Fotbalové kluby loni za posily utratily rekordních 220 miliard korun
-
Tak špatnou Plzeň vzadu jsem ještě snad neviděl, ale už jsem tady pivnímu Lojzovi, se kterým koukáme, říkal před zápasem, že vzadu to nemá dobře postaveno na Slavii, Jemelka ale asi nemohl na delší úsek zápasu a Hejdič je taky asi mimo. Pač Havel na stoperu fakt ne, on má opravdu směrem dozadu rezervy dlouhodobě, ale dnes tam nezahrál ani Dweh.
Zato směrem dopředu je Plzeň nej v lize, dnes to zase ukázala. Slavie byla zralá na 6-7 branek, takový kolotoč nezažili doma dlouho. Zápas rozhodlo neproměňovaní šancí, Slavie dala snad vše, Plzeň ještě dalšími 3 tutovkami pohrdla, měla tam navíc další dobré 3 náznaky golovek. TEn útok jim ale příští rok vyhraje ligu, už to tam klape, i to prolínání řad, Slavie s tím dnes měla velké problémy tak, jak si Plzeňáci měnili strany v těch formacích a křížili jim. A to se ty týmy znají, přesto je Plzeň rozebírala snad každý svůj útok, jen to neměli některé akce ještě dotaženy.
I tak skvěle fyzicky vybavený Holeš už toho tak měl na konci dost a chytaly ho křeče, což u něj nebývá, dnes si vzadu Slavie mákla nevídaně..
PLzeŇ musí přivést další hráče, i na stopera, pač ta trojka vzadu jim spotřebovává hráče, dnes chyběl hlavně asi Markovič, bylo to vidět, když přišel na hřiště Choras. Koupili sice toho z Hradce, ale to je náhrada za Jemelku (snad), ještě by měl někdo přijít, pač Hejdič asi končí po téhle sezoně. Uvidíme, kdo krom asi Kalvacha a Durosinmiho odejde. Každopádně by měli odcházet za adekvátní sumy, popř. by k tomu měla PlzeŇ nárokovat v rámci toho dealu navíc hráče aspoň formou hostování z akademii těch silných týmů, kam Šulcík nebo Durosinmi zamíří.. -
-
a Baník dnes bez klasické šestky 😱 - Grigi, Rigy zranění, Boulis karty. Na to hrajeme dobře dozadu, jak to je dnes zalátáno a spíše ofenzivním směrem.
Musíme chytře nakupovat. Kéž byste šli po tom Čerňákovi, takový výborný hráč sedí na lavičce v tak konkurenčním Jablonci. TEď by stál nejméně a na pravé straně potřebuje Baník někoho takového, kdo umí přímočaře do vápna a určitě tam potřebujeme nejvíce posílit..
Musíme na poháry posílit, ten kádr je úzký a na Buchtičovi jde poslední zápasy třeba vidět, že už je únavou z formy, odehrál snad všechno letos. -
-
tak jste nás zase zařízli černokněžníci - Petřík u videa.. úplně stejná ruka jako v zápase se Slavií, rozšířený objem těla.. Ale v pondělí se zase dozvíme od kolegy Kovaříka, že tohle nebyla ruka, ačkoliv se to všude venku a tady u nás teda Slavii píská..
už nám dlužíte 3 body, a to je už dost na ovlivnění soutěže stran pohárového umístění - Ligy mistrů!!!!
Eric se rve, přál jsem mu dnes, aby tam zavěsil, takové hráče potřebujeme. Proto se mi líbí Zeman zase z Bohemky, taky si za tím jde a nemusel by tolik stát vzhledem pak k přínosu. má čich na goly.
Musíme rozšířit kádr, jsem rád, že jsme to tak dnes, ale v kritické sestavě ve středu směrem do defenzívy (jak se všichni vraceli), odbránili. Šiňas to tam zvládl, Chaly zase skvělý tradičně. Toho taky asi neudržíme, stejně jako Rigiho. :/
Budou se hůř nahrazovat..
Musíme respektovat soupeře, Olomouc je nebezpečná na to, s jak málem tam pracují. Nula vzadu sympatická na to, jak jsme byli bez klíčových hráčů s defenzivními schopnostmi, ještě Kohut samo chyběl..
-
-
-
Objem úvěrů poskytnutých klientům vzrostl o téměř tři procenta na 849,3 miliardy korun. Komerční banka v úvodních třech měsících letošního roku navýšila své výnosy o 3,5 procenta na 9,1 miliardy korun
zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-finance-zisk-komercni-banky-vzrostl-temer-o-polovinu-275388
v tuhle dobu nízkých výpůjček na mezibankovním trhu u těch swapů a stále vysoké úrokové míře u hypotečních úvěrů si myslím, že má pozitivní čísla u nás každá banka. Pač poptávka po hypotečních úvěrech i za těchto, pro jinou dobu nevýhodných podmínek (dnes však už je to díky převisu poptávky na trhu s bydlením 1:1 u výše pronájmu vs výše splátek hypotečního úvěru), neutuchá, tzn. marže bank jen v tomto segmentu výnosů atakují, tvrdím, tu rekordní 3% hranici..
Kamarádce - servírce, která má těch svých 40-45tis měsíčně jistých, jsem poradil už na počátku roku, aby si ten úvěr na bydlení vzala, protože ve 2+1 platila tady, v okresním městě, neuvěřitelných 21tis, což se tak zhruba bude rovnat splátce bytu dokonce 3+1, kdy bude ve svém, když si počká na dobrou nabídku.
Nemá smyslu čekat na pád úrokových sazeb, byť jsem četl kolegu Freita z ČNB, že chtějí jít do léta na tuším 3,5%, tak tvrdím, že aby se ty sazby hypoték nějak razantně hnuly ve prospěch klientů směrem k těm 4%, jakože pod 4% v této globální ekonomické době nepůjde žádná banka u nás (mají nadnárodní matky navíc - globální strategie) ještě dlouho, tak by ČNB musela zahýbat se sazbami někam ke 2%, možná i spíše pod ně..
Určitě je dnes ekonomicky, pro toho, kdo je tedy zdráv, má výhled, že si udrží zaměstnání, popř. stálý vztah se zodpovědným partnerem, kde se tyhle náklady v páru rozloží, rozumným krokem ta cesta hypotečního úvěru a být ve svém.. -
-
+ navíc si tedy banky pomáhají k tomu ještě pozitivnějšímu hospodářskému výsledku obnovenými poplatky za nejrůznější jimi realizované služby, z nichž ty v rámci investic svých klientů na kapitálových trzích, jejichž objemy rostou, bych jim vyčítal teda nejméně.. :)
-
-
Podle ředitele Svazu obchodu a cestovního ruchu, Tomáše Prouzy, zpřísnění pravidel pro levné balíčky znamená přesměrování čínského exportu do jiných oblastí světa, jako je Velká Británie i Evropská unie.
„Trump
zrušil výjimku pro celní řízení malých balíčků, které směřují do USA,
takže i ty nejmenší balíčky z čínských e-shopů budou proclívány a zboží
z Číny Američanům výrazně zdraží. O to víc bude Čína hrnout své zboží na
evropský trh, který se dlouhodobě neumí bránit záplavě levného a často
i zdravotně závadného šuntu z Číny."
zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-finance-trump-rusi-celni-vyjimku-pro-miliardu-cinskych-balicku-eu-resi-jak-reagovat-275575
EU by měla určitě zasáhnout, stejně tak Británie ve svém zájmu... Byť nás tedy chtěl akademik Borovička z Univerzity of New York uchlácholit, že Čiňané jsou hodní a tyhle americké balíčky nepřesměrují do EU, měli bychom jít cestou jistoty, už jen pro ochranu evropské e-commerce, pro kterou se zatím nic tedy bohužel v Bruselu neudělalo ve vztahu k Pekingu a jejich ilegálním obchodním praktikám..
-
-
-
Nikdo navíc neměl nabídnout víc než tři miliony eur.
zdroj: https://www.efotbal.cz/article/fotbal-bundesliga-sulc-v-lete-do-evropy-skautovi-z-bundesligy-se-libi-ale-problem-muze-byt-cena-rika-expert-2cbfe578-f570-43bd-9ed1-64ff288c14a1
už jsem to psal dříve, kdy tenhle Nehoda jako manažer hráče konstatoval naprosto neuváženě a neprofesionálně do médií, že cena Šulcíka odpovídá nějakému pofidernímu serveru transfermarkt, jenž se plete v odhadech ceny hráčů na trhu a následně uzavřených kontraktech (tedy faktické práci těch manažerů hráčů) i o stovky procent, a to s železnou pravidelností právě, že by měl změnit tedy agenta..
Pokud navíc tak úspěšný bundesligový hráč jako Honza Morávek tvrdí, že se tady u nás jedná dlouhodobě o nej hráče, který běhá po čs. trávnicích (já si to myslím taky - i repre statistiky tomu ostatně napovídají), pak je těžké příjmout konstatování, že nej hráč ligy stojí venku agentům jen za 3 mio..
To tak určitě na trhu nebude stát. Hráči by se měli koukat, jak se tihle agenti vyjadřují do médií, jejich práci pro hráče, respekt, který má agent u zahraničních klubů a podle toho se upisovat. Na trhu pak využít konkurenci agentů v oboru. Tady mají úplně ukázkový příklad, jak se nemá pracovat, pokud agent není schopen udat na trhu ani takovou kvalitu.. a to tedy i směrem dozadu, což se má vždy projevit i v ceně hráče, protože to ukazuje na týmovost hráče, tahle jeho defenzivní práce pro tým.
Věřím, že angažovat se v tom dealu přímo Ada, tak pro Šulcíka vyjedná daleko lepší přestupní podmínky, včetně dohody mezi kluby. Bohužel tam ale hraje velkou roli ta práce agenta hráče.
Pokud odchází ti nej hráči Sparty za 400mio a výše, je úplně nepředstavitelné, aby nej hráč Plzně šel za polovic, zvláště při současných i minulých (Plzeň už má v Evropě stejný zvuk jako Sparta - i z éry Pavla Vrby ještě) úspěších Plzeňských, kdy se objektivně z dat jedná už navíc 2 roky po sobě o náš nejúspěšnější klub v pohárové Evropě.. -
-
Honza tam dále hovoří o tom, že na Německo je kontrakt pro nej hráče naší ligy 10mio moc, tak tedy ten trh ignorujte, od toho je konkurence lig, navíc mně Šulcík typově do Německa ani nepřijde, viděl bych ho spíše v techničtější lize, méně silové, kde se prosadí ještě více než u nás, a kde se třeba až tolik nebrání, aby vynikla na první dobrou i ta jeho přednost v defenzivní práci, protože technicky naši hráči současnosti za světem bohužel zaostávají, tzn. prosadit se tím fyzickým fondem a prací dozadu - tedy španělská, portugalská liga, eventuálně italská, která už je sice taktičtější, ale zase tam tyhle Pavlovy nej skills určitě ocení.
Pokud tam navíc za Viťaze nabízí Bologna takové peníze, pak nechápu, že by tam Pavel nešel udat za podobné, opravdu to vidím jen na sílu agenta na těch trzích.. A koukám, že Nehoda zastupuje i Viťaze, pak to musí být nějaká animozita k Plzni ze strany agenta, Viťaz je sice mladším, ale zase je to defenzivní hráč (obecně nižší ceny na trhu než ofenzivní) a má viditelný nedostatek v obratnosti a rychlosti třeba, což u mladého hráče nebudí příliš důvěry do budoucna (bude ještě více zpomalovat, což na Západě, při rychlosti tamních hráčů bez míče a hlavně i s tím míčem, by mělo tu cenu ponižovat, přesto tam Nehoda udělal, sedí-li ty ceny v médiích, pro hráče i Spartu výbornou práci tady v tomto konkrétním případě).
Možná agent preferuje hráče jiných klubů stran jednání, nabízení. Obchodně to smysl nedává, ale nevidím do hlavy a životní motivace Nehody (třeba mu stačí udělat jednu velkou ránu za sezonu a je spokojený sám se sebou, se svou prací - finančně ho nic nenutí se vysilovat dál během roku, tohle by měli hráči a rodiče u agentů taky sledovat tuhle invenci..)
Vidím tam i Čvančaru u něj v portfoliu prospektů, pro kterého udělal taky dobrou práci, ale dále pak už tedy nic stran jeho dalších, byť talentovaných, klientů - takový Chorý je zabitý ve Slavii a určitě měl na lepší kariéru a měl být už pár let venku, nyní bude rád už jen z věkových důvodů za Kypr nebo nějakou rozvojovou ligu (nic velkého zkrátka, na což měl), Fortelný, Ladrys jsou třeba taky zajímaví hráči, ale skončí zřejmě jako tento Choras, pokud nezmění stáj.. Dále tam vidím Pavla Haška z Plzně, který se mi taky líbil už na hostování v Příbrami, nyní září v béčku Plzně, ale až ve 3.lize, ve 20ti letech, zase bych čekal podstatně lepší práci agenta i v jeho případě...
Plzeňské hráče tento agent kontinuálně, programově zabíjí - Choras, nyní Šulcík a nesmyslné licitace o nízké ceně, tento Pavel Hašek, který má určitě hlavně ve svých 20ti na více než na 3.ligu, viděl jsem ho ve vícero zápasech Příbrami, už jej vidět nepotřebuji, vím, co v něm je..
Hráč se musí každopádně orientovat podle toho, jakou práci pro něj agent vykonává, pokud jej není schopen udat ani s těmito kvalitami, které hráč prokazuje, je třeba se obrátit jinde a jednostranně zrušit smlouvu, zvláště v případě Šulcíka, který nebude mít nouzi v současnosti na trhu s agenty a může si vybírat dle toho, co pro něj budou ochotni jiní, s vyšší invencí práce, nabídnout..
Nehoda vypadá na "sparťanského" agenta...
Navíc je potřeba vzít v potaz i procentuálně nulové absence Šulcíka, což značí i dobrou trénovanost, reakci těla v regeneraci.
Opravdu tady vidím zlou práci Nehody pro něj spíše než nějakou situaci na trhu pro čs. hráče, to by nešel letos ven nikdo za větší peníze než ty 3tis euro s čs. pasem..
Dále tam pak ještě čtu, že má Šulcík taktické rezervy v bránění, postřeh od nějakého nejmenovaného scouta z Německa.. Mně se zdá jedním z nej bránících ofenzivních hráčů u nás a využívá přitom právě ten svůj skvělý fyzický fond, kdy je schopen box to box dobíhat přečíslení, odebírat čistě míče předběhnutím hráče zezadu, je v tomto směru velice šikovným.
Pokud má nějaké taktické nedostatky ve formacích, tohle už je přesně, jak tam čtu, věcí práce trenéra v jednotlivém systému, ale nemyslím si zase, že by měl nyní trenéra, který by nebyl náročným na práci ve formacích na hřišti a asi byste se měli zeptat na jeho hodnocení v defenzivní činnosti přímo trenéra Koubka, který Šulcíka vytáhl nahoru, podle mě vám bude vyzvedávat právě mezi prvními skills tohle, co o Pavlovi píšu já. Navíc Plzeň na tomto stavěla i hru, v Evropě pokořila nejedno velké jméno, popravdě nevím, jestli lze soudit z jednoho zápasu tímhle scoutem.
Pavel je opravdu i základním kamenem defenzívy Plzně (naprostý MVP tedy) a PlzeŇ bude tu jeho poctivou práci dozadu i s ale možným rychlým přepnutím dopředu po odebrání míče, s možností okamžitého přečíslení, těžko nahrazovat, což v Plzni podle mě všichni vědí..
Je skvělým do repressingu tedy, což je dnešní moderní fotbal, repressing rozhoduje zápasy, tvrdím, to je i slovy Mou ta druhá šance před brankou soupeře (hráči jako Šulcík, Hlavatý, popř Eneme, Rigo), která rozhoduje zápasy dnes.. -
-
Baníku roste ve druhé lize klenot. Stoper Míček (17) vymetl šibenici, vychovává ho Lischka
zdroj: https://www.efotbal.cz/article/fotbal-chance-narodni-liga-baniku-roste-ve-druhe-lize-klenot-stoper-micek-17-vymetl-sibenici-vychovava-ho-lischka-5f8061e2-bf9a-40dc-b2e9-15f27230dfae
jj mně se taky líbil, psal jsem, a Lischák dělá super práci pro klub tím, že mu nedělá problém nyní pomáhat zachraňovat béčko ve vyrovnané tabulce 2.ligy, pač kdykoliv nastoupí,tak jsou z toho body, dost často výhra teda.. juniorka se zachrání, věřím tomu odpočátku, co měli dobrou přípravu, do které klub rozumně investoval + když jsem viděl i další kluky v tom béčku, systém, který není na náhodu od Dvorňase, s těmihle parametry nemůže tým spadnout.
Baník má nyní silné mládežnické ročníky, ideální doba, kdy béčko dostali o soutěž výš, aby se kluci vyhráli v mužském fotbale ve 2.lize. :) což je pro mě, jak už jsem psal dříve, lepší cestou než odchod do mládežnických akademií, byť špičkových týmů. V hokeji to vidím naopak, tam ten odchod do zámoří naopak mladým do juniorských lig doporučuji z geneze kariér ostatních, kteří tak udělali v minulosti..
-
-
-
Letošní kampaň do Sněmovny provází nové téma, z předchozích voleb dosud
neznámé: volání po změně režimu. Návrh tlačí spolek Svatopluk politologa
Petra Druláka, který kvůli tomu organizuje po celé republice
konference.Na svou stranu získal politiky Stačilo! i kandidáty SPD, obě
strany doufají, že se po volbách budou podílet na vládě s hnutím ANO.
Podle odborníka na extremismus Jana Charváta je patrné, že změna by
vedla k oslabení demokracie.„Představitelé Svatopluku hledají pojmy, aby to bylo
srozumitelné pro jejich fanoušky, ale zároveň, aby to systém nemohl
řešit proti nim právně. Hovoří o změně režimu, ale vlastně z toho není
jasné, co tím opravdu myslí,“ dodal. „Princip je, že ti politici to
chtějí dělat po svém, bez ohledu na instituce. To je princip, který
demokratický není,“ míní Charvát.
(koncept má podle nich zabránit nastupující totalitě, ale uvrhnout nás teda přímo do diktatury jedné osoby řídící vše ve státě přímo z centra - tzn. současná plutokracie v Sovětském svazu soudruha Putina s okolím oligarchů - tzn. v podstatě cesta k fašismu, což je paradoxně ta dnešní plutokracie v Sovětském svazu, akorát teda řízena bývalými komunisty, kteří se neustále navíc oslovují soudruhu - nedávný dopis Kima z KLDR soudruhu Putinovi takhle oslovením začínal - má poznámka)
Na konferencích Svatopluku vystupují politici KSČM,
Stačilo!, Trikolory , PRO či SPD, tedy například Josef Skála, Daniel
Sterzik, Jana Turoňová, Zuzana Majerová nebo Jindřich Rajchl.
zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-nove-tema-voleb-zmena-rezimu-40518733
tak z těch našich pětkařů už vylezlo, oč jim půjde. Chtějí rušit ústavní pojistky - proto jsem taky včera zveřejnil onen text, že už mají spolu s Andrejem teda a svazem Motoristů i k tomuto kroku ústavní většinu v rámci preferenčních hlasů. Museli by ale asi Andreje uspat, pač s tímhle už nebude souhlasit ani on, kandidovat na prezidenta se už totiž z věkových důvodů předpokládám nechystá, navíc Petr Pavel ještě neoznámil, zdali si bude chtít prodloužit mandát, což by bylo v důsledku těchto snah výše v tuhle chvíli více než záhodno..
Aby Andrej tak nějak nezdegeneroval v tomhle taky.. Ustavní soud je pro vás všechny právě pojistkou v tom, aby se vám nestalo to, co nyní mně, že vás bude oligarcha honit po uplacených soudech a poldech (odněkud z centra řízení moci), jenom protože tihle dostávají příkazy z centra.
Ustavní soud, počítám, tady uplatit v tomto státě nejde.. Ale zase než se k němu váš případ dostane, stojí to nemalé finance díky vícestupňovosti našich soudů... Ale můžete rovněž nyní tedy využít onoho institutu abolice, to už pak nebude možné, protože vše bude řídit jeden člověk, který bude poslouchat oligarchy navázané okolo..
Každopádně tohle by samozřejmě napomáhalo téhle praxi, která se děje nyní mně a začal by obrovský boj oligarchů téhle země o vliv ve státě i stran návrhů na kandidáty na prezidenta.
Dalším krokem těchto našich pětkařů bez rozumu by bylo předpokládám prodloužení mandátu takového, který by se jejich snahám o rozkrádání republiky podvolil, tzn. měli bychom tady jednoho prezidenta (vyvoleného) pak třeba 25let jako v diktaturách typu Běloruska, Sovětského svazu, nebo prakticky všech rozvojových zemí (až na Kazachstán a Turkmenistán) střední Asie... Paráda..
Všichni si to přečtěte v článku výše, je to katastrofa, snad tyhle sudokopytníky ze Stačilo-KSČ, SPD, ale i svazu Motoristů (ti se přidají, jen o tom ještě nevědí, tohle jim taky bude sedět do programu) nezvolíte.. -
-
jenom připomínám, že tihle imbecilové výše + prezident svazu Motoristů Turek s kolokviem už nyní dají do kupy 20% v preferencích... velmi nebezpečné pro republiku a demokracii..
-
-
a zřejmě by nám tihle pětkaři výše i oznámili nový fakt, a sice že se vracíme k tomu dřívějšímu systému návrhu kandidátů na prezidenta a volbu sněmovnou, tzn. konec přímé volby, popř. jen s návrhy do volby prezidenta jen od těchto nových pos(r)(l)anců...
Protože ono to může být taky dvousečným, pokud by si tam národ zvolil někoho charakterního jako Dominik Hašek třeba, se kterým nepůjde hýbat ani přes oligarchy (těm se tenhle plán může náramně líbit,akorát se strhne neuvěřitelná mela v zákulisí, kdo bude tahat za nitky přes tyhle pětkaře coby exekutivu nejvíce, než se tam provolí tahle prezidentská loutka oligarchů), ten by jim nedal čuchnout a stali by se z nich prakticky v tomhle systému neparlamentní demokracie, s minimálně omezenou mocí prezidenta, jen pouhé loutky v té poslanecké sněmovně. Tohle v plánu těch kolaborantů výše nebude..
Na tohle by se jich měli novináři ještě dopodrobna ptát, protože jakmile už budou u moci, jakože takhle jsem to čekal původně, jsou úplně hloupí, že s touhle šíleností seznamují veřejnost ještě před volbami, čiže jakmile budou u moci, seženou si dostatek hlasů ve sněmovně na ústavní změny (změní vám zkrátka Ustavu coby základní právní dokument státu - pokrátí nebo úplně zruší její preambuli - Listinu základních práv a svobod, protože sami víte, že za komančů jste měli jediné právo - držet hubu), tzn. ty 2 třetiny pléna, tak už budete pak muset jedině do ulic, jako to dělají nyní Slováci, snažit se tyhle pětkaře zase vyhnat cestou revoluce, jako v tom 89.
!!!!! Jakože úloha nezávislých médií nyní poroste, protože tohle z jejich úvah výše se stává díky preferencím těchto pětkařů bohužel realitou, se kterou je třeba zavčasu veřejnost seznamovat - se všemi jejími riziky... !!!!!
Ten přihlouplý Vidlák tam zmiňuje ochranu hranic s naší armádou hlídkující na čáře - tohle je komunistický, totalitní model. (za Husáka se takhle střílelo i do lidí, kteří chtěli ne sem, ale emigrovat naopak ven z tohoto marasmu, který tady komunističtí svazaci, podobní těmto Vidlákům a pětkařům výše, zavedli)
Navíc máme podstav v armádě tak, že obsadit všechny hraniční úseky s našimi sousedy, by armádu zkrátka v současnosti personálně vyčerpalo.
!!!!! Ale o to vůbec nejde... Jde tam o to vystoupení z NATO, kterým tuhle zdánlivou ochranu hranic jakože nahrazují veřejnosti, pak bychom na tom byli jako Ukrajina nyní, navíc jako bývalý taky sovětský satelit a jen čekali, kdy si tady soudruh Putin přiveze tankovou brigádu jako v tom 68. !!!!!
A tihle noví kolaboranti - vidláci, nedouci by je přišli vítat.. Byla by to ještě horší kolaborace než Benešovy dekrety, protože tohle je předem plánované od těchto pětkařů výše - proto ty indicie okolo (vystoupení z NATO + od Evropského soudu pro lidská práva)
-
-
Neziskovky, které dostávají podporu ze zahraničí, by byly po vzoru ruských zákonů vedeny jako zahraniční agenti.
Svatopluk chce vystoupit z NATO, vypovědět dohody o obranné spolupráci s USA a odstoupit od Evropského soudu pro lidská práva.
zdroj: stále článek výše, čím dál lepší, ještěže to jsou ti pětkaři-imbecilové tedy a v podstatě vám říkají dopředu, že to chtějí táhnout do Sovětského svazu jako satelit (po vzoru Lukašenka a Běloruska, popř. těch zemí střední Asie - bývalých satelitů Sovětského svazu) a pozvat sem hned soudruha Putina, až nebudeme v NATO + vystoupení z členství u Evropského soudu PRO LIDSKÁ PRÁVA, k tomu nemusím psát doufám nic, co je za tím...
celou tuhle akci směr Východ pak řídí bývalý náměstek vyloženě MOUDRÉHO soudruha Zaorálka (doktora filozofie marxismu leninismu, stejně jako u Haška - ten zase doktor práv marxismu leninismu, taky se nevyjadřuje k okupaci Sovětů Ukrajiny, myslí chudák na budoucnost a tyhle - novináři by se jej měli zeptat, co říká na tyhle aktivity ve státě, ale to už se ho můžete rovnou zeptat, koho běžně tenhle kariérista na pozici trenéra repre volí...) na ministerstvu zahraničí.. Soudruh Zaorálek se krom toho jezdíval sám klanět do diktatur typu té u Kima v KLDR, na doplnění... Přímo na pozvání soudruhů.. A jaká je životní úroveň v Bělorusku, Kyrgyzstánu, Tadžikistánu, Uzbekistánu, nebo KLDR snad nemusím dodávat..
S těmihle šílenci se pak už sešel Vondráček z ANO, což je to nebezpečí ŠTáfku a ostatní od míchačky z uměleckých kruhů bulvárních umělců, do budoucna, kdy skončí Andrej - ANO spadne z těch 30% někam min na polovic a tihle lumeni z jeho středu jako Vondráček (který vás už nyní rýžuje na exekucích se svými firmami) se pak odbrzdí i v koalicích s plány výše s těmito pětkaři-imbecily rovněž výše...
A to ještě přemýšlejte, komu půjde těch zbylých 15% ANO, o které příjdou po ztrátě Andreje..
Jen přemýšlím děcka dopředu celou dobu... navíc atmosféra ve společnosti - růst příznivců návratu totality, což je i tahle diktatura popisována výše právě...Jsou to takoví imbecilové, že jen popsali v synonymu úplně stejný režim s distribucí moci akorát přímo z centra jednou osobou, tedy ne ústředním výborem KSČ,kde se rozhodovalo v plénu, ale tak nějak taky na povel (+ jedna volitelná strana pro občany, to je stejné jako jeden volitelný prezident s neomezenou mocí). Rozklad demokracie, o to těm imbecilům jde a řídit stát, mít moc.. -
-
+ už se nám prostřednictvím těchto pětkařů vrací na ta náměstí do hry i dřívější celebrity krajního spektra politických sfér u nás - kdo ze starších si pamatuje doktora filozofie marxismu leninismu Mirdu Sládka, tak tenhle latentní nácek ještě žije, pak tam jsou ve hře pro ta náměstí samo dezinformátoři (o Turkovi a Vidlákovi nemluvě - první pouští zavádějící informace o Green dealu, zřejmě problematice vůbec nerozumí, jak sedí v tom Bruselu a spoléhá jen na poradce okolo sebe - konfrontoval ho automobilový novinář Dobeš na facebooku, Vidlák se Zwyrtek Hamplovou pak mají problém lokalizovat působnost ČEZ tady u nás, kdy vás dezinformačně straší, že ČEZ drancuje účty spotřebitelům na jižní Moravě, ačkoliv tam působí teda E.on, ČEZ vůbec právě), kteří tzv. vystudovali ne náhodou na tom Východě, v novodobé historii neustále TOTALITNÍ Moskvě, ti starší "z plakátu v článku" pak v rámci marxisticko-leninského školství s akademickými tituly z hluboké totality..
A její atmosféru nám tady, do demokracie a svobody, chtějí zkrátka za každou cenu přenést. Přičemž Sládka asi spíše bude pohánět zase ta stařecká demence a převaha toho pocitu zoufalství nad tím integrity vlastního JA, má to tak vlastně celoživotně, kdy se cítí nevyužit společností jako i ti ostatní, vysloužilí političtí dědouškové dneška, kteří nás neustále posílají na ten TOTALITNÍ Východ, ač to byli kovaní pravičáci formující nám tady tu buržoazní tržní ekonomiku Západu v 90tkách (Klaus). Pomatení mysli v kmetském věku.. čiže bacha a běžte k volbám, ať vám tady tihle pomatenci neotočí kormidlem dějin jedné fajn středoevropské demokracie..
zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/domaci-v-praze-budou-8-kvetna-demonstrace-za-rusko-a-za-mir-podpori-je-i-politici-spd-a-stacilo-40519047 -
ten oder přiznivců diktatur a východních principů tady zkrátka už máme ve společnosti poslední léta (čekají na šanci tu demokracii zase svrhnout a parazitovat na změně režimu jako v minulosti) - ti lidé jsou takhle vychovaní z komoušských rodin, z generace na generaci, neumí jinak přemýšlet... musíte koukat, jak se chovají ve svých životech, jak rádi přeskakují schopnější, jak se vyjadřují-nevyjadřují k některým zásadním tématům doby (okupace Ukrajiny) apod., zdali jezdí na návštěvy nebo pracovat do diktatur (Arábie, návštěvy čajny, KLDR).
Nejsou nesvéprávní, je to jejich volba, životní nastavení - Veselý vám už hlásil, že Češi umí jen cinkat klíčemi, dodnes to neodvolal, je u repre stále, Fousek ho za tohle neodvolal, naopak vystoupil jako životní oportunista (exsvazák) s tím, že on komunisty nepodporuje (teď ne, ale pak zase překotí), přitom mu tahle vyjádření nevadí, zvláště v této době, kdy víte, kolik EU začíná vynakládat na zbrojení vůči východním diktaturám, že zrušila i dluhovou pojistku kvůli tomu, tzn. situace je vážná, tihle imbecilové přesto tohle beztrestně v rámci ještě stále demokracie, kterou tady máme, pronášejí i v téhle citlivé době a zůstavají ve svých funkcích, ač je i ty úspěchy míjejí (ME, Liga národů je okrajovou soutěží, navíc jsme měli všechny soupeře z žebříčku pod námi)..
V jednom momentu najednou tihle blbci otočí a začnou se chovat tak, jak se chová ten imbecil Veselý údajně v kabině Bohemians, ale už jako ministr sportu třeba (Ruda Huliak na Slovensku, král slovenských pětkařů).
Vždy je charakterizuje teda blbost, touha po funkcích, moci za každou cenu, ZÁVIST a nízké empatie, ty jsou totiž slabinou, pokud chcete dobývat, jak jsou z komunistických rodin vychovaní.. -
-
....Hašek, synek normalizačního soudce (za komančů každý soudce sloužil totiž režimu, to vám poví každý historik, jinak by ani nemohl jako soudce pracovat, soudruzi potřebovali mít pojištěnu kázeň občanů ve všech regionech - obava z revoluce) podobného tomuto Martonovi,
který mě na tlak oligarchy Křetínského protizákonně obtěžuje a nemá
navíc, jak svá protizákonná nařízení, úplně mimo závěrům posudku na mou osobu
forenzního znalce, vymáhat.. :) vrací se to, děcka. Běžte volbám, volte
demokratické strany současné vlády a važte si toho, co máte nyní okolo
sebe s možností se SVOBODNĚ realizovat, jezdit na Západ, kam se vám
zachce zkrátka, může být podstatně hůře, nebude-li mít podstatná část
občanů u voleb rozum i do budoucna, popř se jich nebudou protestně
účastnit a dají šanci na mandáty těmto výše, kteří chodí volit ve 100%,
protože chtějí změnu s návratem znovu k východní diktatuře..
-
-
-
-
Křetínský, já už s tebou žádnou dohodu uzavírat nebudu po dnešku a návštěvě těch dvou tebou zkorumpovaných poldů tady u mě doma.
Jediná by byla, že nás s Laurou mimosoudně vyplatíš, my každopádně měníme české
občanství za britské (z prevence) + obejdeš tady kompletně všechny
partaje domu a vysvětlíš spoluobčanům, jaký si zm.rd a co jste tady s tou
narušenou rodinou Kendziorových vše upekli ve spolupráci s těmi zmr.dy od policie,
co tady ustavičně za mnou chodí narušovat soužití v domě s
vykonstruovanými obviněními. V baráku tvrdíte, že jsem se zbláznil, že tvrdím, že mám nabídku z Holly - těžko se pak vysvětluje, že policajt může být i prostě zkorumpovaným grá.zlem.. Kendziorová jako rozdvojená osobnost doma na mě zkouší hry, abych ji vzal s sebou, zavře dveře bytu a po domě vykládá, jak mě chcete napravit za mé chování, už neřekne, že je součástí tohohle korupčního systému ve spolupráci s Křetínským. Plus ještě vykládala, že jsem se úplně zbláznil, kdy vykládám o Holly, načež to už vykládat nemůže, pač pivní Lojza dole pode mnou rozjel zase linii pravdy tady v hospě, kde i kamarádi vědi, že bych nelhal. Navíc to ví už půlka města, takže musela tahle svi.ně Kendziorovic ulhaná (tak jak má ulhané i ty své asociální spratky) otočit a vymyslela si, že jsem na vás a obecně i na ni, Osinu a ty její nevychované spratky zlý, přitom ona vyhozená ze soc. služeb, odevšad, kde zatím pracovala + dcery vyhozené z vysoké, s katastrofickou pověstí na střední u Terezy. Je to ostudou národa, co se tady rozjelo a děje. Jste ho.vada zkrátka, kdo se v téhle šikaně angažujete.
Jen v takovém případě tě tady i na tom
Západě už Křetínský nezažaluji. Zacházel si čím dál více ve snaze mě zdravotně,
ale i občansky (kriminalizací mé osoby tady v domě, obecně) poškodit a
je na čase začít kriminalizovat a otevírat světu tvou pandořinu skříňku
zkrátka. Jakou mafiánskou korupční síť poldů, soudců, státních zástupců -
všech těchto zkorumpovaných zm.rdů si tady za ta léta vybudoval, ve
snaze takhle šikanovat úplně nepochopitelně lidi jako já (ale určitě i další), kteří ti
pomohli k obchodním kontaktům.
Jsi naprosto neseriozní ho.vado, ulisné,
za zády jednající, tvářící se ,že ty nic, to vše oni apod. Chtějí nás rozhádat - cizí poldové, soudci, protiprávně jednající, vyšetřovatelka Terešková mi přímo potvrdí, že jsi za tím ty.. ty ulhaná svi.ně..
Nejsi chlap,
potřeboval bys rozbít ústa, to by ti pomohlo nejvíce ..Tzn.
přemýšlej, jak to chceš, ale vůbec teda nepočítej ty zmr.de mafiánský s
tím, že bych stebou na něčem ještě kdy spolupracoval. To je mé konečné
slovo. Bude to jen tak, jak píšu. Nenechám se tady dlouholetým kriminálníkem,
korupčníkem hanit, klidně si to s tebou rozdám, víš, jaké mám karty
venku a co jste tvrdili tady se Záhumenským ve spisech - že jsem blázen, že žádnou nabídku nemám, ambulantní ochranná léčba apod. Budeš mít co vysvětlovat s tímhle slovenským podvodníkem Záhumenským venku, kde jednáte úplně jinak.
Můžeš to tady korumpovat, britská ambasáda to bude za mě řešit,
kdo to bude za tebe ty ho.vado mafiánské řešit v té Británii a USA vše u
soudů a jestli tě tam neodsoudí k nepodmíněnému trestu, pač to jsou i
trestně právní věci právě, co máme v šanonu, to fakt nevím. Připrav si
zatraceně hodně mld na odškodnění tak, jak to vše pospojujeme za ta léta
šikany a perzekuce+ si ověř, jak v těchto kauzách tzv. mocných kontra
prostých občanů rozhodují standardně v anglosaském světě. možná jim
spíše necháme tu částku odškodnění otevřenou, pač 20mld by ještě mohlo
být málo v té konvergenci na koruny pro Brity a Američany+ při výdělcích
v tomhle oboru šoubyznysu kontra roky už trvající šikana, jedete to už
od roku 2018-19 s tím podvodníkem Záhumenským. jdu ti to ty zmr.de
dát i na tiscali diskuzi, aby to viděl fakt celý svět.. protože jste
už i stopli phishing tady v mailu dle mých zpráv, stahovali to ze světa, což se vám doneslo..
Jde o snížení mé životní úrovně, kdy jsem se nemohl legálně zaměstnat, abys nešikanoval mého zaměstnavatele, ted jste se chtěli dostat na mé právní zástupce s tímhle soudcem Martonem, což jsme zase prokoukli, ve snaze se jim mstít za jejich právní rady mé osobě.
Nemohl jsem už dávno odcestovat - policejní výslechy a soudy, na které jsem ze zákona musel, jinak bych byl předveden, ušlou mzdu - tady + ve světě, vše během celých těch 6 let šikany vás se Záhumenským, který mi navíc dluží miliony z agenturních provizí z práce mých holek. -
-
To, co jsi za mě kde platil, to je to poškození věřitelů, nikdo se tě o
to neprosil, navíc jsou to věci z podnikání mé osoby a Záhumenského (+ díky jeho podvodnému jednání i má druhotná platební neschopnost),
který mi dluží dnes už vyšší jednotky milionů, a to nepočítám úroky a
inflaci za ta léta - je to v právním státě lehce odžalovatelné s
výpovědí mých holek-modelek. Je to i nepochopitelné, že jsi to hradil,
svědčí to o tvé žraločí povaze, měl si nám dát odpočátku pokoj, měl jsem
své investory, odpočátku věci jen komplikuješ zkrátka, včetně narušení
mého vztahu s Laurou, kterou zastrašujete, nakonec z ní ještě uděláte
zlatokopku. Nikdy už na tebe názor nezměním, protože vím, co jsi
zač, a o co ti šlo - poškození mého zdraví, popř abys na mě něco měl
-napadení policistů, zdravotníků (proto ten virvál i v prostředí
nemocnice v době nočního klidu), soudce, byť v případě represivních
složek zkorumpovanců. Na vše máme listinné důkazy, pač jste mysleli, že
to budu vyhazovat asi. Prostě se o tvém jednání každý dozví nejen na
Západě, co jsi za dvojí tvář mafiána..
stále jsem doufal, že se nějak dohodneme, ale nejde to s tebou po léta, po léta lžeš Lauře, všem okolo o mé osobě, mých údajných psychických problémech, které neexistují (forenzní znalecký posudek výrazně v můj prospěch od prof. Hosáka, který jste ještě zfixlovali s tím soudce Martonem a z prof. Hosáka udělali nedůvěryhodnou osobu profesně, že by pustil člověka s paranoiou, bludy, tzn. psychotika s megalomanskými představami takhle z psychiatrického sezení, aniž by ho detekoval pro ústavní léčbu), naopak nenormální, narušení jste vy s podvodníkem Záhumenským, kdy tady lžete do spisu, že jsem narušený a žádnou nabídku nemám,venku za mě jednáte.
předložíme to venku, co jste tady se Záhumenským rozjeli a co jste nechtěli, ať se dostane nakonec před soud, jakože nenormální už je jednat za někoho neustále někde, aniž bys mě ty ma.gore vůbec kdy potkal, měli jsme uzavřenou nějakou dohodu, už jen tohle tě staví do nedůvěryhodné pozice, do toho podivné erotické nabídky pro Lauru od Záhumenského, to, co tvrdil ten ma.gor do spisu Dordovi, že vyslýchali moje holky (on ze své pozice nemá koho vyslýchat, přitom si to celé obvinění sepsal sám - bude se řešit), které tvrdí, že jsem magor, jim jste ZAKÁZALI se se mnou bavit, není to jejich vůle, nemáme žádné spory, vše je jen na bázi strachu postaveno.. klasicky po východní mentalitě.. Niki Trefilová, samotná Laura, Patricia Zajacová, Anča Konečná, kterým záhumenský zničil navíc ostentativně kariéru (mně na zlost - poškodil si ty psychopate je, já si ťukám na čelo), všechny potvrdí, že jsme měli ideální vztahy - než jste je vy dva zmr.di začali ZASTRAŠOVAT.. CELÝ SVĚT SE TO DOZVÍ, CO VY DVA JSTE ZA POŠUKOVÉ, MAFIÁNI A ROZDVOJENÉ OSOBNOSTI.
minimálně tomu Dordovi si to měl Záhumenský osvětlit, označuje mě v tom spise za blázna, ty jsi za mě jednal přitom venku ve věci Holly, aniž bych tě tím navíc taky pověřil, uvedl jsem to do spisu, blázni jste vy a my budeme chtít váš psychiatrický posudek před soudy v Británii a USA. thats it, kre.téni..
Jste oba ostudou národa, proto Škoda auto začala sponzorovat Baník, kterému fandím.. Vědí, co jste zač a co se tady děje..
Křetínský se pak jako opičák s epet přidal, aby zase tvořil clonu toho jeho mafiánského jednání a šikany přes zkorumpované složky tohoto státu - pilíře demokracie v tlaku na mou osobu.. pár klientelisticky nastavených novinářů mu na to zase skočilo, že se jako ponížil, jen to mělo připravit půdu pro další jeho šikanu, která začala dneškem s novým vykonstruovaným výslechem.. ale on v tom nejede zase samo, my si toho Poláka s chachary teda odlovíme mimo jeho službu a na louce mu uděláme křížový výslech, kdo si ho vodí a korumpuje - za to je Křetínský standardně 10-12 let, ne-li více, protože je to velmi společensky nebezpečné chování.. -
-
fix
-
nejde tady zkrátka zatím Záhumenského zažalovat, za jeho podvody vůči mé osobě v rámci Focusu Bratislava a našeho podnikání. Až nyní se dostala do úřadu Lenka Bradačová, tak to můžeme zkusit, do téhle chvíle vedl Nejvyšší státní zastupitelství bývalý vojenský estebák a podle toho to taky vypadalo v rámci policie a státního zastupitelství.
Dodnes jste mi navíc onu nabídku z Holly nepředali, dodnes jsi mi to nepředal, co ti přišlo do agentury Záhumenský, přitom se tě to vůbec netýká a nikdy netýkalo, což soudy taky vyhodnotí - zneužití informací v obchodním styku jako dělané. Naopak sis na základě mé práce s holkama začal parazitovat a dělat si kontakty v L.A., kde se taky všichni dozví vše o tobě a tvé zákeřné, parazitní, podvodné povaze. jak zastrašujete mé modelky.. nikdy jsme neměli narušené vztahy, bojí se vás...
Jste narušenci oba, dejte nám s Laurou pokoj a starejte se raději o vlastní právní zastoupení, zažalujeme to i tady, byť tady máš zkorumpované instituce, musí to dozorovat Nejvyšší státní zastupitelství s Lenkou Bradáčovou, aspoň se ukáže, jak na tom tenhle stát je.ty listinné důkazy jsou NEOTŘESITELNÉ, to, co píšu, tj realita, plus další věci, na úředních ,normovaných papírech soudů a policie, s podpisy zúčastněných. Jsem zvědavý, co se s tím bude dělat. Ti lidé musí každopádně skončit nebo vypovídat proti Křetínskému a Záhumenskému (Dorda)..
-
-
Kendziorová právě opustila ve 4hod. byt a někam odjela, takhle brzy
by to vypadalo i na Prahu a poradu s Křetínským zase na nějaké vypečené
intrice.
Vždy Křetínský, a na to vás oba upozorňuji, budu upozorňovat na to, že tuhle lidsky
problematickou osobu vyhodili i z takového oboru sociálních služeb, což
už ukazuje na skutečně narušenou osobnost. tzn. cokoliv spolu
případně vykonstruujete je předem devalvováno tady touto historií téhle
paní, všude, kam se vrtne, včetně narušených, asociálních dcer.
Už
se to zkrátka celé musí řešit na nejvyšší úrovni státu, pač Křetínský je velmi
zákeřnou osobou, Záhumenský ještě dvakrát tak, a já se nenechám vláčet
po policii těmito třemi narušenci + Osinou, byť nezmůžou nic díky
institutu abolice a tomu, jaké máme aktuálně charakterní prezidenta i
premiéra + brzy i změně mého občanství, kdy mě Britové zkrátka nevydají.
Já ti Křetínský v ničem neustoupím a nenechám se nijak
zastrašovat přes represivní složky, ani v ulhaném zastoupení téhle
narušené Kendziorové a jejich duševně zaostalých a postižených, neléčených dcer
(forenzní posudek seriozního znalce ze zahraničí nebo prof. Hosáka,
kterému důvěruji by to hravě potvrdil) s vykonstruovanými obviněními vůči mé osobě, táhnete
to přes ně ostatně neustále - mám přes tyhle narušence a tvé zkorumpovance -
soudkyně Vareninová, poldové na obvodu podmínku/nepodmínku a přestupek s platbou 2500, kdy
jsem měl chtít ty dvě její postižené dcery údajně zabít na chodbě +
jsem jim bránil v příchodu nebo odchodu, nevím, ani jedno se nestalo. Ony naproti tomu lžou matce o tom, že jedna studuje, ačkoliv už to půl roku není pravda a odvolávat se, nervovat se před přestupkovou, tohle Křetínský přesně chce, stejně bych tu pokutu dostal, byť je to v každém případě vždy slovo proti slovu, ale každý můj postoj k ženám teda zná, nikdy jsem žádnou neuhodil, vždy jsem je hájil, nikdy jim nevyhrožoval. Naproti tomu historie těchto mladých Kendziorových ze vzdělávací instituce ,aktuálně vyhozených i z vysoké + případný jejich psychiatrický posudek, by mi daly 100% za pravdu.
Teď na mě Kendziorová něco z parkoviště pokřikovala, nerozuměl jsem ji.. Každopádně
berte v potaz, že už se to začne řešit, každá vaše společná intrika,
včetně případné další šikany těch jejich narušených dcer tady za zdí na
Křetínského objednávku.. a to i směrem ven, tam hlavně teda..nenechám
si už nic od intrikářů, neférově jednajících, záludných jedinců líbit v
popotahování své osoby po úřadech... jen díky vaší závisti nebo u
Křetínského obavy ze svého blahobytu a poškození jeho teda iluzorní
pověsti venku..vše ti navíc Křetínský napočítám do žalob venku v
rámci intrik s touhle narušenou osobou, vyhozenou i ze soc. služeb,
aktuálně nucenou pracovat na Dohodu.
Do toho chápejte, že byť mě tihle narušenci žalují, tak to tady na mě neustále zkoušejí a očekávají, že jim asi odpustím, nebo netuším, jak mozek těchto patologických jedinců funguje. Přeci,když máte s někým vyhrocené vztahy (navíc z jeho vlastní vůle, já jen reaguji na jejich asociální chování, dole už jim byl navíc dán předpis toho, jak se v domě chovat), tak jej máte zařazeného v negaci, ony to berou tak, že po týdnu je vše ok a vezmu je do L.A. jako blbky neustále hrající počítačové hry, čumějící na filmy, sledující zkrátka Holly, zkrátka zewlující doma.
Navíc opravdu úplně tupé, to nízké IQ je charakterizuje snad ještě více než ta psychosociálně narušená osobnost v rodinné anamnéze obecně.. a tedy absolutně bez perspektivy - žádné rekvalifikace, snaha najít si práci, angažmá na úřadu práce, nic, sedí tady celé dny a narušují mé kruhy..
Jsem zvědav, co z toho zase bude, ale Křetínský, já s tebou žádné hry nikdy nehrál a nehraju, beru to odpočátku velice vážně, proto ty listinné důkazy proti vám v šanonu, které po léta sbíráme, tohle je válka, z tvého popudu a dopadneš špatně celosvětově..až vše ukážeme + popíšeme v kontextu, jakože už to vaše jednání se Záhumenským popisuji tady dosti jasně jako protiprávní - tady ze mě děláte blázna, venku za mě jednáte, to je pro vás na psychiatra zkrátka..
víš sám, co jste se tady vše navyváděli a těžko to půjde hodit na to, že se tady zbláznilo x soudců, poldů, státních zástupců, popř. dva kriminalisté z kriminálky, z nichž Terešková mi navíc, stále to budu psát, to, že za tím jsi ty, přímo potvrdila!!!
-
-
-
-
Celý svět už asi ví, jak se na nás angažuje oligarcha Křetínský ve věci zastrašování mé osoby přes zkorumpované soudce, policisty - aktuálně už jen obvodního oddělení tady u nás ve městě..
Vše ve snaze zakrýt své protiprávní jednání, kdy se snažili mě takto přimět, abych v rámci nabídky, kterou jsem obdržel ze Států, v době, kdy budu global star takto konal pro ně a v jejich prospěch, v synergii zkrátka i v jejich podnikatelských aktivitách a lobbingu pro záměry té jejich mafiánské EP group, popř. Energo průmyslového holdingu obecně.
četli jste to v mailech, aktuálně mohl být jejich phishing jistou ALEXANDROU KVAČKAJ znemožněn, proto posílám aktuální akce Křetínského v rámci zastrašování mé osoby přes jím zkorumpované policisty a soudce.
Maily šly jak mé partnerce Lauře Maroši, která je zastrašována v tom, aby ji nenapadlo mě kontaktovat, tak i exekutivě tohoto našeho už bohužel ne právního státu - tzn. premiérovi prof. Fialovi, ministru vnitra Rakušanovi, doufám v předání ministru vnitra Blažkovi, prezident už o těchto ilegálních, protiprávních atacích jako z prostředí totalitních zemí (aktuálně protiprávní nařízení AMBULANTNÍ LÉČBY mě jako schizofrenika, soudcem, který vytvořil vlástní diagnozu, ačkoliv forenzní psychiatrický posudek vytvořený prof. Hosákem je jednozně v můj prospěch a prof. Hosáka navíc takto tento zkorumpovaný soudce Marton shazuje, protože s diagnozou paranoie a bludů bych musel být okamžitě detekován v rámci ústávní léčby, tam ambulantní léčba nepřipadá u schizy vůbec v úvahu, tzn. prof Hosák by musel porušit všechny normy v rámci forenzní psychiatrie a možná i být zbaven funkce forenzního psychiatra, kdyby tahle diagnoza byla pravdou, musel by mě zkrátka okamžitě zajistit po našem sezení, zkrátka Křetínský s tímhle soudcem Martonem zkouší, co si mohou dovolit v právním státě).
Tohle ale píši hlavně pro čs. občany - pokud jste byli někteří zastrašováni Křetínským, jakýmkoliv z oligarchů tímto způsobem, popř. vám přišly podivné Rozsudky mladé soudkyně Vareninové, či tohoto Martona tady v našem okrese, neváhejte mě kontaktovat, protože je bude řešit kárná komise Soudcovské unie, celé budu chtít, aby dozorovala Nejvyšší státní zástupkyně Lenka Bradáčová, protože jde evidentně o organizovanou skupinu, čiže i gesce NCOZ.
Zbytek v mailech zaslaných premiérovi a ministru vnitra, co je vše v tomto státě možné. Pro vše máme důkazy - přímo normované papíry policie, státního zastupitelství, místního PO LÉTA ZKORUMPOVANÉHO OKRESNÍHO SOUDU VE FRÝDKU, se kterým mám už zlou zkušenost z 90tek. Poté jsem se odtud sebral a vytvořil tohle ,co je dnes - Holly. Nyní se odtud seberu nadobro, máme nabídku na státní občanství Británie a chci, abyste všichni, kdo to budete číst věděli, že to nedělám dobrovolně, že bych se zbavoval čs. občanství, chceme mít prostě s Laurou klid od místních NENAŽRANÝCH oligarchů
Zbytek v mailech, doufal jsem, že se dohodneme s Křetínským a nebudu tohle jeho chování muset medializovat, ale dneškem a jeho dalšími ataky z posledního týdne jsem rezignoval na to, že je tenhle korupčník vůbec zvyklý jednat jinak než přes klientelismus a korupci, vůbec vést obchodní jednání.. Snaží se působit represivně, zároveň má z mé osoby nyní už teda oprávněnou obavu..
Nebude to hezké čtení, a to jsou jen aktuální výplody choré mysli Křetínského a jeho zkorumpovaných poskoků z řad soudců a policistů- aktuálně už teda jen obvodu, kriminálka už s tím nechce nic mít společného, co jsem slyšel. -
-
maily exekutivě státu ponechávám v originálu tedy: Dobrý den pánové,
šikana kolegy Křetínského přes nyní už jen obvodní policii (dříve
kriminalistu Dordu a Tereškovou - ta mi přímo potvrdila, že ji řídí
kolega Křetínský - řekl jsem ji, že mu má něco vyřídit, odpověděla, že
mu to vyřídí) Frýdek-Místek a aktuálně přes policistu Schwachulu, dříve
mě fyzicky napadl policista Havránek (zažil jsem už před desítku
nesmyslných výslechů - je to tady už jako v Číně, Sovětském svazu nebo
Iránu, je třeba to skutečně právně řešit, protože Křetínský
pravděpodobně tyhle zastrašovací praktiky používá běžně, jen se mu jiní
okamžitě podvolí,takže to nezachází takhle daleko), jak už jsem psal,
pokračuje.. Soudce Marton mi poslal úplně nesmyslný nástup k
ochranné psychiatrické ambulantní léčbě v nějakém místním zařízení, bez
toho aniž by proběhl nějaký Rozsudek (!!! s tím, že okresní státní
zástupce to stíhání zastavuje a zastavuje jej, protože policista Dorda s
homosexuálem Záhumenským vykonstruovali ve sdělení obvinění mé osobě,
že NEMÁM ŽÁDNOU NABÍDKU Z USA, ŽE VYSLÝCHALI MOU PARTNERKU LAURU, DALŠÍ
MÉ MODELKY - Niki Trefilovou apod., vše máme s právníky samozřejmě v
šanonech uloženo, zkrátka spousta lží, které mě měly asi vyprovokovat,
svědci by navíc byli povoláni z USA - nabízí se Disney, britská produkce
Bonda, což se jim nechtělo podstupovat samozřejmě, proto ten soud
nemohou rozjet..), tzn. tuhle záležitost mohl vůbec vymáhat, navíc v
rozporu se znaleckým posudkem prof. Hosáka, na který v tom nařízení
ochranné ambulantní léčby (jako v Iránu, čajně nebo Sovětském svazu
zkrátka s oponenty), ani neodkazuje, naopak tam prof. Hosáka shazuje
(aniž by jej tedy jmenoval), když mi Marton sděluje, že u mě SOUDNÍ
ZNALEC (tzn. prof. Hosák) shledal - cituji z jeho Usnesení - že je u mě
přítomna vážná důševní porucha, porucha s bludy (paranoia, stihomam),
kdy jde o chorobné, paranoidní a megalomaNICKÉ (místo megalomanské, ten
soudce by měl každopádně z taláru), NEVYVRATNÉ (namísto nevyvratitelné -
ukážu vám to, co si dovoluje v tomto státě prezidentem - asi Zemanem)
představy obviněného.Jsem exstudentem psychologického oboru. Tohle konstatování se váže k
psychotickému stavu, tzn. schizofrenii. Pokud by prof. Hosák tohle u mě
shledal, tuhle diagnozu, BYL BY POVINEN ZE ZÁKONA I ZE SVÉ PRAXE
SOUDNÍHO ZNALCE mě okamžitě zajistit, a to ne pro ambulantní ochrannou
léčbu, ale právě tu závažnější - klinickou, ústavní.
A teď vám
prozradím, co bylo účelem. účelem zaslání tohoto nesmyslného Usnesení
bylo, vedle toho mě nechat se rozčílit u soudu, že je tento PROTIPRÁVNÍ
postup vůbec v právním státě, 35 let po revoluci, možný (to se jim
nepodařilo, nedostavil jsem se k přelíčení na radu svého právníka, který
to považuje, stejně jako slušní policisté z kriminálky ZA NEUVĚŘITELNÉ,
CO SI JE SCHOPEN KŘETÍNSKÝ DOVOLIT + TIHLE JEHO NOHSLEDI, KTEŘÍ SE
NEBOJÍ VŮBEC KÁZEŇSKÉHO POSTUPU PROTI NIM, SE ZBAVENÍM TALARU +
VYLOUČENÍM Z ŘAD POLICIE), také to dostat se na kontakt a jméno
právníků, kteří mi radí. Protože na konci tohoto Usnesení bylo
uvedeno, že údajně máme právo ve 3denní (!!) lhůtě k odvolání
(stížnosti) se ke Krajskému soudu. Ale ne tedy údajně přímo já, který
jsem se tohoto práva měl vzdát jako oprávněná osoba, ale logicky jedině
prostřednictvím právního zástupce.. Křetínský na něj potřeboval kontakt,
aby jej mohl zastrašovat. -
-
To stejné by bylo, kdybych zde byl legálně zaměstnán někde, okamžitě by
to ze systému věděli a začala by tahle šikana jako u mé osoby.. Jsme
zpět v komunismu - ty de.mente ŠTáfku..Znovu jsme nereagovali tedy a
tento soudce mi zaslal tedy nyní ono nařízení už přímo instituce, kde
bych se měl do 1.6. hlásit JAKO SCHIZOFRENIK (diagnoza výše odpovídá
tomuto duševnímu onemocnění, akorát, že není od prof. Hosáka, který by
navíc okamžitě jednal, ale právě od soudce Martona, který zase ale tak
nějak nemá ale psychologické vzdělání... :) ) k AMBULANTNÍ OCHRANNÉ
LÉČBĚ... jako schizofrenik..Navíc mi tenhle důležitý dokument zaslal
OBÁLKOU ČÍSLO DVĚ - NEPŘEVZAL JSEM :) Ale tu obálku mám, on můj podpis o
převzetí mít nemůže, ačkoliv deklaroval, že jde o dokument zaslaný
VÝHRADNĚ DO VLASTNÍCH RUKOU..Tohohle Martona, stejně jako Dordu,
homosexuála Záhumenského, který připravoval s Dordou ono přípravné
řízení proti mě v této věci, Tereškovou, která musí jako policista
potvrdit to, co mi sdělila ve výtahu, bych rád konfrontoval..STejně
tak nyní tohoto nového Schwachulu, který mi tady nakráčel a LHAL DO OČÍ,
aniž by se mi tedy do nich koukal, že mi zaslal nějaké předvolání k
údajné Výzvě k podání vysvětlení, ale není uveden tedy paragraf v jaké
věci - on tvrdí, že je to věc napadení alkoholika Osiny, o čemž policie
nemůže ale vědět, pokud by Osina něco sám nepodal. A ten to nemohl
udělat, protože se sám třese tím, že mě napadl s dobou léčení 2 měsíce u
mé osoby (prstu) a vystartoval na mě (bude-li lhát, těžko něco zmůžu,
ale byl bych velice rád, kdyby u toho výslechu 29.4. ve 14 hod. byl
někdo z ministerstva vnitra nebo spravedlnosti, zřejmě tam bude snaha mě
zase napadnout - ne, že bych se neubránil, onen Schwachula je tlouštík
podsadité postavy, zřejmě by měl problém nejen se mnou, ale nelíbí se mi
tento PROTIPRÁVNÍ STAV VĚCÍ U POLICIE A SOUDŮ v právním státě!!!Máme
toho plný šanon, jednoznačné důkazy a je to jen o tom, kdo z těchto
protiprávně jednajících policistů,kriminalistů (kriminálku tady máme
slušnou jinak, tam šlo hlavně o Dordu teda, Terešková mi potvrdila, že
za tím je ostatně Křetínský) promluví výměnou za to, že nebude zbaven
taláru nebo policejního průkazu. Problematické tady máme obvodní
oddělení, kam právě nyní chodím na výslechy, na kriminálku to Křetínský
nemůže už tlačit, nechtějí s tím mít nic společného a jsou tam, jak
víte, výrazně inteligentnější policisté..Tzn já vůbec netuším ze
sdělení (Výzvě) k podání vysvětlení, co mám jít vysvětlovat. Je to
samozřejmě vendeta za Martona, protože ta obálka č.2 mi zapadla do
schránky dnes, datum pro vyzvednutí byl totiž 17.4. (nyní byly
Velikonoce). Proto i účelové lhaní tohoto Schwachuly, že mi to přišel
předat osobně, protože jsem si to nevyzvedl - měl by mít něco tenhle
lhář od pošty, že mi tahle Výzva k podání vysvětlení byla zaslána. Jinak
se jako v případě toho Havránka, kterého šetřila GIBS, aby to pak
předala jen Vnitřnímu policie, které konstatovalo (ačkoliv jsem tedy
nikdy neměl na výslechu problém a že už jsem jich tedy zažil, proč bych
nyní vybíhal z kanceláře tohohle začínajícího policisty - na výslechu
jsem v nevýhodě, že dovolit si to, co on, mám na krku paragraf napadení
veřejného činitele, tzn chtěl jsem ihned svědky jeho jednání, nemám
důvod si vymýšlet, policie to začala ale šetřit sama od sebe, nicméně s
nesmyslným závěrem, že je to slovo proti slovu), že máme v podstatě
každý svou pravdu..Tento Schwachula už lže, že mi něco kdy
zaslal..Navíc z toho papíru vůbec netuším, o čem tam jdu vypovídat, což
by tam mělo být tedy určitě uvedeno. Navíc jsem se bránil BOSÝ navíc,
tak se nikdo nejde prát ataku alkoholika Osiny. Dále tento podle mě nic
nepodal, protože jsem mu jasně řekl, že jestli tady bude nadále chodit,
tak na něj podám naopak já pro těžké ublížení na zdraví. Nebyl tady
snad 2 a půl měsíce, až nyní zase přišel o Velikonocích, ale chová se
příkladně od té doby, bez nějakých provokací, alkoholových výstupů apod.Opravdu rád bych znal váš názor na tyhle JASNÉ DŮKAZY + co se s tím bude
na nejvyšší úrovni dělat. Zdali bude Křetínský žalován pro tradiční
korupci, on prý všude tvrdí, že nás chtějí poštvat proti sobě - jaký by
měli tihle lidé důvod nás štvát, vůbec mě neznají, ani tahle Addams
family za zdí + alkoholik Osina, kteří komunikují prokazatelně s
Křetínským a byli jím naváděni mě provokovat nejsou schopni řídit soudy a
kriminálku. To ukazuje na úplně jiné tahače za nitky ve státě..Lauro,
měla by ses od Křetínského vzdálit, je to psychopat-bílý límeček.. -
-
Až bych ti ukázal, co vše tady mám v šanonu, pochopila by si to
okamžitě, kontra si dala do souvislosti, co ti tam napovídal mezi čtyřma
očima.. chtěl bych navíc po něm nyní takovou částku coby odškodné +
odměnu za poradenské služby (získal kontakty do Holly, vysokých kruhů
obecně, které by jej jinak s jistotou minuly - je až xtým v pořadí
světových miliardářů, byť tady machruje neurekom tedy), že je naprosto
nereálné se dohodnout. NEMÁ NA TO ZKRÁTKA, protože tihle olíci drží
minimální hotovost, jsou zadlužení u bank v desítkách mld, a drtivou
většinu jejich aktiv tvoří jen vlastnické podíly ve firmách - akcie,
cenné papíry.. Tím bych vyplatit určitě nechtěl. A z toho fyzického
cash-flow bychom ho vycinkali, jaký nárok na něj bych měl v mimosoudním
vyrovnání. Vše tedy půjde cestou soudů.Vás žádám oba, abyste se se
mnou spojili, opravdu bych rád od státu z GIBS nebo spíše min. vnitra,
spravedlnosti někoho na onen výslech s tímto ulhaným Schwachulou, který
mě tady přišel nyní úplně nesmyslně otravovat s dalším PROTIZÁKONNÝM
papírem, který vám jako další samozřejmě ukážu.
Lauro ty se mi ozvi,
Křetínský má velký problém ve světě díky tomu, co tady proti mě/nám rozjel.
Nemá tam absolutně žádnou moc, naopak se bojí, co tam sdělíme, konkrétně
v Británii, kde má akvizice.. o USA mu až tolik nejde. Vše to bylo
odpočátku koncipováno tak, že budu chodit podle nich v tom, jak si
získám vliv ve světě.. A to já dělat samo nebudu, protože nejsem takový
zm.rd jako Křetínský s Tkáčem..
Už jsem psal, jak nyní konali tendr v
Bratislavě na trolejbusy, vyhráli jen před Bulhary o nějakých 20mio,
MILIARDOVÁ ZAKÁZKA a oni trefí jen o 20mio nejnižší částku, Fico si pak
staví vily v Chorvatsku.
Lau je to mafie, a vládo, my bychom měli
konat a vyčistit to a tyhle postavit před soud.. aby veřejnost ještě
věřila zkrátka v právní stát.. Nemůžu celou dobu vycestovat, protože
mi sem chodí neustále nějaký Křetínského poskok, který si chce takhle
ilegálně, protizákonnou službou vybudovat kariéru, ať už u policie, nebo
soudu. Můj kontakt znáte, nemusíme nic řešit přes telefon, popř. mi
zašlete někoho z ministerstva vnitra nebo spravedlnosti na onen výslech
29.4. ve 14hod. na obvodním oddělení tady v Místku na HLavní, určitě se
jinak vzdám výpovědi a celou záležitost začneme řešit v Praze s vámi a v
Brně s Nejvyšší stání zástupkyní Lenkou Bradáčovou, jak jsem už
avizoval, když se s Křetínským nedohodnu.
On v těch tlacích a
protizákonném jednání pokračuje, začal mi tady chodit navíc NÁHLE i
exekutor vymáhat 15tis za propadlou pojistku (zrovna v tuhle dobu si
vzpomněl na 10 let starou věc), kdy jde navíc o druhotnou platební
neschopnost - víte, že mi homosexuál Záhumenský dluží vyšší jednotky
milionů, žalovat ho tady je díky téhle mafiánské síti soudců a policistů
ovládané Křetínským prakticky nemožné, ale udělali VELKOU chybu, a to
tady jde hlavně, že podvedli Hollywood i v Britanii filmaře s tím, že
mají pověření o tom mě zastupovat (nikdy žádné nedostali, Křetínského
vůbec neznám, celé je to hodně amatérské a zkrátka mafiánské od nich),
tzn. podvod, dále zneužití informací v obchodním styku, šikana,
poškození obchodního jména, je tam toho 6 paragrafů.Plus tahle
korupce v rámci pilířů demokracie - v ozbrojených složkách + tady na
soudu. Uplně evidentní důkazy máme, vše vám ukážu. Díky za dočtení a byl bych rád v návrat právního státu..s tímhle už jsme v komunismu, tohle dělali estebáci.Jdu
to zveřejnit i na tiscali.
Se mnou křetínský nebudeš mávat, mám tě plné
zuby už delší dobu. Děláš si na nás s Laurou jen P.R. Jsi zm.rd nevídaný
jinak - stavíš baráky, kupuješ baráky, auta, abys vypadal, jak to s
námi nemyslíš dobře, přitom jde jednak o úplatky (píšu výše, že chtěli
,abych chodil podle nich pak) a jednak o to se předvádět - přitom jde o
peníze třeba z transferu ropy z Ukrajiny (potažmo od Kremlu) tady k nám
přes Slovensko, Křetínský za to inkasuje, popř. obecně zneužití energo
krize. -
-
Křetínský měl někdy v roce 2019 majetek nějakých 78mld, nyní je na 260
+- po té energo krizi. Tzn za 5 let vydělal 3x tolik, co za celý život a k těm tranzitům se určitě nedostal přes seriozní výběrová řízení, podobně jako ty trolejbusy výše.
Pokud čtete od takového Nádoby ze seznamzpravy a jiných rádobynovinářů,
které má zkorumpované jako i jiné, že je borec apod., pak je to jen o
tom, že mu nahrál Putin + celoživotní klientelismus s napojením na politiky, VYJMA TEDY TÉHLE VLÁDY - TAM SPADLA KLEC, PROTO JE TAKY PODPORUJI. Nejen Křeťa zažívá teď zkrátka směrem ke státní kase už 4letý půst.. :)
Chová se ale jinak jako největší zm.rd a zbabělec,
většího jsem v životě nepoznal.. Zastrašuje Lauru, Lauro budeme žít
venku, Británie mi nabízí občanství, máš se se mnou setkat, řekl bych ti
vše... řekneš tam pravdu, proč se bojíš se mi ozvat apod. Musíš být
upřímná.. Měl jsem odpočátku své investory, Křetínský to vzal jako
žralok bohužel atakem přes Lauru (ještě předtím přes klientelistickou nabídku od Záhumenského, který na tom parazitoval zase v době covidu tak, že ho podle mých zpráv Křetínský sanoval v téhle době finančně - zkrátka tu mou nabídku zkapitalizovali dva úplně cizí kre.téni, ve snaze si přes ní dělat kontakty, bu.zerant Záhumenský mi navíc ještě dluží vyšší jednotky milionů z provizí za holky - aktuálně parazituje na dvou, které jsem mu ještě přivedl já - provize už od něj neuvidím, venku vystupuje jako můj zástupce, jsou to mafiáni zkrátka) , která se ho bojí a začal stavět,
nakupovat nesmysly, ANIŽ BY MĚL SE MNOU DOHODU - vedle toho skřípajícíma
zubama mi tyhle mé tlaky na něj, že je zažaluji vracel tady těmi ataky
policie a soudů. Kdyby nám dali pokoj, bylo by to nejjednodušší, měl
bych vše vyřešeno. Takhle tam je i paragraf poškozování před věřiteli,
zkrátka to máš Křeťo v právním státě v součtu tak na 20 let a můžeš
vykládat a manipulovat tady s okolím s tím, co pro nás děláš. Jsi mafian
- plný šanon důkazů..Hlavně, že s úsměvem - navenek huj, uvnitř chuj... Jak říkávala moje babička. Venku
tě budeme s Laurou žalovat o 15 mld, pokud nám ještě v USA a Británii
neporadí vyšší odškodné, právě i na základě té perzekuce, která probíhá
tady ve tvé MAFIÁNSKÉ režii.. Musíme to řešit na úrovni premiéra,
ministra vnitra, spravedlnosti + Nejvyššího státního zastupitelství..
Kdo ví, kdo se ještě přihlásí, že na něj tenhle mafiánský zm.rd vyvíjel
tyhle tlaky.
V Británii řeknu vše popravdě, na to se ty zmet.ku
spolehni..Omlouvám se za vyrušení, pošlete to i ven, půjdeme už
proti němu, nemá to s ním cenu, je to zbabělec-srab, neumí absolutně
jednat jinak než přes klientelismus a korupci, popř. zastrašování, ale teda na dálku, osobně by nepřišel věci řešit, to má v kalhotech celou dobu.Celé to je samozřejmě zase načasováno, pač má Křetínský strach z té
schůzky, tzn. chtěl to vyhrotit.
Lauro, já odmítám chodit neustále na
nějaké nesmyslné výslechy, případně před soudy, jenom protože mám nabídku z Holly a
Křetínského jako mafiána vedle sebe nechci.. kdyby uznal chybu,
vyplatil nás za poškození jak obchodní, tak osobnostní, dohoda byla
možná. Ale on neustále používá represi a mě to už nebaví. Neumí absolutně jednat, z toho jde i vidět mezi jakými lidmi se celoživotně pohybuje a jak ten majetek nabyl, vše ostatní je jen P.R. zkorumpovaných novinářů, pač vše jde jen přes klientelismus a korupci politiků.
Musíme to řešit tedy na nejvyšší úrovni.Pro
tebe zpráva - že jsi buď ztratila X let a přesuń se tedy zpět do Košic,
anebo se mi ozvi, budeme postupovat společně s právníky a vysoudíme
ještě více, než bych nyní po něm požadoval coby mimosoudní vyrovnání +
odměnu za poradenské služby..jiná cesta už Lauro není.. vylučuji
nějakou dohodu po téhle dnešní opětovné návštěvě nějakého řadového poldy
Schwachuly tady u mých dveří - navíc tenhle alkoholik Osina ani nepodal
žádné trestní oznámení, on to tak ani tedy nemůže definovat, proto jsem
dostal předvolání k podání vysvětlení, ale v žádném paragrafu, navíc mi
tady POLICAJT LHAL do očí (on je měl teda sklopené, taky jsem ho
upozornil, proč se mi nekouká do očí, když tohle povídá, že mi něco
zaslal, co jsem si nepřevzal) a mě už to opravdu nebaví.Ten
alkoholik na mě nemá ani co podávat, protože se proti mě rozběhl ve
snaze mě napadnout, já se bosý jen bránil, tzn. proto to musí
zkorumpovaný polda definovat takhle, navíc ve věci, která se stala před
bezmála 4 měsíci. Klasická policejní, soudní šikana jako v
totalitních diktaturách, vůbec si to s ničím z těchto končin nezadá -
máme JASNÉ důkazy. Je třeba se potkat, abys to viděla. Jmenují tě tam,
že jsi byla oním Dordou třeba vyslýchána, už tohle víš sama, že je lží..
Nyní tohle stíhání mé osoby, vykonstruované odpočátku, zastavili s tím,
že mám nastoupit tu ambulantní ochranné léčbu JAKO SCHIZOFRENIK.. Další
nesmysl jak z právního systému někde v Myanmaru, to snad ani v čajně
nevyprodukují. -
-
Vše je třeba řešit na nejvyšší úrovni min. spravedlnosti, vnitra,
prezidenta, rozvědek, mininisterského předsedy, protože jde samozřejmě o
ohrožení právního státu v tom, když oligarcha korumpuje výkonnou a
soudní moc, tzn. pilíře demokracie.Velice nebezpečná praxe, která má původ a standard ve
strukturách pouze totalitních režimů na východ od nás..Ozvi se mi,
nebo se každopádně směruj zpět do Košic. Pokud by ti bylo nějak
vyhrožováno, tahali tě na SVK na policii, po soudech, tak se mi už
zkrátka musíš ozvat, budeme to řešit mezinárodní cestou tak, aby na to
Křetínský s Tkáčem, případně tím jejich zmr.dem a klientelistickým poskokem Ficem nikdy nezapomněli, pač je to poškodí v podnikání
samozřejmě. Tak jako vy dva zmr.di děláte i ostudu mně tady po okolí, v
domě apod.,tak vám ji začnu nyní dělat naplno já ale v rámci globálního světa..Křetínský zkrátka
má strach, proto to vždy vyhrotí, pak ti zřejmě řekne, že se se mnou
jednat nedá, protože jsem nervák, ale mám za sebou na 15 výslechů, 7
soudů, přes 50 úředních nesmyslných obálek mi přišlo. Je třeba ,abys tu
jeho standardní obchodní praxi zkrátka viděla.. Nechce jednat, chce mě ušikanovat,
popř. aby na mě něco konečně měl a napadl jsem policistu, nebo se
zhroutil, nic jiného nám z tohoto jeho jednání a nulové snahy JEHO
OSOBNÍHO SELHÁNÍ, PRO KTERÉ BUDE ČELIT TR. STÍHÁNÍ V USA A BRITÁNII (6
paragrafů), nějak omluvit odškodněním nás obou, kdy jednali se
Záhumenským za mou osobu nezákonně a se mnou chtěli posunovat, aby z
toho obchodně těžili poté, Lauro nevychází...
Je to obrovská ostuda jeho i pro Česko, že jsme tady tuhle korupci v rámci pilířů demokracie vůbec dovolili....exprezidentem Miloušem Zemanem JMENOVANÝ SOUDCE...tam níže mi uteklo v
závorce) toho nejmenoval určitě nyní Petr Pavel, předpokládám, že si
dává pozor, ale ručit za tyhle kriminálníky v talarech nejde, ale měli
by být rychle těch talárů tedy zbavováni, protože pokud si dovolí tohle
na mě, na kterého jde vidět, co si pak asi dovolí vůči běžným občanům ve
sporech, kde jsou třeba v právu, měly by se zpětně projít všechny
problematické Rozsudky jak tohoto Martona, tak i rádobysoudkyně
Vareninové (začínající soudkyně tady u nás). Mám sám velice negativní
zkušenosti už z 90tek s tímhle soudem tady u nás, vůbec se nedivím, že
se Křetínskému tady tak fantasticky korumpuje nejen předseda soudu, ale i
přímo tihle dva soudci.Psal jsem už o 3 rozdílných Rozsudcích ve
stejné věci, které mi zaslala tahle Vareninová, tohle zkrátka není
možné, aby si dovolovali v právním státě - navíc mi to chodí obálkami s
P.O. Boxem České Budějovice, má se to schovat.. důležité písemnosti
výhradně do vlastních rukou pak posílá tento soudce obálkou č. 2, která
zapadne do schránky, aniž by měl můj podpis tedy o převzetí. Přirozeně
schválně jsem to nepřevzal, aby tohle musel, krom jiných věcí teda,
vysvětlovat kárné komisi Soudcovské unie, kam to poženeme všichni doufám
v synergii..
Je to rozvrat právního státu, bezpochyby..Volal jsem
tomu zkorumpovanému, ulhanému zmr.dovi Schwachulovi z obvodu, aby se mi ještě
ozval a oznámím mu, že ten výslech nebude, pokud na něm nebude někdo
pověřený min. spravedlnosti, vnitra, Nejvyšším státním zastupitelstvím,
nebo i rozvědkou, protože ta musí mít o těchto aktivitách Křetínského už
roky zprávy, není možné, že vám tady otevírám oči o jeho nezákonném
jednání až já..
Dělá mi jen problémy v životě od doby, co se do toho
ilegálně navezl. NIc dobrého z něho nevzešlo. Vše bych měl zařízeno přes
své investory, zkomplikovala si to Lauro i svým jednáním ty.
Předpokládám ale, že tě zastrašují, a takhle se i vyjádříš v Británii a
USA.Nedoplatíte se na odškodném venku, pánové.. Potřebujeme mít do
žalob na Křetínského a Tkáče venku tady z Česka papíry o zahájení
karného řízení s těmi dvěma soudci + s policisty, ty důkazy
(oficiální,normované sdělení nesmyslných obvinění, tedy prokazatelné
šikany kriminalisty Dordy, Tereškové-tu žalovat nebudeme,když zopakuje,
co mi řekla před výtahem o tlaku Křetínského nejen na ni) samozřejmě
předáme, jsou z nich naprosto jasné nezákonné postupy - říkají to jak mí
právníci, tak sami slušní kriminalisté z kriminálky, kolegové těchto
dvou (mají je za ho.vada mimochodem v rámci sboru obecně, proto taky
slouží oligarchům asi,mám na kriminálce nejednoho známého tady u nás). Stejně tak zprávu o šetření GIBS i vnitřním policie s tím mladým
Havránkem, který mě na obvodním oddělení napadl, stejně tak tento
Schwachula bude vyzván, aby předložil, že mě už obesílal s tím, co mi
dnes ten ulhaný zm-rd (samo bez vysokoškolského vzdělání, hlavně, že si píše inspektor, na to mu schází dost intelektu, o charakteru se nebavím, ten tady na obvodě nemá snad nikdo, chce si haj.zl
dělat kariéru na mé osobě službě oligarchům) přišel dát osobně s
odůvodněním, že jsem si od něj nepřevzal obsílku.. Je to hurá akce
Křetínského nyní těsně před schůzkou + reakce na to, že jsem si ANO
nepřevzal ten nesmysl hlupáka, zatím ještě soudce Martona, který
ustavičně překračuje zákony a já se budu s právníky ptát kluci, co s tím
jako exekutiva uděláte.. -
-
Reakce na příspěvek:
Zvláště před volbami, kdy byste tuhle mafii a evidentní organizovaný zločin pro národ mohli
rozkrýt..fakt máme důkazy, že někdo z nich bude muset promluvit, jestli
nechtějí přijít o práci. Byť by je asi zaměstnal teda křetínský, ale
každopádně se to může zveřejnit, jak protizákonně pracuje policie,
kriminálka + soudce, který by měl být navíc žalován prof. Hosákem,
kterému se to jeho Usnesení taky musí ukázat, protože se tam odvolává na
to, že mi udělal posudek jako na schizofrenika (já mám zprávy, že ten
posudek mám vysoce pozitivní a v můj prospěch naopak, ale to se tehle
mafii zkrátka nehodí..) a přitom mě nezajistil do detence, jak by ze
zákona okamžitě po našem forenzním psychiatrickém šetření měl..vy
jste ještě takoví idioti Křetínský, Martone, že tohle vybalíte na
psychologicky vzdělaného člověka ,který má za sebou zkoušky z
psychoterapie, psychologie osobnosti, vývojové psychologie, forenzní
základy šetření u soudu v rámci studia, tzn. okamžitě čelíte tady
tomuhle zpětnému nárazu, zbytek vám vysvětlí prof. Hosák, který vás
určitě zažaluje, protože jste ho profesně nejen znemožnili, ale taky
znedůvěryhodnili. A ještě mi to vy dva idi.oti pošlete na normovaném
papíře soudu, aby to bylo nevyvrATNÉ, ty de.mente... Jak ty jsi mohl
vystudovat právo KDEKOLIV NA ČS. UNIVERZITÁCH Martone, pokud nedáváš češtinu..
Budete se smát, nebo brečet, až si ty OFICIÁLNÍ ÚŘEDNÍ věci budete od těchto výše jmenovaných číst.Venku
nevím, co na to řeknou, proto se musíte jako vláda od toho taky
distancovat s tím, že probíhá šetření těchto mafiánských praktik v rámci
struktur státních úřadů, nebo spíše rovnou stíhání (je to jasné a
nevyvratitelné, co vám předložíme, proto to taky máme 3x nakopírováno,
kdyby se mi něco stalo, nebo se mi někdo vloupal do bytu, jedna kopie celého tohoto šanonu je dokonce zamčená v sejfu..).
My se na to odkážeme s Laurou i stran
získání britského občanství ve zrychleném řízení. Británie mi nabídne
okamžitě jejich občanství, můžete si to ověřit v Londýně.. :)
nevím,
co jsi Křeťo z toho vytěžil, než ostudu. Nechal jsem si toho líbit fakt
už dost.. Už jsem psal, že to trvá roky (stejně jako šikana téhle patologické rodiny Kendziorových za zdí, kterou na tvou objednávku na mě realizují s nahráváním mých soukromých hovorů jako estebáci a zasíláním je špatným novinářům + obecně na všechny strany), chtěl bych po tobě vyšší
jednotky miliard, aby sis to zapamatoval, že takhle prostě ne.
To, jak
si děláš P.R., to může zapůsobit na Miloše Čermáka, který asi poztrácel
někde v Reflexu, kde si ho měl na výplatní pásce, zbytky rozumu a
kritického myšlení. Celé je to clona jen tohoto tlaku, který probíhá a
každého musí napadnout, proč probíhá. Protože se v něčem asi nechce
Mynář podvolit.. JInak by od toho každý dal už ruce dávno pryč, každého
musí napadnout a Křetínský by si jel svoje.Jak jsem ti Křeťo už vzkazoval - před 2 a půl roky jsem byl ještě nad
tím, co jste s tím psychopatem, podvodníkem Záhumenským rozjeli ochoten
mávnout ve tvém případě rukou, ale od té doby si ještě přitvrdil, co
jsme společně odstranili buzeranta Záhumenského z této ODPOČÁTKU MÉ
NABÍDKY, tzn. dnes už z toho nevyjdeš bez finanční kompenzace - nyní
tedy soudní cestou..Ten tvůj nový poskok, maturant Schwachula, ať se
mi pěkně ozve, sdělím mu program toho 29.4., pokud by z Prahy nedorazil
DOZOR z min. vnitra nebo spravedlnosti, popř. Nejvyššího státního
zastupitelství z Brna, kam to budeme k Lence Bradáčové vše směřovat,
protože jde navíc O ORGANIZOVANOU SKUPINU, čiže bude nutný dozor
nejvyšší státní zástupkyně + práce asi rovnou NCOZ. Ty důkazy jsou
opravdu jasné.. ještě jsme to nerozjeli, protože byly zprávy, že se chce
Křetínský dohodnout, navíc jsem doléčoval boxerské zranění prstu, které
jsem si způsobil o alkoholika Osinu v rámci napadení jeho osobou.
Nemůžu za to, že přecenil své síly, byl jsem v tom klání jak váhově
znevýhodněn, tak navíc bosý = jednoznačný důkaz, že jsem spor nemohl
začít, nikdo se nejde v rámci ulice prát bosý.. Ne, šel jsem ho
upozornit, aby se choval jako návštěva v rámci Domovního řádu. Zbytek
už je šikana Křetínského, která motivuje tuhle Addams family tady za
zdí, se kterou je Křetínský v kontaktu přes Kvačkajovou, v dalších a
dalších atacích, pač to neustále probíhá, Kendziorová má totiž tu jednu z
dcer evidentně duševně postiženou (vyjádření by poskytla její střední
škola - střední zemědělská, nejhorší škola tady u nás, kde studují jen
problémisté-asociálové, kdo ví, co se ještě teda událo na Slezské
univerzitě, odkud už ji vyrazili) - souběh hned několika poruch
osobnosti, tzn. dává jim to křídla, což Křetínský rád slyší - princip
kolektivní šikany.. -
-
Reakce na příspěvek:
Budeme žalovat tedy i je, jsou důkazy, že mě tady nahrávali, papírky za
dveřmi od nich - paragraf nebezpečného pronásledování, šikany jedna
báseń..
Teď jsem četl vyjádření Lingra, který přestoupil do Houstonu,
jak je v Česku nepřející prostředí.
absolutně nechápu, a budu to psát
stále, co si to kur.wa vůbec dovolujete vůči nám s Laurou. Jde vidět, že
to tady ty de.mente Štáfku směřuje zpět do komunismu (latentně už to v něm je - viz. naše důkazy, jenom ty jsi připos.raný dem.ent, klanějící se Křetínskému a jakémukoliv z oliků, z téhle nové generace takyumělců naší šedé zony bulváru, i umění má zkrátka své dno, přispíváte k tomu posunu téhle země zpět s pěstováním konzumu a hlouposti, nízkých nároků na umělecký produkt, v národě), nemám čas ti to ty
idi.ote sparťanský vysvětlovat, pokud nechápeš základní principy právního
státu s jeho pilíři, které jsou tady korumpovány - zcela evidentní
důkazy.. Proto nesedí Kalousek, Křetínský, další, za klientelismus a
korupci + další paragrafy, protože někteří jsou tady zkrátka více, což je princip
východního uspořádání společnosti teda..
Ale mě tady nebude nějaký
maturant Schwachula, anebo přihlouplý soudce Marton s minimální znalostí mateřského jazyka, který sám bude
čelit psychiatrickému šetření přímo počítám v režii prof. Hosáka,až si
přečte, jak pozměńuje jeho znalecká šetření tak, aby vyhověl notičkám
Křetínského, podle kterého jsem blázen, že s ním-mafiánem teda odmítám
roky táhnout..
Takhle jednají režimy totalitních států- tohle se tady ty
hňu.pe Štáfku dělo přesně za komančů právě, kdy ty jsi byl ještě na houbách, děje v Iránu, čajně nebo
Sovětském svazu současnosti. že ty to nevidíš nebo nechceš vidět, nebo
máš nižší IQ, na tom faktu nic nemění - znovu - jednoznačné důkazy,
proto 3x zkopírované a jedna kopie v sejfu..
jakože sami chlapci víte, že mám nyní pohledávku i u čs. státu, protože
jsem jím nespravedlivě, protizákonně perzekvován. Mohl bych žádat
odškodné, nastoupit na tohle ambulantní ochranné léčení (byla by to zajímavá brigáda, ale nehodlám ruinovat tento stát), protože bylo
nařízeno PROTIZÁKONNĚ, dokonce i s úplně lichou diagnozou, úplně mimo
mísu (bludy, paranoia - psychotik a ambulantní léčba, vy jste opravdu
idi.oti Křetínský s tím Martonem).
V tuhle chvíli podle mých právníků jen
omluvu a rehabilitaci za tuhle perzekuci s omluvou min. spravedlnosti,
vnitra (úplně nesmyslné přípravné řízení, až si to přečtete, co tam
Záhumenský za toho kriminalistu Dordu sepsal, nechali to ti dva deme.nti tak i se slovenskými obraty Záhumenského, tak musíte jednoznačně žalobami za stát
konat- že nemám nabídku z USA ,že jsem blázen, tohle se navíc týkalo mé
věci se Záhumenským,kdy mě podvedl a já mu za to slibil dát přes
hubu,což je úplně normální, pokud narazíte na podvodníka, ale on sám
chodil Prahou a hlásal o Holly právě, čiže z toho ti dva deme.nti nemají
ani jak utéct před GIBS a Záhumenský na kriminálce na výslechu) popř.
přímo tohoto Martona.
Ale za šikanu policejními a soudními složkami
možná i to odškodné by bylo ve hře s tím, jak tenhle Marton tohle
odůvodňuje laickou diagnozou ze své vlastní hlavy..
Křetínský je taky
právník na baterky, protože neustále pokračuje v protiprávním jednání (svědků nejen venku neurekom),
kdy jsem ho několikrát žádal, aby si nehrál venku (kdekoliv) na mého
agenta, nemá k tomu žádné pověření - smlouvu, což by měl chápat, i kdyby
nebyl vzdělán (údajně teda, jestli ten diplom neudělal za víkend,
nevím, odkud ho má, ani to už raději ani nezjiš´tuji, to, co se tady
děje s vysokoškolskými diplomy u prominentů je katastrofa obecně). No
dělá to stále - nyní v Británii znovu. Nechápe, že ho to bude stát
stále více a více v rámci žalob (u každého jednotlivého takového případu, tak se to právně definuje), pač těžko uplatí někoho z Británie nebo
USA, to jde tak leda tady u nás. Navíc i u nás už je několik svědků
jeho protiprávního jednání v jeho věci.čiže se to týká i vás jako
zástupců státu, to je vám jasné, to, co se děje už roky. Neumí se
zkrátka chovat v mezích zákona, je to gauner, mafián - viz. důkazy o
korupci státních orgánů. Zadarmo to pro něj ti policisté nebo soudci
nedělají. U toho Martona bychom se divili 2x, pokud by ze sebe dělal
takového sudokopytníka z vlastní iniciativy a takhle riskoval i kárné řízení,
kterému musí jednoznačně čelit. Popsal jsem vám úplně jasné protizákonné
postupy tohoto rádobysoudce, u Vareninové je to taky jasné - ony 3
zaslané rozsudky v jedné věci.. -
-
Reakce na příspěvek:
teď něco k těm našim oligarchům východoevropského střihu, kteří nejdou srovnat třeba se Škodou auto stran podnikatelského umu a řízení firmy, tam se totiž opravdu podniká, bez klientelismu s politiky a korupce..olíci si napůjčovali od bank v 90tkách miliardy, privatizovali za pár šupů
podniky a nyní na mě ten zm.rd Křetínský s tím komunistou Tkáčem budou
dělat ramena..
Lauro, jestli nejsi jejich loutka, tak se mi ozvi, třeba
mi zavolej, že s tím nechceš nic mít společného a jedeš do Košic, to by
bylo férové, ale rozhodně tam neseď v té mafiánské vile a nedělej, že se
KUR.WA nic neděje pořád.. Musíš cítit, že děje, už je ti 26, ne 17, popírá se právní stát.. Jedou fakticky protiprávní věci a není to
žádná sranda, ty výslechy jsou úplně reálné, žádné, že se jdeme
pozdravit, soudy taky reálné, byť protiprávní, jediné, co si ten zm.rd
nemůže dovolit a nemá aktuálně ani v rámci čeho, je mě zavřít.
možná hledá
něco nového - napadení policisty, soudce.
Když jsem ležel Lauro ty 3 dny v
nemocnici, vůbec jsem se tam nevyspal.. to chci ještě řešit.. V kuse nad
námi v patře, kolega, co tam se mnou byl, určitě potvrdí, byl to slušný
chlap, někdo třískal a vrzal stejně jako tady ta retardovaná rodina
Kendziorová.. neustálá šikana s tím, že asi usilovali o to, že napadnu
zdravotníky - proč bych to dělal, byli super.. naopak jim tam doručím
ještě odměnu, ale máme zato, že tam musel být někdo od tady tohoto
poldy-zmrda Havránka... protože..
Pak tam tenhle mladý Havránek
poslal hlídku stejně mladých poldů s tím, že mi předávají další papír k
výslechu - já po operaci, byl bych rovněž rád za prošetření jejich
postupu, zase mladí max. 25 let poldové z obvodu, nikdo tedy z
kriminálky, která s tím nechce mít nic už společného, ač tedy šlo o
ublížení na zdraví, v nemocnici jsem byl já (byť teda s boxerským
zraněním, ale bere se doba léčení, navíc je evidentní, kdo má MOTIV tady
provokovat - nemám o starou Kendziorovou zájem, podívejte se každý do googlu, jak ta semetrika vypadá, měla tam fotku ještě z těch soc. služeb, ač mi tady nadbíhá,
tříská, kdykoliv přijde domů s botama, kde čím, aby na sebe upozornila,
že je doma teda už a mám se dvořit, nebo nevím, jak ta její chorá hlava
pracuje, pouští baby Iam ready to go apod.....
ty dvě její narušené
dcery, vyhozené ze Slezské univerzity, které lhaly obě, že ta jedna
stále studuje, ač už půl roku byla vyhozena, ona je nyní ta trubka živí,
najdete si v systému, platí jim zdravotní, nikde nepracují a jen tady
sedí a neustále na mě něco zkoušejí ve snaze, že teda se mnou odletí, je
to pořádně výživná story s naprostými narušenci okolo mé osoby, mám pro
to ale několik důkazů - šanon + papírky od těch malých Kendziorek,
které mi dávaly za dveře - grafologický posudek by určitě
nevyhrály..tzn. já určitě je neupozorňuji na svou osobu, a dále se
nemusíme bavit, motiv mají jednoznačně ony, ale to by nesměla být
policie zkorumpovaná, ta Tereza Kendziorová i matka by měly obě na
psychiatrické vyšetření forenzním znalcem, protože disponují poruchami
osobnosti, to je evidentní pro mě jako exstudenta psychologického oboru,
proto jim nestačí říci věci jednou, ani teda 10x, Křetínský jen
vytušil, že to jsou pořádné sociopatky - je to v celé ženské rodové
linii matky, její matka-babka těch dvou není a nebude taky ready), vůbec
netuším, jak se to jinak mohli dozvědět, že tam jsem - další zajímavá
věc k výslechu téhle patroly a Havránka...
Každopádně mě úplně
nesmyslně obtěžovali a zvali na výslech,kde Havránek věděl, že mě chce
vyprovokovat, napadnout, do toho ta atmosféra v té nemocnici, která
určitě nepřipomínala nemocniční prostředí (chtěl bych vědět, co byla nad
námi za místnost, protože to třískání a vrzání tady bylo jen přes noc
právě). Měli byste tyhle zmr.dy u policie pořádně zmáčknout, protože se
tady hraje hodně špinavá hra na objednávku. A vůbec netuším, proč to
tihle dělají, musí mít za to něco slíbeno - postupy kariérní apod.. Kendziorovi
chtějí na mě parazitovat, to je evidentní, matku vyhodili nyní ze soc.
služeb - měli byste se ptát ve Slezské diakonii,co ji tam našli.
Aktuálně dělá jen na Dohodu o provedení práce, aby možná zakryla ten
vyhazov z té Diakonie jako poslední práci v životopise,na kterou by se
měla odkazovat. Tohle má přes svého známého, ale jen teda na Dohodu.. -
-
Reakce na příspěvek:
23leté dcery nedělají nic, sedí doma, matka za ně platí zdravotní,
pač ji ještě běží teda provize z pojišťovnictví ve Vratimově (do toho mi už 2x teda volala operatorka z Ostravy z pojišťovnictví pro schůzku s jejich manažerkou, prý jestli mi je do 59let, tak jsem řekl napodruhé, sry už 60, politovala mě a hovor byl ukončen, ale tohle bych mohl taky přisuzovat chuti parazitovat na mě téhle Kendziorové, náhoda to nebude, pač tohle dělala) , které konala ještě
předtím, než ji pravděpodobně taky vyrazili z Města, protože netuším,
proč by někdo odcházel z jistého místa na byťáku, zvláště ona, která
není kariérním typem a pracovala tam navíc přes dekádu (nemají tam na ni
dobrý názor na Městě, je třeba se ptát), do takové nejistoty jakou je
pojišťovnictví v dnešní době..
No pojistila všechny okolo sebe, v
rodině, tak ji ještě z toho běží provize, jinak by ten lajdácký,
zahálčivý život svých postižených dcer (které v životě nepracovaly,
nebyly na brigádě) v životě neufinancovala, zvláště v této době práce na Dohodu.A tak tady celý den leží a
v současnosti doufají teda... že na ně změním názor. Matka už ojebává i
tuhle práci na Dohodu, protože ačkoliv odchází ráno na 7.30, tak je
tady ve 14-14.30, prostě je to v rodině ta patologičnost.
Ještě před
týdnem ta její postižená dcera dělala zase neuvěřitelný virvál (jako už roky prakticky v kuse) s
třískáním sedačkou do mé zdi, vrzáním, třískáním dveří, ale opravdu rány, ukazoval jsem to měšťákovi, málem se mu srolovaly trenky, jak jsem před ním v klidu zavřel po Kenziorovsku, dále dupáním, a to i v době nočního klidu teda,
jakože takové narušence za sousedy nechcete slyšet takto vyvádět ani
přes den, kdy si jdete odpočinout, něco přečíst, oni žijí ze dne na den,
bez perspektivy, tzn. moře volného času, matka je v tom vyvádění a
patologickém jednání podporuje tím, že nejsou už třeba NA PRACÁKU, NEBO V
PRÁCI dokonce, jedna rok od vyhazovu z vysoké, druhá 2 měsíce.. A stále nejsou na trhu práce... :-o
Teď se na mě tedy poslední dny nerealizují, protože doufají... Plus jsem jim sdělil na rovinu, že jim to budu vracet.. Lauro,
není to normální tento stav věcí ,chtěl bych po tobě vysvětlení...
pokud si šikanována, dostaneš britské občanství, máme to slíbeno za
tohle vše. Jen se musíš ozvat. já určitě nebudu na tebe naléhat, nebo tě
zastrašovat jako Křetínský, nejsem psychopatem, víš, jak s vámi celou
dobu jednám, snažil jsem se tě naopak odstavit od buzeranta
a podvodníka Záhumenského, který se přes tvou osobu mé osobě mstil - bookingem k jeho
pochybným klientům, kde víš ,že jsi fotila erotické fotky v poslední
fázi tvé kariéry v hodně pochybné a okrajové agentuře milánského trhu.
Nechtěl jsem zase ale,abys na tenhle stav pohnutí
mysli Křetínského se Záhumenským, který rozjeli něco, co nemůžou ustát, a
nyní se jim to začne vracet hlavně v zahraničí teda, trpěla tím, že
budeš dělat někde v Košicích kosmetičku, navíc jako vystudovaná gymnazistka.
Proto jsi nyní ve vile, ale nevidím žádný posun, přitom jsem ti
jasně psal, že se nemáš v mém případě, čeho bát a co píšu, to je pravdou
(aktuálně občanství pro nás dva v Británii). Je třeba si to ověřit..
zbytek budeme řešit právní cestou. Křetínský dostal dostatek možností se
i v tom svém pirátském, žraločím jednání tak nějak odpovídajícímu ale
olikům tady z toho východoevropského prostoru se mnou domluvit...
Absolutně už odmítám skákat podle jeho poskoků, aktuálně teda podle
tohoto ulhaného Poláka Schwachuly a je mi teda jedno, co si o tom myslí
právní normy našeho státu, pokud se nejedná teda už z jednání soudců a policistů o právní stát..Na
tom výslechu 29.4. se otočím na patě, odmítnu vypovídat a začneme v
synergii jednat.. Pokud tam nebude někdo z ministerstva, mě tohle
tendenční jednání jedinců z obvodu,kteří lžou i vnitřnímu, GIBS,
absolutně opravdu Vítku Rakušane nebaví a nezajímá a nenechám se šikanovat
23-4letými blbečky na počátku kariéry policistů, kteří si leští ego nebo zvyšují své jinak nízké
sebevědomí. -
-
Reakce na příspěvek:
byl jsem napaden Osinou. Jestli to nepřizná, budeme to řešit ještě
jinak, pokud je zbabělec. to, že dostal, je věcí jeho výchovy do
budoucna, on ví, co tady ty hy.eny Kendziorovy vše dělají, on s tím
přestal, dokonce šel spát, když stará Kendziorová měla potřebu minulý
týden tady zase třískat do zdi sedačkou a vrzat až do 0:40, kdy pro ni
Osina přímo přišel, aby už šla za ním spát do ložnice.
kdybych na ni
zavolal městskou nebo obvod,tak mi řeknou, že to může, protože je
reta.rdovaná asi, že mají výjimku ze zákona. Právo se tady ohýbá a mě to
nebaví, přitom by stačilo obě je vzít na psychiatrický posudek, divili
byste se ,co by vyšlo..A nemyslím jen ADHD, obě mají totiž velmi nízké
IQ, čiže by se vysypal kopec duševních problémů na sezení s forenzním
znalcem..
a celou tuhle Addams family teda organizuje Kvačkajová napojená na můj comp jako dcera hackera Pavola Kvačkaje z Brezna (kontaktoval už jsem i její rodinu se stížností na její jednání, bohužel stejně jako ta Kendziorovic patologická, proto je na tom dcera duševně, jak je, mě by máma i táta proliskali, ale já bych si to vůbec teda nedovolil tohle jednání, je to o výchově, chápu, že jsem pro ně celebrita, ale tohle už je nebezpečné pronásledování - paragraf tr. zákoníku, fotr téhle Kvačkajové mě poslal "do pi.če" , budu to chtít ještě teda zopakovat naživo) - ta mi naopak
vysílá reklamy - čs. stát informuje - jste-li šikanováni,volejte Linku
bezpečí... vedle článků mi to tahle mr.cha patologická postuje tyhle provokace.. Ta teda trpí emočně nestabilní poruchou
osobnosti, napadne každého trošku psychologicky orientovaného. Proto mě už roky pronásleduje teda nejen na
netu, ale i v Praze vykládala prokazatelně, že je mou budoucí manželkou.
V životě jsem tu psychopatku přitom neviděl, připomínám..
Ale jsme tady tedy
překvapeni, jak ji někteří méně intelektuálně zdatní nasloucháte, ač
musíte tušit, že ji něco mentálně schází, pokud takhle žije mou osobou
24hod. denně.
Ta se o téhle Kenzdiorovic narušené familii dozvěděla
samo z tohoto mého compu, jak už jsem psal, kdy jsem si hledal ty dvě
narušené dcery poté, co tady šikanovala ta re.tardovaná, tu méně
re.tardovanou tím, že ji nechtěla pustit teda do bytu v zimním období.
Matka byla ještě tehdy zaměstnaná na Městě, nijak to neřešila. To mě
zaujaly poprvé. Ale nemotal jsem se do toho, jen jsem tady chtěl mít
klid a nezažívat hysterické scény alespoň psychologicky (terapeuticky, v rámci prostých sezení) neléčené, protože matka se bojí teda psychologů i psychiatrů, nechce mít prý z dcery asi anxiolytiky nebo antidepresivy vygumovaného re.tarda. že už to re.tard, navíc nevychovaný, je, to nereflektuje, jako sama narušená.
Ale hledal jsem si je v googlu teda a takhle došlo na spojení
Kvačkajová a tyhle dvě sociopatky, pak se přidala matka teda, která
zavětřila bonitního ženicha - Kvačkajová nesnáší přitom Lauru, čiže v jejím chudém uvažování a taky nízkém intelektu + duševní poruše nabyla dojmu, že má moc mi vybrat náhradní nevěstu..
akorát netuším teda, jak ty dvě panny a
matka, která by měla problém sbalit Štáfka, a to teda taky není žádný holly
herec, přišly na to, že mi imponují. Ale mám za to, že to je základem
jejich duševních deprivací právě.. Pokud máte souběh poruch u jedince,
pak je to vždy asociál (připomínám aktuální vyhazov matky ze Slezské
diakonie, lhaní dcer matce půl roku ,že ta re.tardovanější stále ještě
studuje, matka musela doplácet zdravotní za ni, a to je nikdo
nešikanuje, jako mě Křetínský a žijí takhle standardně), tzn. nemusím
dále protřelému kriminalistovi a na kriminálce to vědí + soudnímu znalci
z oblasti psychiatrie vysvětlovat už nic dál, co tady ty sociopatky
rozjely.
Osina přemýšlel donedávna pohlavním ústrojím, nemá moc
rozumu jako prodavač bot (pracovních - El Bunda), zkrátka se zamiloval a
stará Kendziorová ho začala zneužívat v téhle své akci. Akorát vůbec teda nerozumím tomu, jak mu nemůže vadit, že mě chce do postele, musí to být buď jeho chabé IQ a nízké sebehodnocení, anebo společně domluvená akce (on si tě vezme, pak se rozvedete a budeš dědit), kterou už na mě zkoušelo teda více UMĚLCŮ a jejich nanynek naší šedé bulvární zony, kteří nyní navíc do USA píší, jaký nejsem zlý, ale už nenapíší, jak ustavičně zkoušeli dostat se mi do mobilu inzerováním aplikací tak, aby získali kontakty do Holly + jak jsou ve svém narcismus zhrzení, že jsem jejich povahy prokoukl. Přemotivovaní, hloupí, bulvární , je to zkrátka dekadence lidských charakterů a nízkých hodnotových žebříčků této doby a teda okraj naší umělecké scény - spíše její dno tedy..
Do toho si Kendziorová namluvila nesmysl, že tak na závadné chování Osiny reaguji ze
žárlivosti, absolutně netuším, jak na to přišla, ale do mozku sociopata nevidíte.No jim dát přes ústa nemůžu jako ženám, v tom jsem v
nevýhodě. -
-
Reakce na příspěvek:
Kdybych to řekl, tak bych to i udělal a dostaly by minimálně pár facek,
ale to se nestalo. Byl jsem jen důrazný v tom, že si nepřeju, aby se
chovaly jinak, než se chovám já nebo většina nájemníků v domě. No zase
to šlo přes tohoto mladého, začínajícího poldu Havránka na přestupkovou,
tam se toho chytl Křetínský a pokuta 2500 s tím, že se můžu odvolat a bavit je - pokuta by mi stejně zůstala.
Proč bych to dělal a hrál jejich hru, já to prostě nezaplatím, protože
nejsme v právním státě, tak jako jsem nezaplatil pokutu od dvou slušných
poldů z kriminálky za to, že jsem chtěl podvodníka Záhumenského
ztrestat za jeho podvody vůči mé osobě, které v případě Patricie
Zajacové a Terezy Smejkalové, na kterých doteď parazituje bez toho, aniž
by mi zasílal dohodnuté provize, tak, jak se to mezi chlapem a
buzerantem sluší a patří.. Ale pokutu 2500 bych bral, leč nezaplatil, protože nebudu hradit něco za to, že se snažím jen vymoci, co mi náleží.
dnes se mi to vyplatilo, protože po tom fiasku Dordy a Záhumenského,
který si jako podavač tr. oznámení v závětří Křetínského vykonstruoval a
sepsal sám obvinění mé osoby (to jsou ty nesmysly o tom, že jste byly
vyslýchány holky + že nemám žádnou nabídku z USA ,zrovna Záhumenský o
tom ví ten de.ment nejvíce) a podal si pak stížnost i proti té
kvalifikaci pouze přestupku slušnými poldy z kriminálky, načež Křetínský
z toho s Dordou udělali trestný čin-přečin, k soudu to ale nemůže, jak
jsem psal, pač by měli z ostudy kabát s výslechy svědků z USA a Británie
+ vás holek, že jste byly na výsleších údajně..ted je to ztoho ochranné
léčení ambulantní mé osoby, který byl shledán teda schizofrenikem.. (a
protože se v hlavě Martona schizofrenici léčí ambulantně, tak mi to teda
doporučil... fakt neuvěřitelné, tohle budou chápat i venku, pač ta
soudní praxe je prakticky v těchto postupech totožná i v anglosaském
právním systému, jako v tom zdejším kontinentálním).
A čelí teda
tomuhle evidentně protiprávnímu jednání skutečných psychopatů, jak
popisuji z jejich až neuvěřitelného jednání, pro které máme, jak stále
píšu, listinné důkazy a jedná se právě o normované papíry soudu,
policie, čiže nic, co by se dalo jakkoliv zpochybnit i jako sranda.. Což
asi nikdo ani tak nepochopí, pač se jednalo vždy o pracovní dobu těch
státních úředníků, ve které takto konali jako soudci, poldové z obvodu,
dva z kriminálky, kteří už s tím dnes podle mě nechtějí mít nic
společného, jako celá kriminálka tady u nás..
tady prozatím skončím, ale jde tedy jen o popis posledních ataků. Tohle trvá roky a souvisí to jen s tím, že jsem dostal nabídku z Holly, kterou tady nikdo nikdy neobdržel v téhle formě..
Odkryla ale spousty charakterů, na které nejsem teda vůbec zvědavý. Nikdy jsem okolo sebe takové zkažené lidi neměl a myslím, že dávám dostatečně najevo, že v té praxi hodlám pokračovat.
Už se ale nevyhneme tedy mezinárodním soudům a rád bych i aby začaly soudy pracovat tady nestranně, jak tedy ve věci podvodu na mou osobu v rámci agentury Focus Bratislava, jejího majitele homosexuála Záhumenského, tak i v případě téhle neodůvodněné šikany a svévolného, protiprávního jednání státních institucí - kriminálky, obvodní policie, městské policie a soudu + rozkrytí celé téhle mafiánské chobotnice řízené Křetínským (jak mi potvrdila i kriminalistka Terešková)
Vše bych rád řešil jak na státní, tak i tady městské úrovni, protože i městská policie tady postupovala protizákonně a tendenčně ve věci téhle patologické, narušené rodiny Kendziorových, která mě tady roky neopodstatněně obtěžuje, ačkoliv jsem nikdy neměl v domě s nikým problém. Problémy začaly až s nastěhováním těchto narušených dam, jejichž problémy, ve kterých nehraje tedy jako u mě roli Křetínský a jeho nabádání k protiprávnímu jednání policie a soudů, v rámci společnosti jsem popsal výše (vyhazov ze soc. služeb matky, aktuálně jen na Dohodu, nenaplňuje ani osmihodinovou pracovní dobu, dcery doma bez studia a práce, nikdy na brigádě - ostatní by musel prověřit forenzní znalec z oboru psychiatrie, jako jsem to zažil tedy já, s pozitivním výsledkem pro mě, ony by z toho šetření specialistou tak výborně určitě nevyvázly, soudě z jejich jednání).
Nahrávat vám je nebudu, je to pod mou úroveň. Ale pokud píšu, že ta re.tardovanější zpívá operní arie a má to jako šidítko, ne tak ani tedy provokaci mé osoby, dělala to daleko dříve, imituje zvířátka, taky spontánně - rotwaillery, opičky - makaky i s boucháním o zem, nově má v repertoáru i něco jako Vikinga, kdy zařve v intonaci hlasu chlapa, od doby, kdy se tady nastěhovaly se prakticky mentálně-zralostně neposunula (tzn ve 23letech tak reálně někde mezi 6-10lety, v dobré dny AŽ 12lety), tak asi uznáte, že bych musel mít velkou fantazii si tohle vše vymýšlet. -
-
Reakce na příspěvek:
Nikdy jsem nepoznal dospělou holčinu, která by na tom byla tak špatně
sociálně, zralostně a přitom držela občanský průkaz, dokonce dostala od
společnosti takovou důvěru, že má i ten řidičský z té hnojárny, přitom i
laik do 15ti minut pozná, že není ready (podle mě by měla mít ambici i
na důchod - minimálně částečné, opravdu si ji v pracovním
procesu-kolektivu nedokážu představit, ať už má v anamnéze cokoliv,
proto taky nemají kamarády-dky), odborník okamžitě, tvrdím..Aká matka, taká aj katka ale, čiže matka se tu rodinnou patologičnost
jen naučila zakrývat (pověst tady má ale ve městě tedy mrzutou), znalec by ji taky bez problémů prokoukl díky
obecně nízkému IQ téhle podivné Addams rodiny..
Zbytek sdělím už asi až ústně. Momentálně se vše bude předpokládám už řešit na státní úrovni s těmi, kteří mě protizákonně obtěžovali a šikanovali. Oproti důkazům.
křeťa asi čekal, že mám ve věcech bordel a tohle budu zahazovat. No přepočítal se.. Stále nové a nové důkazy o jeho korupci stále nových a nových, samo mladých poldů.
Kdybyste byli frajeři, a už jsem to říkal Havránkovi, že si na něho počkám po službě, tak sundáte uniformy, pozvu chachary, kteří nesnášejí tyhle ACAB zkorumpovance a dáme si to klidně před služebnou.
Ale vy jste zbabělci a zkorumpovanci, zralí na sundání uniformy, absolutně nulový respekt vůči vám a ještě to ode mě Havránku i Schwachulo uslyšíte několikrát, pokud budu nucen dojít na ten obvod za vámi, vy dva zm.rdí ulhaní.. zkorumpovaní.. to, že kryjete v rámci policie (vnitřní oddělení) , to pak budu Vítovi interpretovat tak, že v policii minimálně tady u nás nemůže být něco v pořádku a občan tudíž nemůže mít důvěru v tyhle obvody..ještě jsem tam nezažil slušného poldu, a to jsem tam těm zku.rvencům kdysi dal Marlenku na vrátnici, budou si pamatovat, pač kdo by to z občanů udělal.
K policii jsem měl vždy respekt, ale je to teda bída, hlavně teda u té mladé generace zaprodanců, nevychovanců s chuti po rychlopostupech v kariérách, neumíte si věci SERIOZNĚ odpracovat.. Nulový respekt z mé strany
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Její závěry potvrzují výše řečené
a připomínají, že v okamžiku, kdy šofér rozpozná problém, trvá vteřinu,
než začne zpomalovat. Což se může zdát jako reakce relativně rychlá.
Jenže není. „V tomto čase se vozidlo dále pohybuje s nezměněnou
rychlostí. Při 90 kilometrech v hodině je reakční dráha zhruba 25 metrů
dlouhá. Teprve potom jsou zapojeny brzdy.“
Jestliže by tedy europoslanec jel
stovkou, jeho reakční dráha – v případě, že by do jeho pruhu vjelo
pomalejší vozidlo – by byla 56 metrů dlouhá. (nebyla právě...)
zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-glosa-filip-turek-vysmaty-zabijak-nebo-fajn-rizek-v-medvedovi-274637
odhlédněme od stavu intelektu PREZIDENTA svazu motoristů a zabývejme se intelektem editora seznamzprav Stránského..
Tohle už na první pohled matematicky nesedí, co pronesl z dílny badatelů (myslel asi prostých fyziků)..
Pokud reakční dráha (s) v 90km/h dělá 25m, což odpovídá (dostanu se k tomu), pak při 100km/h je to 27,7 m, nikoliv 56m, jak kolega Stránský zmínil..
A teď prozradím editoru i PREZIDENTOVI svazu motoristů, proč to tak z fyziky je.. Pokud pracujete s reakční vteřinou a vůz nebo těleso se pohybuje 90 KM/H, pak je potřeba převod na m/s..
Ze základní školy, asi tak z 5. třídy, oba musíte vědět, byť jste chytrolíni teda na entou oba dva, že 90 musíme tady vydělit 3,6 , pač hodina má 3600 vteřin..To vám kluci dá těch 25m reakční rychlosti.. Při 100 km/h pak oněch 27,7 , nikoliv tedy 56m, pro kolegu Stránského.
Tohle je klasická kinematika.. Pak se ještě často musí počítat s hmotností tělesa ve vztahu k silám, které na těleso působí (odpor vzduchu třeba, který není zanedbatelným ve 200 km/h, popř. přilnavost vozu k povrchu vozovky (drift) - tohle by měl PREZIDENT svazu motoristů znát z Formule 1 třeba, jinak 2. Newtonův Zákon síly..
řeší hybnost tělesa, jeho hmotnost a právě onu průměrnou rychlost jako konstantu.Jinak chválím články o Turkovi, je to případ pro bulvár a neustále intelektuální masáže, přímo na denní bázi. Měl by se stát vděčným terčem novinářů-narcistního založení zejména, máte šanci zvednout si ego... :) Ten, kdo tohoto adoptivního syna Václava Klause volí, by se měl sám zamyslet nad tím, jestli nekandidovat, pač k tomu, jak vidí, sám moc od Matky přírody nepotřebuje v rámci dnešní politiky a intelektuálního stavu národa, který se stává bohužel konzumním...
Spěje to Štáfku do komunismu, nemám ale času ti to vysvětlovat.. Jakože v TV už nám další lumenka soudružka Konečná kolegu Šídla zhusta cenzuruje už teď před volbami.. -
-
reakční rychlosti = 25m reakční DRÁHY tam výše..
-
-
Sám František prohlásil, že Vatikán nemá investovat do akcií a nemovitostí. (církev má žít z darů věřících, v pokoře, zvláště v této hodnotově narušené době má jít příkladem, už jsem to vysvětloval Kaldovi a té části poslanců, která podle mě klientelisticky přiklepla restituce a nyní je třeba koukat, kdo se na tom vše veze - kolega Duka v první řadě)
Katolický teolog Martin Vaňáč říká, že
role papeže v moderní době je jiná než v minulosti a nelze se už zabývat
názorovou jednotou. „Role papeže se přeceňuje. Církev má přes miliardu
členů, názory nelze koncentrovat do jedné osoby. Mnozí lidé jsou ochotni
naslouchat papeži jen tehdy, když jeho vystupování odpovídá jejich
představám.zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-komentar-proc-papez-frantisek-cast-katoliku-stval-274663
už jsem psal, že tohle byl pro mě jediný papež, kterého jsem si mohl i jako panteista pro jeho moudrost vážit a byl jsem za něj rád. V duchu výše napsaného kolegou teologem - měli byste si bratři a sestry zvolit především takového nástupce, kterého budou respektovat a vážit si především ateisté.. Pro které není dogmaticky pastýřem, ale poslouchají a reflektují jeho slova přeci jen s odstupem a nadhledem..
Tzn. znovu jít cestou velmi vzdělaného jezuity liberálních myšlenek. Tuším se tam takto profiluje maltský kardinál.
Přeji znovu moudrou volbu..
-
-
-
Jak v minulosti popsal
server Aktuálně.cz, firma MR Invest Group, kterou Zaripov spolu
s dalšími dvěma ruskými podnikateli ovládal, dostala přes tehdejšího
ministra vnitra Jana Hamáčka (ČSSD) přes 26 milionů korun jako
odškodnění za zabavené roušky během pandemie koronaviru.Roušky přitom původně stály 300 tisíc korun.
zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-youtuber-natocil-video-o-iranskych-schuzkach-konecna-ho-chce-hnat-k-soudu-274503
ač je mi upřímně líto pionýra (dítěte) soudružky Konečné (jak ulhanou má matku), tohle zpropagovat prostě musím.
Vybral jsem si ale pasáž, která vás uvádí jen do jednoho momentu vyvádění peněz ze státní kasy předchozí nehospodárnou vládou, konkrétně tady ČSSD (dnešní SOCDEM) a jejich předsedy Hamáčka a těch předražených roušek, o kterých už jsem psal dříve teda....
Díky těmto ZDAŘILÝM účetním operacím máte nyní ty odvody z nemocenské, živnostníci zvýšené odvody, nemohly se valorizovat důchody, protože jsme zkrátka skončili -400 mld deficitu státní kasy po řádění tady konkrétně Hamáčka s tím Andrejovým Kenem Adamem Vojtěchem (má být znovu min. zdravotnictví jako naprosto evidentně nemanažerský typ, pač tohle jde samo za ním hlavně, týká se to rezortu min. zdravotnictví, byť to zprodukoval Hamánek), který tahle pravicová vláda stáhla téměř o polovinu za 4 roky svého hospodaření.
Do toho zaznamenala tahle současná vláda nebývalý růst HDP, který máme pro tento rok už plánovaný dokonce na půl cesty čajně (úplně rozdílně velká ekonomika s 1,4mld potenciálních spotřebitelů), stabilně jej máme vyšší než nej ekonomika EU Německo, rostou vám reálné mzdy, roste a poroste minimální mzda, došlo k důchodové reformě se vzorcem ROZUMNÉ VALORIZACE penzí, tahle vláda zaznamenala růst zahraničních investic na našem území, drží dole nezaměstnanost, zvládla i inflaci, která už je nyní na 2,5%, HDP nám táhne už měsíce spotřeba domácností, tzn. Češi utrácejí jako diví, protože mají z čeho (růst mezd - viz výše, i tento rok firmy předpokládají s růstem okolo 6-7% a jsou optimistické, nedopadnou-li na EU americká cla, to by se pak naopak začalo šetřit a restrukturalizovat ve firmách pro ještě vyšší efektivitu) + vláda myslí i na budoucnost, protože probíhají rekordní investice v historii naší země - jak do digitalizace státu, tak hlavně do infrastruktury jako takové (dostavba dálniční sítě + železniční rychlodráhy - multiplikační efekt, tzn. bude to mít vliv do budoucna na růst ekonomiky)..
Plus nejdůležitější a zpět k Hamáčkovi výše - tahle vláda nekrade, nevyvádí peníze vás daňových poplatníků ze státní kasy.. naopak významně, o téměř polovinu stáhla saldo vlády předchozí - viz. výtah z článku s čachry Hamánka, kterým tento text uvádím výše..
v článku odkaz na youtube video, v rámci popisku u něj nebo tady u mě v záložkách odkaz na petici k osignování, aby mohl být dokument zpravodajských služeb odtajněn veřejnosti.. Soudružka Konečná za jeho odtajnění určitě lobbovat nebude, tohle je její další z obvyklých proletářských her..
A znovu - běžte všichni k volbám. Spojení SPD, Stačilo-KSČ, Motoristé s jejich čestným PREZIDENTEM bez rozumu Turkem vyloženě děsí. Potáhnou nás na Východ za pár rublů + ze struktur NATO, což sem má přilákat znovu sovětské tanky jako nyní na Ukrajinu nebo v 68. roce tady u nás (film Vlny kolegy Mádla, ne náhodou nyní před volbami venku). Aby nás neměl zkrátka kdo chránit přes ten 5.článek spojenectví zemí NATO.. Nyní nás Sověti napadnout, tak na ně jde 30 zemí aliance okamžitě.. -
Analytici Patria Finance a ČSOB
Finanční trhy v úterním tržním komentáři upozorňují, že výprodej
amerických vládních dluhopisů může být první známkou toho, že se
obchodní válka mezi USA a Čínou přesouvá do nové, finanční roviny.„Je
dost dobře možné, že Čína výprodejem amerických dluhopisů vyslala
signál, že dokáže obchodní válku přetavit ve finanční, a zároveň tím
podpoří proces de-dolarizace globální ekonomiky,“zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-finance-byznys-komodity-dluhopisy-trest-pro-trumpa-dluhopisy-usa-zazivaji-nejvetsi-otres-od-pandemie-274334
o tomhle jsem psal před pár dny, že si myslím, že za panikou s výprodejem amerických dluhopisů a jejich následným rostoucím výnosem a tím prodražováním amerického státního dluhu stojí soudruzi z čajny.
V článku Lukáše to ale americký min. financí odmítá, že je to méně pravděpodobné, že spíše jde o hedgeové fondy a správce jednotlivých aktiv, než o zahraniční země..
čajna je 2. největším věřitelem USA, může s atmosférou okolo amerických bondů tedy pěkně zahýbat, drží přes 700mld dolarů.
Data bude mít Amerika až v červnu, čiže zatím Patria Finance, ČSOB i já spekulujeme, ale dává to smysl a cílil bych určitě na soudruhy spíše, než jim věřil teda. Víme, jací jsou Číňani podfukáři v rámci obchodních praktik a krádeží duševního vlastnictví historicky.. Podpásovky mají rádi..jsou součástí východní kultury..pač pořád píši, že je to celé uměle vyvolaná hysterie a nemyslím si, že by zkušené obchodníky vedly k tomuto kroku faktory jako pád USA do hyperinflace nebo nezvládnutí fiskální situace USA s následnou neschopností splácení dluhu.. tohle vše taky hraje na účelové jednání se snahou tu hysterii přiživit. Což se může hodit jen někomu na Východě teda..
-
-
Většina exprezidentova projevu se týkala amerického
systému sociálního zabezpečení a změn, které v této oblasti dělá
Trumpova administrativazdroj: https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-biden-prolomil-mlceni-a-oprel-se-do-trumpa-40517606
když jsem psal, že bych šel spíše než cestou obchodní války s celým světem (vyjma čajny, tam jsou ta cla ok, je to jediná možnost, jak na ni v současnosti, kdy se nechali dojít takhle s jejich ilegálními obchodními praktikami, na kterých bohatnou, daleko), raději fiskálními reformami, pak první by byla ta v rámci Obama care.
Je to navíc možnost, jak nyní uklidnit trhy.. :)
-
-
líbí se mi názory tohohle kolegy, proto se s Vámi o ně zase podělím, v drtivé většině názorů a argumentací s ním totiž i souzním a už jsem je sám ostatně dříve publikoval i stran biče na čajnu ohledně údajného vydírání surovinami, které by mělo nyní nastat s existencí té obchodní války, a které se těží dominantně právě v čajně - tady jde hlavně ale o germanium, gallium a antimon... Kurzivou zase mé poznámky k textu kolegy Pudila z článku..
zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-rozhovory-zrusit-green-deal-nejvetsi-chyba-jakou-eu-muze-udelat-rika-prumyslnik-pudil-274121
Ale Evropa má jeden zásadní problém:
ona se rozhodla kolektivně v rámci sedmadvacítky, že má společné
klimatické cíle. Jenomže energetickou regulaci máme pořád na národních
úrovních.Jsem přesvědčen, že máme především
velmi omezit liberalizaci trhu s plynem. Plyn by se měl nakupovat
jednotně pro evropský celek. A pak by se měl distribuovat plynovody za
náklad plus odpovídající marži pro provozovatele.
jinak se to ani dělat nedá, chcete-li mít v takovém kolosu kontrolu nad výslednou cenou pro spotřebitele, zvláště pro průmysl v rámci možné jádrové inflace, tohle odráží na počátku výroby jako vstup výslednou cenu totiž..
A dále Mario Draghi říká: Pojďme při
obchodování s elektřinou odtrhnout cenu elektřiny od ceny plynu. Cena
plynu je manipulovaná obchodníky, kteří využívají slabiny našeho
regulačního rámce. Je to také proto, že máme naprosto
chybný model obchodování s elektřinou. A to bez evropského pohledu a bez
určité centralizace půjde velmi obtížně vyřešit.
tohle píšu roky, že mi ještě nikdo nejen z Bruselu nevysvětlil, proč se cena elektřiny odvíjí od ceny plynu?? ale vidím za tím taky spekulanty-lobbing-korupci, což souvisí i s obchodováním s emisními povolenkami, kdy se tak stále děje i prostřednictvím subjektů, kteří vůbec na trhu nesouvisí s meritem věci... vidím za tím korupci v Bruselu, jinak to nedává smysl. Nyní navíc vstoupí do hry od roku 2027 emisní povolenky ještě pro domácnosti, nedává to obchodně absolutně smysl v tom tlaku na výslednou cenu, viz má předchozí reakce výše.. Pomohl by od tohoto výše přímý prodej na trase dodavatel-zákazník, jednoznačně..
Taky by muselo dojít ke zrušení lipské burzy v rámci těch centrálně řízených nákupů, přestala by dávat smysl. Navíc EU mám za levicovější entitu, na tenhle centrálně řízený model by tam měl každý slyšet...V téhle podobě se to ani jinak provozovat nedá, při tolika státech, kde se musíte dohodnout na každé rezoluci, má to smysl jen v rámci federalizace, ale s rozumnými lidmi v čele, což tenhle model předpokládá. A většinu takhle zásadních kompetencí v rámci poradního hlasu premiéra,popř příslušných ministrů (dle čeho se hlasuje) na národní úrovni rozhodovat z centra v Bruselu v rámci přijetí většinou, protože USA taky nefungují tak, že by si tam Californie nebo New York jely v těchto zásadních otázkách na sebe,přesto je mezi nimi rozdíl časového pásma.a
teď tohle dále v článku čtu od tohohle rozumného pána, stejný argument: Draghi zmiňuje možnost uzavírání
kontraktů na elektřinu přímo mezi spotřebitelem a výrobcem mimo burzu.
To by stabilizovalo ceny a přineslo spotřebitelům a také investorům do
zdrojů větší stabilitu, jakou vidíme třeba ve Spojených státechČína si ale systematicky cíleně vybírá
sektory, do kterých posílá státní podporu, aby získala významný podíl na
světovém trhu. Tak to se přesně stalo. -
-
a jde s cenami v důsledku té
ilegální fiskální podpory totalitního režimu pod marže, aby zlikvidovala
konkurenci v tom získávání podílu na trhu. úplně proti zásadám volného
obchodu a pravidlům Světové obchodní organizace..
