Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jk-venus

    Nějaký ten rok se mezi nima pohybuje, tak musí vědět co od nich může čekat. Je to malé a České. Jsem hrdý na to že jsem Čech, aneb takto si budujeme národní hrdost.

  • Kdo nezažil na vlastní kůži, nemá právo kritizovat. Nejvíc křičí ti, na které STB ani nevzdechla, protože nikdy nic neznamenali a nikdy nic pořádně neuměli.

    Rád bych viděl kritizující hrdiny, jak by se zachovali, kdyby na ně tahle instituce zaklekla. 

    • Na Bureše prý nikdo nezaklekával, vše dělal dobrovolně, ale soudil se. Ukážtě moj podpis, nič som něpodpísal. (Jak mohl vědět, že nic nepodepsal?) Všechno stejní gauneři. Jediný čestný u nás byl nějaký Veš Krna.

    • jk-venus

      ohnuli by hřbet jako všichni. Vždyť je to pořád dokola. Ty příběhy se opakují. Prostě se ho potřebují zbavit tak oprášili atd. .

  • Už s tím neotravujte.

    Prostě se jej slušně zeptali. A on slušně odpovídal.

    (Z osamění-někteří v Covid době, by toho vyzradili)

    Raději Jardu Jágra védst, aby hledal nové talenty

    a zvelebil Jágrovu továrnu v Krásné Lípě.

    • Těch několik řádků hovoří za všechno. To nejsou tady běžné překlepy ze samodoplňováni. To říká vše o úrovni pisatele. 

  • Komu asi vadí? Proč nevadí důstojník STB Štětina s krycím jménem Plavec (ten to dotáhl až na europoslance), fotr od tlustého vepře z Řeporyjí agent práskač Novotný (krycí jméno Tragéd), fotr od eurokomisařky Jourové Špak (krycí jméno Kontrolor), herec a prezident filmového festuvalu Bartoška (Narcis), kandidáti na prezidenta Drahoš (Bass) a Horáček (Sázkař), kněz Halík (Kazatel) atd atd. Agenty STB se to hemžilo i mezi tzv. disidenty a nějak jsem si nevšiml, že by po nich pražská kavárna šla. Akorát tady jeden blb pod mnoha nicky furt dokola jako kolovrátek v každé diskusi píše zeMAN aby připomněl stbáckou minulost prezidenta. Jenže ten byl u STB jenom veden, ale ti výše jmenovaní byli přímými aktivními spolupracovníky STB.    

    • Hezký výčet jmen. Všichni kudy chodí, tudy trousí morální soudy. 

    • Prognostický ústav byl přece hnízdo těch nejskvělejších Čechů. zeMAN byl přece krátce v KSČ, ale nějak zapomněl na kandidátskou dobu o které se dokonce zmiňuje i nějaký Bureš.

  • Když nastupujete do zaměstnání, chtějí po vás životopis, který by měla společnost překontrolovat a posoudit. Jak se děje u papalášů, to je ve hvězdách. Na toto místo se drápe někdo jiný, tak současnému vládci hokeje přisoudí STB! Zvolí jiného a za rok se mu omluví, že to bylo zcela jinak. Tak to tady mezi komouši chodí. Závist a udavačství je česká specialita.  Nedivím se, že nás už nikdo vážně nebere. Čech v zahraničí se bojí ukázat Pas!! Tak jsme dopadli díky vládním činitelům

  • Dneska je mu 57 , tomu královi tedy , 

     logicky při manzestrakový srande mu bylo cca 26. Hodně nebo málo na udavače ? Při pohledu do opačných řad asi dostačující. Neohrožený dyzydent a zaryty bojovník proti komunyzmu parazit marecek benda je ročník 68. Čili v roce manzestru mu bylo bojovnikovi cca 20 nebo 21 čert ten rok vem. No a od te doby úspěšně dřepí v parlamentu , asi za svoje zásluhy v tom dyzentu. Druhy takový ochlasta a darmozrout vondra je sice o několik let starší , zbytek zůstává totožný s  mareckem. Jen ze momentálně není v parlamentu ale vyzira nějaké jiné koryto. Tihle dva si dokázali svoje „zasluhy „ pořádně zužitkovat. O třetím královi jsem slyšel poprvé v životě tak potom těžko hodnotit. Ještě jedna podobnost. Ten Král ja podle toho co zde píší vystudovany právník s praxi. To tedy marecek darmozrout benda údajně také. Bude třeba možné v jejich studiích najít nějaký rozdíl ? Jeden v Plzni , druhý ????? A za jak dlouho ten druhý ???



Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit