Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.sport.cz/clanek/tenis-sinner-z-vykuleneho-kluka-je-mercedes-hlasi-z-italie-ceska-legenda-novy-davis-cup-ale-povazuje-za-nesmysl-5017433

    tak tohle si přečtěte..😂 pěkná autenticita.. je tam vše, co jsem kdy napsal já hlavně o ženském tennise, jen v podstatně mírnější podobě. A to ten rozhovor dělal Tomáš Šmíd, legenda čs. tennisu...

    • Jannik byl jinak na zápase AC Milán - Dortmund a moc to nevypadalo, že by fandil Němcům, jak zmiňuje Tomáš v článku, že je to spíše Němec z té germanofonní části země. :) 
      Rune je podle mě na půl cesty talentem Jannikovi a Carlitosovi, to s Tomášem taky nesouhlasím. Ono se to ukazuje ostatně i v sezoně, pač ti dva už mají daleko více úspěchů než tenhle jejich dánský vrstevník, který z hodnotných turnajů vyhrál tuším jen tu tisícovku v Paříži, kterou já až tak nepočítám, pač se hrává na konci sezony, kdy už jsou všichni vyřízení se zdravím a dějí se tam často zajímavé věci, kdy ten turnaj vyhrávají překvapivá jména, i díky skrečím hráčů v jeho průběhu. Je to už konec sezony a ti nejlepší, kteří tahali celý rok, se už kolikrát soustředí na následující Turnaj mistrů, popř. jim opravdu vypoví zdraví.
      Myslím, že ta budoucnost bude jen o těchto dvou hráčích, kteří jsou talentem daleko nad ostatními (vyjma ještě Alexe Zvereva, který se ale po zranění nemůže dostat do původní formy) a musí to být na turnajích vidět. Bylo to vidět ostatně i teď v Davis cupu, kdy hrál Jannik proti světové 12tce a úplně De Minaura přejel, přitom se hrálo na jeho oblíbeném povrchu, bylo to tam poměrně rychlé, oblíbenější už má snad jen trávu.  Bude záležet na motivaci obou těch mladých pušek. Pokud Carlitos brzy vyhraje těch 5 zbývajících trofejí (včetně olympiády), může ztratit motivaci, ale pak by ho měl zastoupit Jannik, který si už věří na každého, hodně mentálně vyspěl poslední půl rok, můžou se v čele žebříčku střídat. Je to ale o Carlosovi, on je ještě o kousek dál. Pokud bude mít motivaci třeba udělat rekord v počtu týdnů v čele žebříčku, tak tam nikoho prostě nepustí. On je určitě na úrovni toho Fedexe, Rafy, Noleho. Vždyť toho vyhrál už teď daleko více než oni v jeho věku + se dostal do čela žebříčku ještě v éře Noleho v pouhých 19 letech. To už, tvrdím, nikdo nikdy nepřekoná. Takový hegemon, aby to měl zároveň takhle srovnáno od 17-18 let v hlavě jako Carlos, se rodí možná jednou za 100 let. V tom je ještě před těmi legendami, to nikdo nemůže popřít.. :) Taky dostal od JP Morgan šek tuším na čtvrt miliardy, když vyhrál to US Open, jenom jako bonus.. Boris vyhrál sice v 17ti Wimbledon, ale pak už nic na dalších površích. Carlos je i hodně rychle komplexním hráčem nejen úderově, ale i co se povrchů týče. To mě překvapuje, že to Tomáš nevidí.. dnes je ten tennis navíc daleko, daleko rychlejší než v éře Tomáše, ale i třeba Agassiho, Samprase. O to více klobouk dolů, že tady takhle mladý hráč vystoupal a dokázal takhle rychle tolik, co on. Je to legenda už nyní, pač spoustu těch rekordů, co už doteď vytvořil, tvrdím, nikdo nikdy nepřekoná, aby to zvládl v takhle nízkém věku. Ale bylo na něm vidět už od 15ti, Tomáš asi nekoukal..

      • oba jsou to jinak fajnovi kluci i povahově a dobré vzory pro mladé, ATP může být ráda, že se objevili po těch legendách a měla by přes ně propagovat svůj produkt, pač jsou v dobrém věku a v takhle nízkém věku už navíc na vrcholu schopni sbírat ty nejcennější trofeje tady.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit