Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je zajímavé, že v zájmu USA demokracie jde všechno slušné chování stranou a naše politická opozice jim nadšeně tleská a podporuje ve všech jejich lumpárnách

  • Lukašenko se znelíbil, když odmítl se podílet na na globální covidové agendě great reset, tedy odmítl zaprodat svou zemi a národ nadnárodním zájmům úzké skupiny nejbohatších gaunerů světa. Od té doby se stává terčem útoků ze západu. Napřed ho západ obvinil, že zfalšoval volby a hned nato proti Lukašenkovi zorganizoval barevnou revoluci. Naštěstí se nepovedla. Teď nastoupil v okopávání kotníků Lukašenkovi vyšší level. Cíl je furt stejný, buď se Lukašenko globální covidové great reset agendě podřídí anebo přijdou sankce na všech úrovních. A už je to tu.   

  • josef.chmela

    V minulosti jsem se vždy těšil na přenosy z MS v hokeji. Dnes už mě to nezajímá. Hráči hrají pouze za peníze, spousta reklamy, nesmyslný sponzorink, vše v duchu amerického kapitalismu a za účelem zisku. Nyní se do sportu plete i politika (ona se pletla i dříve ale ne tak otevřeně). Je nám neustále vtloukáno do hlav, že co není v duchu USA teroristů nebo EU je špatně a proto je nutné to zakázat, zrušit, embargovat, bojkotovat. Až se opět bude sportovat pro radost a zábavu a jezdit na soutěže za účelem reprezentace národa ne za účelem zisku, pak opět sportu začnu fandit.  Na co američené a západní svět sáhli, to znehodnotili nebo přímo zničili. Sport je toho důkazem.

  • Nejsem žádným příznivcem pana Lukašenka. Ale rozhodně si myslím, že politika do sportu nepatří. Prostě ne. To by za chvíli nesmělo být žádné mistrovství ani olympiáda - jenom v EU nebo v USA. A to prostě není dobře.

    Sport by se měl sám od politiky jednoznačně distancovat. Šlo to ve starověku, ale my jsme dnes bohužel ve vztahu ke sportu jen homo politicus nikoliv sapiens. 

    Odnese to vždycky sport, sportovci a příznivci sportu. 

    Bojkot olympiád se také ukázal jako kontraproduktivní. 

    • dzixy

      Vážený pane, jak vy, tak i někteří Lukašenkovi fandící diskutéři, neberete v úvahu důvody zrušení mistrovství v Bělorusku. Důvody jsou jednoznačné a souhlasili s tím všechny státy, členy Mezinárodní hokejové federace. Je jenom jediný - bezpečnost všech účastníku mistrovství. Nepleťte zase vy do toho politiku, i když se to jaksi na pozadí ukazuje za možné. 

      • Vážený pane, zrušíme tedy podle této logiky veškeré šampionáty v USA, Nizozemí, Dánsku a jinde, kde jsou protesty občanů? 

        Sport je opět znásilněn politikou. 

      • A jaké konkrétní nebezpečí a od koho by mělo prosím účastníkům MS v Bělorusku hrozit?

        Počkejte zítra na bezpečnou metropoli USA.

        Tak zrušíme i šampionáty tam? Protože tam hooodně chuligánů dělá binec? A u nás ne? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit