Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nicméně tu cestu máte ozkoušenou. Funguje.

    Věřím,
    že ho posune dál, ale Švédsko nevidím jako jedinou a nejlepší variantu.
    Pokud má hráč možnost posouvat se dopředu i v rámci Česka, jsem
    přesvědčený, že to není horší cesta. U nás je Achillova pata v
    juniorských kategoriích, jinak je celkový vývoj v pořádku.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/reprezentace/ales-volek-hracsky-agent-rozhovor-cesko-juniorka-stancl-becher-kulich.A240103_182042_reprezentace_ten


    o tomhle je asi zbytečné diskutovat. Pokud má mladý hráč u nás možnost jít hrát tu nej juniorskou ligu, kde se bude potkávat ve svém věku a růst mezi hráči, kteří aspirují na NHL, pak na to asi Lojza na svazu nemůže nikdy najít vůči hráčských agentům protiargument..Není pak úplným překvapením, že tahle generace takhle jede a září, pokud šla touhle cestou.. to asi každý analyticky uzná. Bylo by možná divné, kdybychom tu křivku nedostali do progrese, pokud tolik kluků odchází za moře do zámořského výchovného procesu. Je to přirozený vývoj podle mě. Vezměte si. Pokud bych já chtěl a měl na to prostředky, nebo kdokoliv z nás, tak asi dítě pošle studovat nejraději na Harvard nebo Yale, popř. do Oxfordu, pokud je jen trošku talentované a nedosáhne na stipendium. To je úplně stejný příklad..

  • https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/julius-hudacek-khl-brankar-kladno-smolenak-rozhovor.A240103_220640_hokej_huda#cxrecs_s

    Smoleňák není moc chytrým hráčem, to už ukázalo jeho angažmá pod Růžou. Pokud bychom takhle jako on uvažovali všichni, tak vedle tréninků musí zvládat i schůze ROH a nějakou funkci v uličním výboru + se právě tzv. POLITICKY angažovat. Doufám, že ty jeho názory nečtou mladí, protože ti budou v příštích desítkách let velmi důležití v tom kurzu, kterým se bude tahle země ubírat. Vidíme už na Slovensku, kam kráčí to..

  • no snad to Bonkimu nebudou v Kanadě vyčítat, pač je to dobrý hráč, hrál velmi dobře, jakože ten tým Kanady se mi zdál ne moc kvalitní a nejslabší asi za roky, co ty šampionáty sleduju. Naši je spíše dostali do hry sami, přestali od 2. třetiny úplně bruslit. Kanada přidala, ale naši přestali hrát. Přitom to tam můžou vyhrát celé letos, pač ty týmy jsou všechny nečekaně vyrovnané. Musí hrát jako v 1. třetině a věřím i na zlato. :) i když se mi ten tým z minulého roku zdál lepší spiritem. Ale ukazuje se, a za to mě Lojza nebude mít rád, jak je dobré mít ty kluky v zámoří. I z psychologického hlediska pohledu soupeře na nás. Pač ti Kanaďani v 1. třetině vypadali, že z nás mají snad i respekt. :) četli si asi soupisku a tam samé AHL a univerzitní týmy, tzn. světová elita, pač nic lepšího moc nemůžete v tomhle jejich věku hrát, každý není Bedard, aby ho vzali v 18-19ti do týmu NHL.. :)  hoši makejte, fakt to můžete vyhrát, letos je to vyrovnané jako žádné roky předtím. :) bude rozhodovat fakt podle mě vůle a síly teda taky. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit