Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Specielně tento vlasatý Z M R D neměl na MS co dělat. Co ten tam předvedl...
  • Celou 1000 pokuty? to by potom měl normální člověk vhledem k platu při stejné nehodě dostat pokutu 10 haléřů!!!, vůbec toho "přepláceného spötrovce" nelituju, jediná škoda je hezkého auta.. *16*
  • 24 let nepodporuji tzv.sportovce.Vážím si pouze sl.Sáblíkové,protože blbě nekecá,ale maká.I mladých ,kteří dělají individuelní sporty a mají výsledky.To jsou vzory pro moje syny amaterské sportovce.Vážím si Masopusta,Pluskala,hokejistů z té doby,kteří hráli pro radost a diváky.Nevážím si tzv.celebrit,což byl letošní výběr toho poláka co je vede a nerozumí tomu a není odvolán i když výsledky jeho výběru jsou hrozné,ale to je stejné jako v politice,když slyším ,že v EU jsme na 14,16,20 místě atd.Bída vážení rádo by trenéři,politici.
  • Když jsem se dozvěděl,že za tuto nehodu dostal od policie 1000 Kč pokuty za to,že nehoda byla jednoznačně jeho vinou tak je mi z tohoto státu a zaměstnanců nevolno.Já po 43 letech jízdy bez nehod jsem byl sestřelen na nekvalitně udržované D1,kdy jsem přizpůsobil jízdu stavu vozovky a slotě,která vládla , abych se zachránil ,protože díky tomu co jezdí podobně jako tento nadčlověk jsem byl vystřelen do svodidel a ten co to zavinil ujel,ale já dostal 2000 Kč pokuty.Bylo to na 52 km dálnice smrti.Je mi smutno z tohoto státu a přísahal jsem,že budu občansky neposlušný.Protože zákony 24 let jsou pro gaunery a bezpáteřní karieristy všeho druhu.
  • To už se nedá říci sportovci, ale žoldáci. Bohužel je k tomuto vychovává společnost. Jsou předražení a nic jim není recht. Prostě machři, na které nikdo nemá.
  • To jsou ti sportovci. Myslí si, že mohou všechno. Od chlastu jako Hlinka, tak že jim projdou i jiné nehody kde zabijí nebo ohrožují chodce, které poté třeba i fyzicky napadají. Jejich stadiony krachují, ale svoje platy si nesníží a ještě mají drzost stávkovat. Když mají rádi sport, tak ať dají každý půl svého platu a hned bude stadion bez dluhů jako je v dluzích v Ostravě. Jsou to šmejdi a já je nelituji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit