Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dovoluji si vyjádřit pochybnosti o budoucím úspěchu našich hokejistů pod vedením pana Rulíka a jeho trenérského štábu. Je třeba se zamyslet nad příčinami neúspěchů. Zejména nad tím, že vytrvalé povolávání hvězd z NHL situaci opravdu NEVYŘEŠÍ.

    Naši hokejisté v podstatě NEUMÍ HRÁT HOKEJ. Jejich hra je orientována  POUZE na boje v těsné blízkosti u mantinelů. Chybí rychlost pohybu, technika, přesné přihrávky. Neumíme dávat branky - pokud se toto nenaučíme, zaručeně budeme prohrávat dál i s mužstvy jako Švýcarsko, Lotyšsko, Bělorusko nebo Německo. Tyto týmy nikdy pro nás nebývaly vážným soupeřem.

    Nebývaly, proč nyní jsou ??

    Přesilovky jsme zredukovali na málo důraznou střelbu od modré čáry, naprosto chybí práce útočníků bezprostředně před soupeřovým brankářem. K čemu nám je honění puku po rozích třetiny ? Něco jako zašlapávání kotouče - tak se už dnes nehraje !! Chybí  přesná kombinační hra zakončená střelbou do horní části branky. Na tu naši hru se nedá dívat !!!

    Vraťme se ke stylu hokeje, který svým hráčům ordinoval Stanislav Neveselý nebo Viktor Tichonov. Ovšem to by základem musel být výrazně lepší fyzická kondice, mladí rychlí hráči - max. do 25 let. Nebát se nasadit kluky z naší ligy i na úkor "hvězd" ze zahraničních lig.

  • Asi to u repre nebude úplně jenom o trenérech. Ti už nemají hvězdy učit hrát hokej. Jak moc to umí je vidno podle výsledků a vývoje.

    Kam se dostali za posledních deset let Švýcaři, Němci a další na kterých jsme si kdysi vylapšovali skóre. A kam se dostáváme my? A proč? 

    Na tohle by měl koukat Hadamczyk a k repre ať dá klidně starou Blažkovou. 

  • konecne spravne rozhodnuti

  • konecne spravne rozhodnuti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit