Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • příroda je udělala příroda se jich zbavila tím že se nemůžou množit
    • To se mýlíš, oni by se mohli množit, ale nechtěj
  • Ztratila se Alina Holušová, nevíš kde je bukvice Simone.
    • také jsem o něm neslyšela, třeba ho pan Klas oddělal v katovské mučírně když si hráli se zlým trollem na doktory *13*
      • Dej si na ni pozor, bukvice Simone nebo bude zle.
  • nejenomže se tu hemží samej bolševik, no ale ještě přihřátý bolševici, kam ten svět jen dojde *11*
  • "Ztratil se Stalin (!!!) v lese a šli ho hledat. Potkali králíka a ptají se ho, jestli soudruha Brežněva (!!!) neviděl."
    Tak tohle může opravdu, ale opravdu napsat jen ubohoučkej teploušek Semjon Gayínek!!!
    PCHE !!!
  • Vzhledem k tomu, že už zde nikdo není, jen ten teplej blbec a já, tak ač nerad musím končit. Vidíš, ty teplej blbče kam až to vede. Díky tobě ty bukvice Simone je po diskuzi. To jsem zvědavej jak to vysvětlíš svým představeným v redakci Tiscali. To víš tam to není jak na schůzi KSČ, tam jsi mohl žvanit co ti slina na jazyk přinesla. Čest práci drahý soudruhu Simone
    • Debaty tu gayínkováním a Semjonováním ničíš jenom ty StBáku BTW!
      Kradeš nicky a podvádíš s hlasováním. Jo lidi už jsi opravdu vyštval. *12*
  • Já si jdu na pivečko a v 5 zasednu k parádnímu fotbalu Jablonec Liberec.
    Zdejší trolleček blbeček tepouš Semjon BTW se tu bude nudit. Většinu lidí už totiž vyštval a ani tím zfalšovaným hlasováním 20 bodů za vteřinu to nezakreje
    Hniješ tu každý den a hledáš zoufalce které byjsi provokováním naštval a zatáhl do
    nesmyslných hádek. Tak u mě jsi narazil špíno. nehodlám se s tebou špinit ani s tebou ztrácet čas.

Co jsem byl na facebooku tak Simona tam byla přihlášena také a vkládala obrázky
    Všichni mají život a přátee. Jen ty nemáš jedno ani druhé nulo BTW. A patří ti to.

*2*
  • Fašistický záprdek Putin bude nakopán do řitě a pak pověšen za koule do průvanu.
    Z jeho perdele pak vypadne i teplouš z StB BTW který mu jí neustále líže.
    Hell yeah *15* *15* *15* *15*
    • Ten je kouzelnej ten teplej blbec Simon. Ještě, že ho máme.
      • teplej Simon Semjon jsi ale ty sám zloději nicků Tiscali Trolllečku Blbečku BTW.. *15*
        Ty jsi tuhle postavu stvořil když si Simoně zkonil jméno
  • Miloš Zeman je starej prochcanej deebil.
    • A Simon Bukvice zase posranej debil..hi..hi..hi
  • Tak soudruh BTW je teplouš.
    Tak proto tak nadšeně leze do Putinova zadku a kouří Zemanovo péro *15*
  • Proruské Tiscali do plynu!
    • Fuj, že se nestydíš nadávat takto na své přátele, bukvice Simone.
      • Redakce Tiscali je spíše tvým domovem ruský teplouši Semjone BTW Rybanne.
        Tebe tu Tiscali toleruješ přestože porušuješ všechny pravidla - kradeš nicky,
        mluvíš sprostě a podvádíš s hlasováním. Přesto stopku nedostáváš Tiscali trolle

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit