Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.idnes.cz/sport/tenis/tomas-machac-australian-open-2-kolo-zivotni-vyhra-rozhovor.A240117_133636_tenis_ikuc

no Karen ani neví, jak vyhrál.. Tomáš byl, tvrdím, většinu zápasu lepším hráčem, jen uhrané míče na síti měl snad přes 80% , což je neuvěřitelné, pač tam nebyl 20x, ani 30x, ale snad 40x za zápas.. Breakballs měl na Karena snad 15, to mívají tak akorát hráči jako Carlitos nebo Nole v zápase s ním, on není na svém servisu vůbec marný. Je to sice labil, ale servis má kvalitní..
    Tomáš má na top 10, tvrdím, jen se musí naučit hrát ty rozhodující momenty zápasů - breakballs, tie-breakové míče, prohrává hodně nešťastně. Chce to hrát trošku hlavou a netlačit pořád na pilu, pač i soupeř je v takových momentech nervozní, zvláště když vidí, jak talentovaný hráč proti němu stojí. Koukal jsem do tváře Big Foa, když ho Tomáš smetl, ten na něj zíral, kdo to je, dnes Karen taky u sítě bylo vidět, jaký respekt má k Tomovi po tom zápase.
    Sebevědomí už Tomáš má, teď už jen ty vítězné, rozhodující míče, které dělají velké hráče velkými. :)

• Jágr a jeho chlapci budou v květnu uvedeni do druhé ligy. To bude na Kladně radosti. 

• Tomáš Machač smetl Big Foa, jednoho ze dvou nej amerických hráčů současnosti a hráče top 10!!!

Jirka Lehečka se na mě snad nebude zlobit, respektuji ho jako dříče, ale zopakuji svou myšlenku z minulých let - Tomáš je pro mě aktuálně náš nej tenista. Brzdí ho prostě jen zranění, jak o něm píšu už roky. Jinak už byl v TOP 10 po dnešku napíšu. Pač jsem psával, že je to pro mě 100% hráč TOP 30, když byl ještě někde za světovou stovkou. Pak to po mně zopakoval i Nole, když ho Tomáš zle trápil a takový vyrovnaný zápas s Djokem Jirka prostě neodehrál. Ale Tomáš má fakt VRAŽEDNĚ pozitivní bilanci s hráči top 30, porazil už jich několik a mezi nimi i takové talenty minulosti jako Gasquet třeba, a to poměrně jasně. Tomáš může porazit úplně každého na světě, i Carlitos si musí na něj dát pozor, protože Tomáš krom úderové techniky je i velice rychlým hráčem. Carlitos je úderově a komplexností ještě výše, ale pokud nezahraje na 100%, může mít s tímhle našim hráčem problém. Doufám, že Tomovi vydrží zdraví, sebevědomí už má, což byla taky jedna ze součástí jeho současných úspěchů a razantního vzestupu. Už bude v TOP 50 tuším nyní, pokud by dal ještě i Karena, jinak se posune asi o 10 míst zase někam k tomu 63. místu. Ale THE SKY IS LIMIT, Tome. Můžeš porazit i Kchahanova, je to labilní hráč. Pak už by byl asi na řadě Jannik, Tomáš má fakt těžký los, ale s tím jako před tímhle turnajem 70tka na svět musel počítat. Až se dostane do top 30, tak už bude hrozit na každém turnaji s lepšími losy úvodních kol. :)  gratulace a mě to Tome nepřekvapuje, tušíš. :) říkám to o tobě roky..

• „Já to zkoušel na Wimbledonu, ale on je z nějakého důvodu
    nejlepší tenista historie. Víš, že si s ním zahraješ, ale nevíš, jak ho
    porazit. Je jako stroj,“ chválil Djokoviče

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/nicos-kyrgios-australian-open-expert-eurosport-navrat.A240117_175131_tenis_rou

CArlitos Noleho porazil už 3x nebo 4x, prohrál s ním pak regulérně jen 2 zápasy, přičemž ten ve windy Cincy měl rozehraný na výhru, byť tam Nole hrál v nejlepší formě, tam šlo doslova o jeden míček pro tu či onu stranu, krásný zápas. Jannik ho začíná už taky porážet, jakože už ho měl 2-0 před rokem ve Wimbledonu, na klasickém turnaji by šel dál, nehrát se na 3 sety. Chce to jen potrénovat Nicku, taky bys na něj měl. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit