Přejít na výpis diskuzí
Hokejisté na MS poprvé prohráli, s domácím Švédskem 1:2
5.5.2013
12 příspěvků
-
Hrát na Švédy byl vždycky problém, nejsou to žádný ořezávátka.Nevím co tady hned nad nároďákem lámete hůl, do čvrtfinále se ajtak dostanou a tam se uvidí.Teď je moc brzo na to něco řešit.
-
Za bolševika se vyhrávalo za této totality nikoliv.To není jen o penězích,ale také o srdci a vlastenectví.
-
Střelba našich byla žalostná už v Brně. *10* Teď od hráčů létají fráze jako "jsme výborná parta" atd. Vždyť jsou spolu dva dny i s cestou, tak co to z nich létá za nesmysly. Jaká jsou parta můžou dokázat v dalších zápasech a pak doklouzat i k úspěchu. Věřím, že se hra našich zlepší i když...... přál bych nám to. *4*
-
Teda paráda ! Komentář jak za bolševika ! Fuj
-
Hlavně slušně ty H O V A D O !
-
Když si od nich půjčili trenky tak je za to nechali vyhrát.
-
kdo neskáče není čech
-
soupeř do toho dal víc toho srdíčka, byl silnější na puku a nám chyběl lepší pohyb a bruslení. Musíme zlepšit hru ve střední pásmu, víc střílet a tlačit se do brány, ale nezapomenout na zajištěnou obranu. Taky trochu toho štěstíčka bysme potřebovali a musíme jít od zápasu k zápasu. Kluci si teď odpočinou a další zápas to bude určitě lepší.
-
POPRVE!!!!!!!! prohrali a hrali uz podruhe dementni korculjari adamcik je stejne puk a moc dobrejch tam nebylo hrali peknou tuzku
-
Lojza si vybral tým podle jmén,nikoliv podle výkonu.Mnoho lepších hračů,nežli ti co nas nyní reprezentuji bylo vyřazeno,nebo nebylo nominovano vůbec a dokonce z naší ligy.Hold každý máme svoji bandu.Lojza bydu druhý Bílek,jeden ve fotbale,druhý v hokeji.
-
... ty jsi někde jinde o mnoho tříd, tak naivní komentář hokeje jsem nezažil, jdi do hajzlu :)))
-
Je to smutné, ale je obrovský ústup. Nepatřím k pravidelným fandů reprezentace, ale to co jsem dnes viděl bylo jasné: JSME O TŘÍDU NĚKDE JINDE! Někde na úrovni Švýcarska, možná. Jediné co se mi líbilo, že kluci chtěli hrát, to také nebývala samozřejmost.