšší stupeň, což bylo šílené a neviděl jsem to nikdy ani u Fedexe, Rafíky nebo Noleho, aby hráli v 5. setu takový tennis.
    Teď k tomu, co jsem chtěl napsat. Nole má respekt, což se cení, vždy řekne, co si myslí, pochválí soupeře. Taky to říkám, že Carlitos je talent, který se rodí možná jednou ne za 25 let, nebo 50, ale za 100. Má fakt všechno, navíc v nízkém věku, navíc i vynikající fyzičku už snad od 17 let, což je taky něco, co vám každý prof. sportovec řekne, že je unikum u juniora, pač fyzicky dospívají postupně. On už hrál mužský tennis od 17ti, ale v 15ti, co jsem ho viděl poprvé, tak bylo vidět, že to bude asi kometa, jak už jsem tehdy psal, že jsem takového tenistu ještě neviděl v tomhle věku.. Nole má pravdu

  • koukám na Bolku na Slavii a fakt nechápu, proč oni nedělají personálně něco s tou defenzívou, píšu už to snad 3-4 roky. Vepředu to mají nabité a vzadu naprosto nevyvážené.. U standardky pak nechápu, že na hlavičkáře Holeše vyjde v bránění Ladra, to tak asi nemělo být, když tam mají Suchoše, Poulola, Karafiáta. Prohráli si tou neubráněnou standardkou zápas, pač držet to ještě chvíli, tak chodí do brejků, Slavia by to musela otevřít.
    Vasil Baníku dobře vyřadil Igoha, to bude obrovské oslabení vzadu pro Slavii příští víkend v Ostravě.   taková parita za stopku Ewertonovi. :) Možná by měl Pavel Hapal na tohle zareagovat s výškovou převahou Baníku, pač jen Holeš to tam neuskáče a něco tam na Klímu, Laca nebo stopery Baníku nebo kraje Kpoza a Ndefeho zaručeně propadne. Baník by měl hrát zase na výhru,jen to moc dozadu neotevírat, pač vepředu Slavie bude nebezpečná, ale neudrží se na míči určitě těch svých 70%, to měli problém i doma proti ještě nesehranému Baníku, bude to hodně vyrovnané a Baník své šance určitě bude mít, jen si na ně počkat... :) Igoh je pro dnešní Slavii kruciální, určitě osa týmu. :)

    • https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-lekari-mu-doporucovali-lavicku-holes-zariskoval-a-rozhodl-5018161

      a Holeš taky svalové zranění.. Podle mě ho Jindra ve čtvrtek nepostaví, liga je teď pro Slavii podstatnější, bych řekl, díky té ztrátě na Spartu. Ale pokud ho postaví, tak bude mít pak na Baníku velký problém, pač počítám, že tam Chachaři budou posílat jeden centr za druhým do toho vápna Slavie a chodit tam ve velkém počtu, když je vykartovaný Igy. to bych viděl jako nejjistější taktiku, když nebude moci navíc hrát Ewerton jako falešná desítka. baník zjednoduší hru, navíc to bude účinné, pač zbytek stoperů Slavie je oproti Holešovi a Igymu poloviční..Ti jsou klasa. Baník by se měl snažit nastřílet 2-3 branky Slavii, furt do nich jít těmi míči do vápna, pač něco taky inkasují, tak aby to ve finále dalo ty 3 body. :)

  • https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/hradec-kralove-banik-ostrava-18-kolo-fortuna-liga.A231208_131503_fotbal_minv Hradci bylo celkem solidní hřiště, Baník mohl kombinovat, což jim sedí. Musí hrát takhle s entuziasmem a pak jsou špičkou ligy. Překvapilo mě, jak moc Kotalův Hradec hned v počátku přehrávali, pač to ještě nemohlo být o nedostatku sil některých hráčů Hradce, kteří hráli pohár ve středu se Slavií. Baník je technická elita ligy, nepřehrála ho ani Sparta, měla naopak namále, že vůbec vyhrála. Musí vhodně doplňovat o nějaké bojovníky typu toho Krejči, Červíka, Laciho, takoví hráči Baníku momentálně chybí hlavně ve středu, aby ten tým měl spirit, i když se zrovna někteří dobře nevyspí, což neplatilo ale dnes. Když hraje většina s chutí, tak mohou přehrát tou výbornou technikou a rychlostí kombinací (automatismy, které už tam jsou vidět, jsou už déle pospolu) všechny v lize.. :)  těším se na měření se Slavií za týden, snad bude hřiště kvalitní, to chce určitě i Slavie, pak si to mohou oba týmy rozdat na férovku, nebude to o náhodných chybách. Ale snad by mělo být teplo tento týden. Baník vypadá v pohodě, jsem na to zvědav, pač podle mě měl Baník na Slavii už u nich doma zkraje sezony, a to ještě nebyli zdaleka sehraní jako teď. Měli tam obrovskou šanci hned v úvodu a dát z toho gol, tak Slavie tvrdím nevyhraje.. :)  i když na férovku zase tak ne, pač Slavie zase vetne Ewertona díky loan agreementu, čiže bude ve výhodě. Ale snad to Baník naopak semkne, bude zase plný stadion a zkusí sešivky sejmout a doma uvařit, stejně jako vařili Spartu většinu zápasu. :)



    Porážka nás hodně mrzí. I když jsme věděli, že Baník je v
    útočné fázi velice silný v protiútocích, tak jsme mu hlavně za stavu 2:1
    chybami ve středu hřiště darovali gólové nabídky, které dokázal využít.
    Takové chyby nejde dělat, zvlášť ve středu hřiště. Máte tam dostatek
    hráčů a když vám tam dva propadnou, je to špatně. Hlavně při druhém
    inkasovaném gólu jsme propadli v osobních soubojích, proto mohl Tanko
    přihrávku dostat,“ zlobil se hradecký kouč Václav Kotal.


    Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/hradec-kralove-banik-ostrava-18-kolo-fortuna-liga.A231208_131503_fotbal_min

    ano, Baník je brejkové mužstvo, jak už jsem taky psal a říká výše trenér Kotal, proto jim i tým jako musí sedět, protože budou chtít hrát fotbal, bylo to vidět už na Slavii. Ve vší úctě k Hradci, ve středu hřiště má Baník největší sílu, čekal jsem, že v Hradci vyhrají, ale nečekal jsem, že Hradec takhle zavřou už odpočátku. Na statistikách jde vidět, že to bylo jednoznačné, vůbec z nich nejde poznat, že Hradec hrál doma. Ale Baník třeba na držení míče a obecně ve statistikách přehrál na podzim téměř všechny, vyjma snad té Slavie, kde ještě nebyli sehraní zkraje sezony. 

    Slavie by měla povolit hrát teď ve vzájemném souboji Ewertonovi, aby to bylo na férovku, ale budou mít strach, mají velkou ztrátu na Spartu, čiže tohle je v čs. podmínkách asi utopií. :)


    • ...proto jim tým jako SLAVIA (mi tam výše v textu vypadlo) musí sedět... :)

      a Pavel Hapal říká v rozhovoru, že hřiště nebylo ok, mně dnes blbnul přenos, viděl jsem, že se rozbíjí, ale na tuhle roční dobu se mi zdálo docela kvalitní, proto si i Klíma mohl dovolit tu patičku u toho golu Abdullaha. V Hradci je podle mě jedno z nej hřišť ligy, co jsem odtud sledoval přenosy. Pokud to není zmrzlé, Baník může kombinovat do té míry, do které potřebuje. Se Slavii to v tomhle bude vyrovnané, pač to jsou oba technické týmy, terénní podmínky za týden v Ostravě budou stejné pro oba tedy.. :)

  • Káca ze Slovácka vypadá, že si přes tu obličejovou masku nevidí pod nohy, chudák. Vidím ho furt na zemi.. :D  asi v týdnu potkal někde Tomiče.. Podle mě na tu masku není zvyklý, nevím, jak dlouho to nosí, ale vypadá to tak..

    • podle mě se zase ukázalo dnes, co píšu o současné Bohemce, tzn., že nemají vyváženou defenzívu s ofenzívou. Dnes to zase vypadalo, že budou muset tomu Márovi Havlíkovi zlámat asi nohy, jinak jim dá možná sám bůra. jakože byli zralí zase na 10 vzadu. Dopředu je to nej Bohemka od dob Panenky za mě, ale taky na to mají hráče nejlepší v historii, co fotbal sleduji. Ale směrem dozadu to je o soupeři, jak bude efektivní. Jinak Bohemka byla tam, kde jsou Budějovice, které naopak mají smůlu v neproměňování šancí, ale vzadu jsou za mě srovnatelní s Bohemkou v současnosti. Trenér Veselý už aspoň přestal stavět Křapku. Kdysi jsem o něm psal, že možná nemá ani na ligu, když jsem ho vídával v Bolce. Podle mě se to ukázalo i v tom zápase v Bodo, kde fakt byly vidět jeho limity..Bohemka musí vzadu posílit, nepotřebují hráče dopředu, ale dozadu..
      Svěďa Márovi možná zvedne kariéru směrem do repre tím, že ho donutil více střílet a vysunul ho na tu desítku, podhrot. On má fakt výbornou kopací techniku, co hraje ve Slovácku, je to tam klíčový hráč dlouhodobě. Měl by určitě do repre, pač tu střelu má špatně čitelnou, může ještě i v repre nasypat branek, že se nám nezdá. Takových hráčů moc nemáme..

  • https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/jaromir-jagr-sparta-oslavy.A231207_165856_hokej_rou#cxrecs_s

    Jardu jste si tam neměli rudoši vůbec zvát.. pokazí vám celé oslavy. On Spartu nesnáší a vymíchá vás tam šecky. 😂

    • Poslední sezony šedivějící nezmar zase obráží domácí zimáky.
      Za jeho nejpovedenější vystoupení v extralize po návratu z NHL lze
      považovat duel z ledna 2020, kdy znovu vykouřil Spartu. Dvěma trefami a
      dvěma asistencemi přispěl k senzační výhře 8:4, což Jágr glosoval:
      „Potřebovali jsme jen doplnit sestavu. Moc rychle jsem nebruslil, já to
      tam odchodil.“

      Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/jaromir-jagr-sparta-oslavy.A231207_165856_hokej_rou#cxrecs_s

      😂😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit