Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.sport.cz/clanek/tenis-wimbledon-wimbledon-uctil-sampiony-fanousci-a-murrayho-rodina-zuri-4289373

    třeba se jen autorovi té kresby Andy špatně kreslil a ještě ho potřeboval potrénovat, než s ním vyjde teď ven.. 😉😇  bezesporu tam patří. Pro mě je to jeden z těch titánů téhle éry tenisu vedle Fedexe, Rafika a Noleho. for sure.. zlaté ručičky vždy říkám, Andy má neskutečnou techniku úderů. Ale líbí se mi zařazení Carlitose a Jannika, byť Jannik se díky "hlavě" v kritických momentech některých zápasů nemůže stále dostat do té TOP 5, kde podle mě 100% patří svou hrou a talentem. Podle mě jsou to taky největší hráči této nové tenisové generace. Píšu to stále.

  • gratulace Martině, tohle je myslím k tématu:

    https://www.idnes.cz/hokej/reprezentace/alois-hadamczik-dmitrij-jaskin-reakce.A230615_140810_reprezentace_hrj

    Lojza je extrémně soutěživý typ, i na 70letého seniora, což kdo ho zná, tak nikoho nepřekvapí. Ale má své manažerské kvality + ekonomické myšlení. Bere tu funkci ale tak, že s ním by se měl zvednout i čs. hokej a Jaškin výkonnost na repre asi má, byť KHL je značně ochuzená a kdo ví, jestli by se mu tak dařilo, i kdyby tam byla obvyklá konkurence krajánku, KHL určitě není už tak kvalitní soutěží a dvojkou na světě, jak bývala spolu se švédskou ligou.
    Jaškin je pro mě ale už Sovět a měl by snad i příjmout sovětské občanství. Narodil se tam, myslí jako Sovět, což dokazuje svými vyjádřeními a podporou válečného stavu, reprezentuje už východní "hodnoty". Proto by za čs. repre už neměl nikdy nastoupit, nemělo by to logiku. Lojza by si měl držet tu myšlenku, že  v některých situacích jde o více než jen o sport. Sport je přeci jen zábavou pro lidi, ta válka je realitou dneška pro spoustu nejen ukrajinských, ale i těch sovětských rodin, odkud odešli nedobrovolně někteří tátové, pač prostě neměli na výběr. Buď by je režim zastřelil (pokud by zběhli z fronty), poslal do gulagu, musí to být i pro některé tý Rusáky těžké bojovat vlastní o vlastní život, protože oni zabíjet nikoho nechtějí, ale nechtějí zkrátka na té frontě zemřít, mají doma taky rodiny. To by si měli v Kremlu uvědomit a v tom je základ té hlouposti soudruhů právě, že do téhle situace dostávají i vlastní lidi. Jaškin tenhle stav ale podporuje,a  proto jsou pro něj už jen běloruský, sovětský, čínský (tam se taky uplatňuje genocida), nebo iránský dres. sorry. Máme dost stejně kvalitních hokejistů, hrajících v podstatně lepších soutěžích než je současná KHL.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit