Přejít na výpis diskuzí
Fotbalisty jsem mučit nenechával, dušuje se kandidát na šéfa FIFA
27.10.2015
27 příspěvků
-
... uvažovat o takovém zoufalci na post šéfa FIFA jen podtrhuje hloubku krize FIFA :)))
-
co to je FIFA? to je nějaká arabská liga nebo co?
-
Muze mi nekdo vysvetlit proc ti arabaci chodej vsude v tech habitech? Jako taky mame sve slovanske kroje na posviceni, na svatky, na predstaveni se v tom lidi ukazuji, ale ze by tak nekdo chodil do prace??? Zrovna tak nemci a jejich kroje jo kdyz je svatek oblecou si kloboucek natahnou ksandy a jodlujou, ale jinak chodi obleceni normalne nezamrzli nekde ve stredoveku!!! To jen kdysi za Ady chodili v uniformach nadrazene rasy, ale projevy fasizmu jsou zakazene ne?.....
-
-
... s tebou nemá cenu se rozepisovat :)))
-
To mají proto, aby si mohli snadno a nenápadně projíždět navzájem dirku, když ji mají vystrčenou při mlácení palicí o zem. Jeden dělá momovu kobylu a druhej ho ojíždí a drží ho přitom za ručník, aby neztratil správnej směr. To všechno pro slávu alláhovu. Proto jsou taky odděleni muži a ženy v mešitě. Muhehe.
-
-
Fotbalisty mučit rozhodně nenechával. Maximálně dostali pár set ran bičem, nebo jim byl odborně useknut prstík na ruce (ten ke hře nepotřebují). Takovým maličkostem se v muslimských zemích neříká mučení.
-
Musí mít arabáčtí kopálisti na hlavě utěrku a udělí se jim vyjímka aby se mohli během zápasu pomodlit?? :-))))
-
-
No to bude hrozný!!!Nejenom přestávka na reklamu ale ještě přerušení na modlení!
-
-
Lidská práva jsou jim šumák, nějaké to mučeníčko mají za normál jako Jůesej mučení "vodou" ! *11*
-
-
Jsou země, kde se "vyšetřuje" tak, že se vyšetřovanému nacpe do "píp" flaška od vodky, aby se "přiznal" k tomu, co nespáchal. Prázdná flaška, tu vodku předtím "vyšetřovatelé" vypili. *16*
-
-
Máš zvláštní sexuální fantazie,ale přeji ti to:-)))))
-
-
přéééésně, smrt makakovi
-
-
Ručníkářská svoloč nemá v civilizovaném světě co pohledávat, fuj tajbl!!!
-
Neměl by do fotbalu kecat, někdo kdo má nějaké zkušenosti? V Bahrajnu hrajou fotbal leda tak s velbloudím trusem, ale když mají prachy z ropy, tak se s.r. do všeho. Už stačí ten saudskej šašek v OSN. Za pár let bude i EU řídit nějakej Mohamed Abu Íbn Al Hassák.
-
Když hrají špatně,tak se mučit musí,to mě nikdo nevymluví.
-
-
souhlas
-
-
Aby se Pelta bál o místo.Pořádek je potřeba udělat i u nás.