Čína má velmi kvalifikovanou mladou pracovní sílu, která vystudovala na
západních univerzitách, mají spoustu inženýrů, kteří mají touhu uspět.I proto bych nesázel na to, že když zavedete nějaká cla, vyřešíte problém s konkurencí.
v
tom si myslím taky, že je iluzorní třeba Donova chuť přesunout některé
výrobní provozy z čajny do USA, kde už v této generaci není taková
tradice strojírenství s pádem detroitských fabrik, nehledě na rozdílnou
cenu pracovní síly v čajně a USA.Proto jsem spíše myslel na plán (v
existenci tlaku těch cel na čajnu) přesunu té výroby těmi nadnárodními
firmami z čajny do bývalých postsovětských zemí střední Asie (zachovaly
by se navíc blízké dodavatelské řetězce), kde tamní remitenti s
Tadžikistánu, Kyrgyzstánu, Uzbekistánu nemohou nyní zavadit o práci s
existencí toho ozbrojeného konfliktu (Sovětům prostě krachlo
hospodářství, říkám už rok, že jsou akutně před bankrotem a zhroucením
ekonomiky, protože firmám se tam vůbec nemůže vyplatit vyrábět při
existenci takových úrokových sazeb + nedosažitelným provozním úvěrům,
lavírují tam ve stagflaci evidentně a válka něco stojí, navíc tak jako
už nemají nikoho na frontu, tak stejně tak do těch fabrik..) a musí to
být vyškolená pracovní síla ještě na trhu v Sovětském svazu - takový
Magnitogorsk jich byl plný, tam jsou fabriky jako v Třinci uprostřed
města. Nebudou to lidské zdroje kvalifikací Číňanů s diplomy ze
západních univerzit, ale mají odborné dovednosti a stran inovací v
odvětví se doučí, nejsou to lidé ale úplně mimo obor zkrátka..Navíc je
to ještě daleko levnější pracovní síla, než už dnes čínský vysokoškolák,
navíc s diplomem z venku..I
sama čajna se dnes chlubí, že se vše vyrábí u nich, tzn. to snížení
jejich světového podílu průmyslové výroby není určitě od věci. Navíc
jsou tam v téhle otázce široce rozevřené nůžky mezi USA a čajnou. Tohle
smysl zkrátka dává a dá se to obhájit, ale podle mě jen v tomhle
modelu, který nastiňuji výše, aby to bylo pro ty zahraniční firmy, které
nyní vyrábějí v čajně, motivační ten samotný přesun fixního kapitálu
kousek vedle do střední Asie s fungováním bez cel v rámci distribuce
výrobků do USA. čajnu je třeba přibrzdit, bez debat. I vzhledem k jejich
arogantním, ilegálním obchodním praktikám, které užívají i vzhledem ke
stanovám WTO..
nakonec na
zásadní téma sodiko-iontových baterií (nejen v rámci úložišť,tzn. té akumulace s následnou flexibilitou sítí), už jsem o tom taky psal, dají se použít
snad obecně v elektrobyznysu i v rámci elektroaut a už se tak i ostatně
děje :
Bezpochyby má řadu výhod. Mnohem
rychleji se nabíjí, vybíjí, není hořlavá, ale především k ní
nepotřebujete ani lithium, ani nikl, ani kobalt. Sodíku máme v Evropě
i v Americe dost. Hodí se právě do bateriových úložišť nebo pro
zálohovací řešení pro datacentra. Určitě to je jedna z alternativních
technologií, která může změnit bitvu s Čínou o technologickou dominanci
energetické tranzice. -
-
a pokračujeme v dalším článku o stejném tématu, tady už s pár argumenty nesouhlasím, čiže zase kurzivou proč, ale celý tenhle článek ukazuje, jak pozdě svět proti čajně zasahuje, mluvím už o tom dobrou dekádu, pač čajna tu svou rozpínavost a výnosy z ní reinvestuje obratem do obranného průmyslu, dnes už jsou velice nebezpeční třeba na moři (což neslyší rádi nejen na Tchaiwanu, rozhodně to není mírumilovný světový partner, to si může myslet jen blázen, rozvědky před nimi varují v každé výroční zprávě poslední roky snad všude na světě, jedno z témat, kde se na potenciálu soudruhů k přínosu k budoucí světové nestabilitě shodují agenti napříč zeměpisnými šířkami):
vycházím teda ze zdroje: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-cina-drzi-trumfy-a-veri-ze-prestrelku-s-trumpem-muze-vyhrat-274246
Na první pohled by to měl být recept na
ekonomickou sebevraždu. Jen loni Čína vyvezla do Spojených států zboží
za 439 miliard dolarů, v přepočtu přibližně deset bilionů korun. Zhruba
o třetinu více, než kolik činí roční ekonomická produkce celé České
republiky. Na tento gigantický proud výrobků a komponentů zřejmě hodlá
Donald Trump, po sérii vzájemného trumfování s čínskou vládou, uvalit
clo v celkové historicky bezprecedentní výši 145 procent
pořád to píšeme a kolega Jonáš to ví taky... jde tady o oslabení průmyslové výroby na území čajny a přesun tamních nadnárodních (čínských asi ne, ti skáčou dle pětiletky) výrobců někam mimo čajnu, kde zdaňují, dávají Číňanům práci a redaktor sám píše dále, že čajna momentálně bojuje, krom teda jiných negativních makroekonomických ukazatelů (pokles domácí poptávky, růst mandatorních výdajů jsou ty zásadní kontra min. ještě 2 dekády demografická křivka v degresi... dostanu se k tomu ještě v argumentacích dále) i s tím růstem nezaměstnanosti v segmentu jedinců V PRODUKTIVNÍM VĚKU, což pak s sebou nese samo další socioekonomické negativní jevy jako nízká chuť zakládat rodiny (existenční problémy, tohle čajna řeší zase subvencemi, ale není to systémové samo - stále dávat nějaké pobídky na nákupy, svatby mladých, potřebují tyhle pracovní místa - tj systémovým meritem věci, čiže je to od Dona určitě zásah do živého, proto se soudruzi takhle taky čertí a napínají síly ke spolupráci - aktuálně výzva Ping Ponga svému družebnímu soudruhu a vůdci komoušského Vietnamu ke společnému postupu vůči této NESPRAVEDLNOSTI revanšistů z USA.. :) asi už mu dochází i to možné spojení EU vs USA, pro soudruhy smrtící v této věci :) viz. dále ....aniž by Ping Pong teda zmiňoval, jak se chovají oni poslední dekádu na trhu (navíc cizím, zahraničním, kam bychom je taky nemuseli v EU pustit a už proti jejich chování teda existují i tady na trhu cla, v USA už je pustit nechtějí..) a stabilně porušují bezpredentně normy Světové obchodní orgranizace, jejímiž jsou kdo ví proč ještě členy.. z tohoto chování jim navíc plyne v základu to aktuální bohatství. Celý svět na tyhle ilegální praktiky (do budoucna doprovázené i vydíracím potenciálem - monopol na těžbu některých vzácných prvků - viz. dále) kouká a já se s rozvědkama divím už dobrou dekádu.. Zasahuje se až teď..V
pondělí přišla zatím nejsilnější salva z obchodní zbraně, jejíž
nasazení se rýsovalo už řadu let. Čínská pozice v produkci tzv. vzácných
zemin je stejně dominantní, jako jsou tyto materiály zásadní pro
ekonomiku 21. století.V roce 2023 se v Číně na těžilo skoro sedmdesát procent světové
produkce surovin, bez kterých se neobejde výroba mobilů, elektromobilů,
robotů a mnoha dalších vysoce pokročilých produktů. Toto číslo ale
čínský vliv ve skutečnosti ještě podceňuje. Třetím největším producentem
vzácných zemin je totiž se zhruba desetiprocentním podílem Barma, jejíž
naleziště jsou ovšem převážně pod čínskou kontrolou.
nejen v Barmě, ale i v Africe, tam hlavně, kde si čajna zavazuje země s nalezišti, že jim vybuduje infrastrukturu za přístup k těmto dolům na nerostné bohaství - dělá to už přes dekádu, svět na to kouká. Francouzi se třeba úplně stáhli,snad vyjma jedné země, z Afriky, pač jako bývalá koloniální velmoc jsou zneužívaní v argumentaci soudruhů a Sovětů, že oni se takhle historicky chovat nebudou, že přijeli africkým domorodcům budovat blaho - nesmysl, jde tam o to nerostné bohaství a světový podíl na něm. Klasický teritoriální boj o zdroje, tohle znali už lovci a sběrači..Tady jinak odkaz výše na kolegu Pudila a rozhovor s ním. v oblasti obranného průmyslu nevím, že by nebyla jiná varianta v rámci nitrocelulozy. Spíše tam jsou deficity v oblasti vzácných kovů - psal jsem germanium, gallium, antimon, které se těží a jediná naleziště jsou v čajně. Ale tyto se dají nahradit v rámci výroby v elektroprůmyslu s přechodem z lithiovo-iontových baterií na ty sodikovo-iontové. -
-
EU v téhle věci outsourcovala právě těžbu těchto vzácných surovin na své území + ta dohoda se státy MERCOSUR Jižní Ameriky ji zajišťuje krom zdrojů lithia, tuším i wolframu, kobaltu a niklu, které čajna těží ve velkém v Africe, i tyhle zdroje.
Kolega Jonáš určitě ví, kolik pracovních příležitostí a zdrojů do naší ekonomiky přináší jen jeden natáčecí den štábu z Holly tady u nás.
Tedy toho, co čajně nyní schází - potřebují každou korunu z venku z nových investic, které navíc generují nová pracovní místa.. Tzn. tyhle restrikce zabíjí taky čajnu, zvláště pokud by přišel ještě odliv stávajících firem odvádějících daně na čínském území v důsledku americké celní politiky, nějaké celní války od EU s navyšováním a dorovnáváním cel v automotive na všechny čajna automobilky (čajna už dopředu iniciovala NAJEDNOU vyjednávání o cenách, roky ten trh s elektromobily tady přitom křiví, až čínské automobilky, u kterých je podezření z největších subvencí ze strany totalitního režimu, schytaly skoro 40% cla za tyhle ilegální, vekslácké praktiky úplně proti normám Světové obchodní organizace) + zavedení daňové povinnosti na všechny balíky e-commerce z čajny už při jejich vstupu na evropský trh někde ve Španělsku + recyklační poplatky na úrovni národních států s jejich sankčním vymáháním po těchto čínských firmách Temu nebo jak se to jmenuje a dalších..
Do toho cla na ocel pro čínské firmy, což by jim to odvětví vyloženě zabilo, pač by to vše zůstalo na Indii a tady evropských ocelárnách, Japoncích + amerických ocelárnách, což je překvapivě věc, která se neděje, Evropě to přitom zabíjí její dříve výstavní segment výroby.
A EU ruší cla s USA na ocel a hliník a rozjíždí zonu volného obchodu pro zvýhodnění transatlantického teritoria a firem v něm. :) A čest soudruzi.. Na Východě musí mít teď největší strach z tohoto, a sice jak se EU dohodne s USA, pač podle toho bude vypadat budoucnost čajny, Sovětského svazu apod.
Ty páky na vás soudruzi furt jsou a budou.. :) -
Nevím, jak v čajně funguje domácí
filmový průmysl, jestli tam nějaký je, ale tohle by se nelíbilo zase
nejen rozpočtu téhle komunistické země v tomhle segmentu, ale i zase
přispělo už k tak napjaté společenské atmosféře (na filmy prý čumí
každý, krom teda mě.. :) ) - psal jsem, že i v tak totalitně rigidní
společnosti, jakou je komoušská čajna, se nebáli vyjít lidé do ulic v
okamžiku, kdy tam padl trh s nemovitostmi nedávno, vysoká nezaměstnanost
je podle mě taky dobrým důvodem, omezení zábavy (distribuce filmů ze
Západu) tomu dává už jen tu TŘEŠNIČKU na dortu. :)
Kolega Jonáš na
tenhle problém tedy nesmí koukat jen z jedné strany, proto tak nefunguje
ani ekonomika v reálu, že by jeden kasíroval a druhý na to jenom
doplácel. Světový obchod není hra s nulovým součtem zkrátka - to k té
pasáži o deficitu vzájemné obchodní bilance čajny a USA, který evidují
soudruzi v oblasti služeb a poradensko-konzultačním odvětví..
Už jsem to navíc psal, že přes 50% amerických firem dopředu diverzifikovalo dodavatelské řetězce (měsíce předtím, než tahle cla byla vyhlášena, tedy ještě za Bidena), tzn. přesunulo svůj zájem z čínského trhu jinam do světa v očekávání těchto drastických opatření ze strany Donovy administrativy směrem k čajně.Proto ale ta cla na čajnu
obhajuji, pokud se začne jednat o odlivu zahraničních firem z tamního
trhu, dávají smysl a jsou úplně bez debat tvrdým a dobře mířeným zásahem
na v současnosti už tak chatrnou ekonomiku čajny (její plány s růstem
HDP definované pravidelně soudruhy v rámci posledního sjezdu UV KSČ
jako cílů, a kouká na to celá čínská společnost právě, jak se soudruhům
daří plnit plán - na kolik procent - to k tomu nacionalismu kolegy
Jonáše :) ), navíc v té podobě fungování tamní vratké ekonomiky po
leninském vzoru s jejími ustavičnými, nutnými "keynesiánskými" stimuly z
centra (čajna dotuje přes univerzity i pobídky pro mladé páry, které se
vezmou - tohle se jim ale daří, zvýšili tak porodnost, nicméně těmi
minulými léty politiky jednoho dítěte si tak zavařili, že pokud se jim
tenhle trend podařilo zvrátit - a že to ještě teda bude čínský fiskál
stát, protože je to antisystémové samo, jak píšu výše, myšlení mladých to neřeší, řešilo by to je zaměstnat, pak to jde přirozenou cestou - pak se jim to
projeví v progresivní tendenci té demografické křivky až nejdříve za 2
dekády - až ta generace zkrátka dospěje a vstoupí na trh práce, do té
doby je čeká hned několik po sobě jdoucích odchodů početně silných
ročníků do důchodu a zřejmě tedy se i nevyhnou dalšímu posunu odchodu
věku do důchodu a už se tedy budou blížit našim buržoazním končinám
číselně), na které se ale musí někde tak nějak vzít. Vidím tedy spousty položek na výdajové straně rozpočtu, a dosti silný útok USA na tu stranu příjmovou.. :)
čajna má navíc
od USA jednu podstatnou nevýhodu, tvrdím. USA jsou podstatně uzavřenější
ekonomikou, s výborně fungujícím kapitálovým trhem, tzn. bohatými
zdroji, a to i pro financování venture sféry, ne až tak závislou na exportu.
čajna je vyloženě klasicky
exportní zemí, tyhle celní obchodní války je tak budou bolet vždy daleko
více, zvláště v jejich situaci NESYSTÉMOVÝCH fiskálních stimulů, kam se
podíváte. Budou muset každopádně stopnout Hedvábnou stezku - novou,
starou, jakože železnici v Laosu, do té ještě nekopli, připomíná to
pandu do každé rodiny u nás, slibovanou Miloušem z Hradu.
Je to sice v
hodině dvanácté, ale i tady argument - pokud se proti čajně obchodně
spojí zájmy EU a USA, nemají soudruzi šanci. Jsou to pro ně v
zastupitelnosti tak důležité trhy, že jim je ani predátorské a parazitní
působení čajny v Africe s tahem na tamní nerostné bohatství nenahradí.
Protože je nebudou prostě moci jako SILNĚ EXPORTNÍ EKONOMIKA, kde udat.
proto
jsem psal vždy a ví to zřejmě i Elon, určitě každý, kdo propaguje tu
zonu volného obchodu mezi EU a USA, že tyhle dva regiony jsou spolu v
tlaku na soudruhy určitě smrtící a měly by si vyhovět (nejen tedy pro společné hodnoty Západu, kterými jsou i to dodržování norem WTO), protože tak, jak
USA nechali za tu dekádu soudruhy rozjet, tak už je dnes sami, taky si
myslím, neubrzdí.
Ale síla dvou SILNĚ EXPORTNÍCH TRHŮ pro čajnu, to bude
zabírat vždy. Proto to transatlantické partnerství musí být i hudbou
budoucnosti.
Tím bych to téma ukončil, Západ má stále díky
exportnímu zaměření čajny a jejim nutným fiskálním stimulům zvedání
spotřebitelské nálady u domácí poptávky, (podpoře porodnosti přes sňatky
vysokoškoláků) která soudruhy a velké ekonomiky navíc v těžkých časech -
covid třeba - navíc historicky zachraňovala, stále podstatné trumfy v
tom finálním společném obchodním postupu EU a USA v rukou.. :) -
-
pokud navíc chcete naplnit příjmovou stranu rozpočtu, pak máte vedle té
možnosti přilákání zahraničního kapitálu s tvorbou nových pracovních
míst (po tom jde v kontextu zatopení čajně právě USA, a EU by se měla
výrazněji taky přidat) a možnosti přilivu likvidity do státní kasy z přímých daní - korporátní,
daně z příjmu, nebo v souběhu s výrobou těch nepřímých DPH + u
závadových nebo energo sféry spotřební daně (alkohol, tabák).
Tyhle ale
souvisí zase s tím prvním, tzn. aby měli lidé z čeho utrácet za produkty té výroby musí být splněno několik kritérií na trhu - tzn.
nižší nezaměstnanost, růst reálných mezd ideálně (v komplexu fungující ekonomika - to v čajně není), to se čajně právě
nedaří.
No a pak máte tu self investiční sféru státu u investic s
multiplikačním efektem (přidanou hodnotou), a to je zase ten v čajně
padlý realitní trh s největším tamním developerem + inženýrské stavby..čiže
čajně se hroutí příjmová strana (a Don tam ještě přikládá polínko tím, že jim chce odlákat ten zahraniční fixní kapitál), ta výdajová naopak roste a někde si
soudruzi ještě těmi nesystémovými stimuly, které ale zároveň definovaly
vždy ten totalitní, autokratický model řízení státu z centra, pomáhají do ekonomického hrobu (pač to stojí celé na křehkých nohou, proto tahle panika v Pekingu s hledáním spojenců - Vietnamu, tuší, že by se mohla spojit totiž EU a USA), to
popisuji výše, jak spotřebitel reaguje, když takové pobídky skončí.
Pač v jeho životě se jinak nic nemění - furt má nízký příjem, nebo je
stále nezaměstnaný, řeší existeční starosti, nulová chuť zakládat rodinu bez snahy (příspěvků-ty zatěžují ale fiskál zase) státu, a v čajně se to týká právě produktivního
obyvatelstva, což je alarmující..
-
-
-
-