Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tohle určitě nebylo o Dominikovi a ministru zahraničí, prohrála tady demokracie a prostě  lidskost a účast s ukrajinským lidem, který byl napaden v rozporu s mezinárodním právem a je terorizován (civilní obyvatelstvo Ukrajiny). A v konečném důsledku prohrála i hrdost těch Sovětů, kteří s tímhle chováním jejich dlouhodobě totalitního režimu nesouhlasí, ale chybí jim odvaha s tím něco dělat, postavit se tomu, ten režim sesadit. Možná by ještě NHL pomohlo, kdyby nebylo zdaleka vyprodáno. Já bych se na sovětské hokejisty či sportovce určitě nešel v téhle době koukat. Vůbec mi neimponují..

    • Válku, pane Rejdim nevedou sportovci, ale politici.

      Také bych asi nešel vítat Putina, ale Rusko je 145 milionu lidí. Neházejte všechny do jednoho pytle a nepodléhejte agresivní propagandě. Nebo podléhejte, je to Vaše volba.  Kdo neskáče, není Ukrajinec? Hopsejte si podle libosti. 

  • Ani zblblý Hašek, ani obtloustlý dorostenek nejsou nad zákony. Jestli chtějí bojovat proti Rusku, tak prosím. Ať neopruzují tady. My jdeme na hokej, ne na stranickou schůzi. 

  • CHACHACHACHACHA tak to se povedlo. Moc povedlo.Děda Hašek se chtěl zase zviditelnit.Podařilo se moc. V hokejovém světě je aktuálně za největšího blba a škarohlída. Na ledě to možná šlo. V běžném životě nepoužitelný. Po návratu založil obchody Dominátor. S tím že se slušně opeří. Ovšem jak partia zjistila, že zboží je srovnatelné s tím vietnamským tak nikdo nekupoval. Podle ekonomických rozborů následně firma prodělávala 30 000,-. Denně! Nedávno aktuálně seknul i s výrobou energetického nápoje. Reklamu si natočil sám. Panečku to je koncert diletantismu  a amaterství.  A tak nám došlo na Všeználka. Dlouho bude vnímán za nepříčetného blázna. Kterému modrožlutá vlajka čouhá z tlustého střeva.

  • Taková ne alá facka přes hu*bu.Gratuluji oběma jmenovaným politikářům a ne/gramotům.

    • Hokejisté přeje se slušné zápolení!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit