Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a Voras se dobře chytl jako expert. čt má vůbec čich na výběr těch glosátorů, i ve fotbale. Podle mě už z té židle nesleze. :D

• Voža + černoch vypadají jako dobrý siamský nasírací pár. Takovou zámořskou dvojku potřebujeme, máme tam technické pětky - líbí se mi Chlapík dneska, ale dobře hrajou všichni, hlavně i bojují. Tenhle team by mohl dát medaili, jestli nebudou dělat kraviny vzadu, pač obránci nemůžou zase úplně bezhlavě útočit, hlavně Jířa, dneska dost chyb, i když je to talent a ofenzivní bek, tak musí hrát i dozadu. Na těch MS rozhoduje zápasy jeden moment. Pak by musel vepředu dát Voža hattrick, což je ale taky možné v jeho případě..😂 tenhle týpek se schovával doposud kde?? Doufám,, že teď pojede až do 45, aby nahradil těch 7 let doteď..

• https://www.idnes.cz/sport/tenis/tomas-machac-rozhovor-challenger-stvanice.A230503_180908_tenis_rou?zdroj=vybava_recombeedneska mám velkou sportovní agendu v polední pauze.. :D pro změnu jeden objektivní článek z idnesu, i se zahraničními citacemi hlavně Djoka a prestižního kanálu Tennis TV, pro který komentuje spousta světových tenisových hvězd minulosti..

Proč jste teď po skvělých výkonech zvolil challengery a nejel na větší akce?Plánoval
    jsem letět na turnaj do Madridu, dokonce jsem na něj už byl přihlášený,
    ale na poslední chvíli jsem ho zrušil. Cítil jsem, že si po americké
    šňůře potřebuju trošku odpočinout, takže jsem změnil plány. Udělal jsem
    dobře, volno mi prospělo, potrénoval jsem a teď se vrhám v plné síle na
    challengery. Je radost hrát před domácím publikem.

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/tomas-machac-rozhovor-challenger-stvanice.A230503_180908_tenis_rou?zdroj=vybava_recombee

já jenom, jestli tahle rozhodnutí Tomáše nejsou důvodem toho, proč je stále unavený a žebříčkem se neposouvá, pač za vítězství na challengeru máte tolik bodů, co za uhrané kolo na Masters.. :D přitom hrajete o 3 utkání méně, nebo o jedno a popř. polovinu bodů, protože Tomáš by musel do kvaldy na tom Masters, ale ta se nově už boduje pro hráče taky tuším, na grandslamech určitě a narážel by tam na kvalitativně velmi podobné hráče jako při rozhodnutí hrát ten challenger, jen k té vyšší bonifikaci je zkrátka blíže... tomáš mi přijde, že se chce tennisem hlavně bavit, což je možná taky fajn. Byť talentem by mohl mířit výše, kdyby si za tím více šel i v té strategii tournaments schedule

• Diwa

To je vůbec paradox jak se řadu let hraje hokej pomalu na sklonku jara s létem....Tohle prostě nevymyslíš !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit