Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak na 3 útočníky dokonce hrají Budějky + rychlé kraje. Nevšiml jsem si tam Zajdy ještě. Jsem na Sanneha zvědav, jak si poradí s Potočným. To je hráč, který by ho měl prověřit.. To vypadá na fest útočný zápas z obou stran. :)  podle sestav chtějí oba trenéři hrát na výhru. To se mi páči :) jenom je rozdíl v obranách dosti, Budějky jsou na tom výrazně lépe. Baník bude muset hodně podržet balon, jinak může být vzadu zle. Budějkám to tam řídí vzadu Králík, případně s Havlem, oba velmi zkušení. Baník má dnes velmi nezkušené a ligou neprověřené stopery. Pavel asi musel zariskovat, Svozil zřejmě ještě nedá celý zápas, jinak moc na výběr neměl.. Baník má teď smůlu. No snad tam 5-4 vyhrají 😂 pač dopředu mi tam chybí akorát Buchta místo Šína, jinak to nejsilnější, co mají.. Toby mělo být vidět. Budějky hrají vzadu totiž v lajně, málo se zajišťují, Baník bude hrát 100% náběhy za obranu, proto to tak Pavel postavil, samí rychlíci - Kuzma, Plavšič, Cadu, i ten Šín... Fleišman se tentokrát asi nebude tolik vytahovat, protože ta obrana je zranitelná a bude to na křídlech dneska. Dopředu tu sestavu chápu, pač Budějky hrají hodně hurá stylem. Nechápu, že tam Slávka nedala branku. 😂 Jindru muselo yebnout, pač hrají dozadu fakt hodně vabank..

  • tak  Bayern pošle ven další Araby.. 😂

    ale chci psát o Baníku. Sháněl jsem se teď po webech, kdo tam bude hrát druhého stopera a fakt to vypadá na další experiment trenéra Hapala a mladého Říhu, kterého flashscore navíc registruje jako útočníka, ale je to stoper 😂 Baník už ho zkoušel v přípravě 2x, ale asi to úplně nebude sehrané vzadu..
    doufám, že to Pavlovi vyjde, jinak to row nepřežijí, už jsou fakt dost naměkko, i z toho, že nehraje Buchta třeba, který je opravdu velký talent Baníku. Mně se líbí daleko více než třeba Šín. Sanneh mě zase minule přesvědčil, že bude mít asi své limity a Baník tam bude muset hledat dále. Proti Spartě tam hořel proti Haraslínovi. Na průměr ligy možná má, ale v pohárové Evropě by si ho vodili a tam Baník předpokládám chce. Já ho viděl v poháru s Třincem a pak ne proti týmům té velké trojky, což je až měřítko. Jsem na něj zvědav dnes, pač Budějky hrají na 2 útočníky samo, pač chtějí vyvinout tlak na toho nového stopera-předělaného z útočníka Baníku :) Svozil asi ještě na lavičce není fit, jinak cokoliv, jen asi ne 20letý kluk z béčka na tak důležitém postu. Jsem zvědavý, co k tomu Pavel řekne po zápase, pač to je určitě experiment s nejistým koncem. no snad mu to vyjde :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit