Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.idnes.cz/fotbal/euro-2024/trener-jaroslav-silhavy-odvolani-nahrada-experti-anketa.A231013_145137_euro-2024_min

    podle mě mají význam jen 2 varianty. Buď nechat dokončit trenéra tenhle cyklus, anebo nástup Jindry Trpišovského. Pač jde v podstatě jen o zápas v Polsku, kde se musí zremizovat. Nikdo asi nepředpokládá, že bychom ztratili s Faery nebo Moldavskem. A na ten jeden zápas je schopen připravit tým jen Jindra, který většinu z těch hráčů zná, pač je trénoval, oni jeho, mají k němu respekt. Je to taková hodně hurá akce, čiže to musí být trenér, který s těmi hráči už s většinou pracoval.
    Otázkou je, jestli to Jindra ale vezme, pač na téhle hurá akci se můžete taky pěkně odvařit, pač ta kvalda není zdaleka ještě ztracená, naopak se to uhrát dá, Poláci nejsou žádný světový tým.. Ten zápas v Polsku ale nebude jednoduchý, atmosféra stejná jako v Albánii, pač Poláci se zmátořili, ale pokud tam máme něco uhrát, tak věřím, že Jindra by ten tým na tohle připravil stejně, jako v té výborné éře Slavie, kdy Cuf, Suk hráli ty těžké pohárové zápasy venku s výbornými týmy a brávali tam body a hráli úplně vyrovnané zápasy se Slavií. Každá jiná varianta trenéra je podle mě v tomhle cyklu nesmyslem, to to raději nechat dokončit trenéra Šilhavého.
    navíc si myslím, že nás poškodil výrazně sudí, ten zápas bychom podle mě po vyrovnání neprohráli, byli jsme do té doby lepším týmem zkraje zápasu, což ukazovaly i statistiky zkraje zápasu, sestava byla dobrá i taktika.. Tzn. není důvod panikařit a najednou začít brát trenéra za nýmanda.. Hráči za ním jdou, zapomíná se, jaké týmy tenhle tým porazil - Anglie, málem i Španěly a Belgičany, to jsou nej týmy světa současnosti. Nejsou tam žádné spory v týmu, pouze nás nyní nějako poškozují sudí, což je diplomatickou prací zase naopak pro šéfa svazu, který má nějakou pozici na UEFA a měl by tam trošku zatlačit v rámci komise sudích, aby si na nás sudí tak nedovolovali. Včera u U21 nastavoval ten Armén málem 2 minuty přes vlastní, avizované nastavení, úplně nepochopitelně.. Jakože nám Wales zranil desítku a ani za to nebyla karta, sudí to vůbec neodpískal. Adam pak šel s ovázaným stehnem dolů. čiže tak..

    • https://www.idnes.cz/fotbal/euro-2024/kvalifikace-mistrovstvi-evropy-euro-cesko-kvalifikace.A231015_225951_euro-2024_jic


      tak beru zpět, nový trenér se může na téhle situaci jen udělat.. :D  proto by si výkonný výbor svazu měl odpočinout a nechat to dojet už trenéra Šilhavého. Pak můžou rozhodovat o tom, jestli tým povede i na ME nebo přijde trenér nový. Tohle by bylo ale fér nechat dokončit stávajícího trenéra, zvláště, když se ukazuje, že Albanie a Moldavsko asi slušný oddíly.. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit