Přejít na výpis diskuzí
Havlíčkův Brod se topí v slzách. Stovky fanoušků se loučí s Josefem Vašíčkem
14.9.2011
10 příspěvků
-
Tak nevím kam ty miliony jdou,ale syn začal s hokejem od 4let v 15letech skončil a všechno jsme mu platili celou výstroj,hokejky a že jich není málo,každý měsíc příspěvek je pravda z toho se hradil autobus,rozhodčí a podobné šaškárny.Pitnej režim si také hradí každý sám,jídlo též,pouze díky tomu,že chodili kluci na ZŠ která byla vedle stadionu tak z ní udělali rádoby sportovní a trénink byl vrámci školní výuky.
-
-
Ty si ale sakra chytrá ty lamo *10*
-
-
Kde se v člověku bere potřeba ventilovat veřejně svoje frustrace. Neschopnost vcítit se do pocitů ostatních je pravděpodobně stejně sociálně diskvalifikující jako velmi nízké IQ. Prosím dodržujte určitou hygienu a nezamořujte veřejný prostor svojí nenávistí jen proto, že nikdo ve vašem okolí se o vás nezajímá. Debata na téma proč lidé tak prožívají úmrtí slavných by byla pochopitelná, ne tak vaše nenávistné kopání kolem sebe!
-
-
Jakých slavných jako? do té nehody jsem o žádném neslyšel. Kolik si zaplatil za ty slavné ty ty kryple. Chcípni *16*
-
-
Hokejisti jsou praví vlastenci. Dokud jsou malí, cpou do nich daňoví poplatníci milióny, a když se konečně něco naučí a začnou vydělávat zdrhnou do Ruska nebo do USA nebo prostě někam, kde si za měsíc vydělají tolik jako průměrný daňový poplatník za 5 let.
-
V životě jsem o hokejkovi Vašíčkovi neslyšel, ale je fajn, že měl tolik kamarádů přestože se vykašlal na nějakou chudou Českou Republiku šel reprezentovat Rusko.
-
Dnes umřeli dve češky v řecku, a kdo se topí ve smutku? Přitom si myslím že tomuhle absurdistánu mohli být větším přinosem než oni tři hokejisti.
Aby jste se s těch žoldáků neposrali.
Stále mě zajímá, kdo platil jejich převoz sakra do hajzlu!!!!!! -
-
Je to fakt mediální tyátr. Denně umírá v ČR cca 300 lidí. Ale takovéto neustálé propírání jejich (hokejistů) tragické smrti, smuteční mýtinky, všude shořící svíčky - to snad není normální. Působí to na mě dojmem, jako by to byli snad nadlidi. Jen jednu otázku - co by se asi stalo, kdyby se půl roku nikde nehrál hokej, jak mnoho a jakým způsobem by to ovlivnilo život většiny lidí? A co by se stalo, kdyby přestali chodit zaměstnanci elektráren do práce a půl roku se nevyráběl proud? Dozvíme se někdy z médií, že umřel někdo, kdo obsluhoval turbíny na Slapech? Takových otázek by se našlo víc.
P.S.: převoz platil svým dílem každý kdo pracuje a platí daně, protože je domů dopravil vojenský speciál. A to je další otazník, zda ČR má rovný přístup ke svým občanům. Pochybuji, že repatriace těch našich občanů, kteří zemřou v zahraničí je prováděna vždy takovýmto způsobem. -
-
Nehledě na to, že tam zemřela i posádka a ta má pro mě větší cenu než tihle žoldáci které nic jiného nezajímá než ojebávat na daních *12* *12* *12*
-
-
Platili jsme to všichni z našich daní, jelikož se za nás přece v Rusku bil do roztrhání šrajtofle.
-