Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • via níže, vážení, kdo to tady čte:

    https://hnutiduha.cz/sites/default/files/publikace/2017/04/kontroverzni_podnikatel_tykac_je_spojovan_s_tunelovanim_i_padem_bank.pdf


    ta
    imitovaná štědrost toho socanského krimi pantera tady výše v úvodu textu Hnutí Duha,
    neopětovaná Oxfordskou univerzitou, ta myslím souvisí s tím, co jsem sám zažil a znají to mí přátelé z mého vyprávění, a sice aktivitou jednoho mého bývalého kolegy (taky synka svazáka) z oboru směrem ke
    Slezské univerzitě, vlastní Komenského univerzitě, kam si došel jednoho
    dne pro velký doktorát a já byl přímo svědkem toho, kdy se bavil o tom,
    že bude fajn té Kristýně Kočí z Věcí veřejných přihrát nějaké kabelky,
    že na ně je a sedí v představenstvu Slezské univerzity, kde opravdu
    nějaká Kočí (zřejmě její sestra) učí, jak jsem se díval před měsícem, a kde si diplom z umělecké fotografie tzv. dělala i taková Agáta Hanychová..

    A celé tohle právě souvisí s těmi
    pohrobky svazáků a nepřekonanými archetypy v myšlení, které zanechali z
    té ponuré totalitní doby vlastní asociální výchovou tady ve svých
    potomcích jako ten můj bývalý kolega z oboru nebo tenhle panter. Pač za komančů se skutečně vše
    dalo vyřešit a vyřešilo s lahví nebo obálkou v ruce. Takhle šel na práva
    i Váňa Hašek, počítám, aniž bych chtěl realisticky posuzovat jeho
    intelekt. Tihle pak mají pocit, že koupit se dá ve společnosti vše a
    všechny (titul z prestižní univerzity, zdarma mediální čas v těch
    dylinkovatých bulvárních pořadech o společnosti a i ta možnost přeskočit někoho kvalitnějšího, úspěšnějšího jim pak přijde veskrze normální, pač jde přeci o funkci.. ), což má pak
    legitimizovat jejich jinak patologické jednání v rámci společnosti,
    které má často za cíl zvýhodňovat své postavení v ní (psychopatie), a
    samozřejmě má taky uměle zvyšovat jejich pozitivní soc. status (titul z prestižní univerzity).
    Zažil
    jsem třeba kolegu z bývalého oboru Jányho řvát na soudkyni Okresního soudu v Hodoníně, kde se nesmyslně přišel soudit s nezletilou o nějakých domnělých 100tis (vše mu uhradila stran nákladů přitom, ale tohle souvisí s narcismem jedince a představou, že odejdete, až on řekne) a tam už jsem
    si říkal, že společnost je nemocná, pač ta soudkyně nereagovala tím, že
    by ho pokutovala za pohrdání soudem (dle paragrafu jednacího řádu), ale nechala si to líbit, pač patrně
    ty Showtimes nebo Blesk sleduje a čte a Jány má pocit, že to je
    výstavní vitrinou jeho práce a nějakým profesním vrcholem, že se v
    těchto bulvárních entitách zjevuje. Zjevně to tak je, protože to používá
    v argumentacích - viete, kto já som tam tehdy zaznělo.. Nic jiného ho tady u
    nás na trhu nelegimitizuje totiž. 

    Tzn. proč to píšu - absolutní pohrdání skutečnými
    autoritami ve společnosti, což by měly být tyhle nezávislé soudy, ale i
    akademici (vědci, to je ta akce pantera s Oxfordem nebo nakupování
    diplomů obecně, že si to vůbec dovolí, těch skandálů má konkrétně Slovensko
    několik, včetně té soukromé univerzity rusofila Čarnogurského, kde si diplomy dělají děti bývalých svazáků, aby pak po rodičích zaplnili místa ve státní správě a klientelistický řetěz se nepřetrhl..), lékaři (to je ta kauza IKEM, kterou znáte nyní nově z médií a
    vydírání elitního kardiologa v zemi prof. Pirka nějakým dalším takovým
    exotem, který nabyl dojmu, když se jednoho dne probudil, že se stal
    elitou téhle společnosti).

    Nejenom, že si tihle, kdo ví proč myslí, že
    jsou elitami v rámci společenské stratifikace, ale dokonce nám to už i
    servíruji ti méně uvědomnělí z nás jako fakt - Jarda Tvrdík si zase
    jednou zatweetoval, že tenhle panter má být pro nás možná i vzorem, jako
    je pro něj.. Všechny tyhle pak spojuje krom disrespektu vůči skutečným
    autoritám ve společnosti (popsal jsem výše), i ona krize hodnot, jak o
    ni hovořím (náš elitní psychiatr Radkin Honzák tuhle dobu nazývá dobou
    konzumu), až skoro chorobná a infantilní soutěživost, machiavellismus,
    pač tihle už se často stačili naučit, že dnes neprodává obsah, ale obal
    (tzn. jedno je, co říkám, ale jak to sděluji), dále narcismus,
    psychopatie (viz. výše, směrování za nějakým cílem, přes mrtvoly), v
    posledních třech znacích tedy ta temná triáda v osobnostním profilu
    jedince, které se děsí každý psychiatr..celé je to velmi ponuré,
    protože se derou nahoru ti, které by společnost měla naopak eliminovat v rámci její koheze a faktického přežití.
    Zvláště v téhle její nemocné době.. :/

    • přitom na Západě poznají imbecila na perimetr, jak už se mnozí z těchto exotů nárazem přesvědčili.. to na margo toho oslovení a zavázání si takové instituce jako Oxford pro pozdější využití..

  • https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-vesely-ostre-trenovat-narodak-je-medialne-za-trest-umime-jen-nadavat-a-cinkat-klici-5018335#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.web.nexttoart

    tomuhle týpkovi by měla Bohemka sehnat tiskového mluvčího, než se za jeho názory začne stavět Konečná z Komunistické strany. Kdyby ty balvane lidé necinkali klíčemi, tak ty dnes nevycestuješ na tu výjezdní doložku dále než do Sofie. Anebo možná přes fotra Váni Haška ještě do Moskvy nebo čajny. Každopádně bys půlku honorářů tady odevzdával Jakešovi.
    To je takový trouba... Pamatuji, když mi vzkazoval, že Bohemka sice má stopery, jaké má, ale sehnali sponzory. Ti sponzoři byli btw Malina group.. , každý ať si najde, jak po nich jde teď hospodářská kriminálka. Vy jste se s Váňou hledali, až jste se našli.
    Závistiví jste vy dva, neměli jste si otevírat hubu na mě, vůbec bych se na vás dva nepodíval. Partička k pohledání. Tohle vůbec nemůže k repre, natož k nějaké seriozní práci ve fotbale. úplně bez hodnot, ale rozdával by rozumy.
    vůbec nechápu, proč si ho tam Bohemka drží.. to mi fakt uniká
    Jestli se do vás někdo z lidí od fotbalu opřel, tak si na to zvykej, pokud budeš na takovém exponovaném místě, tak ta kritika poletí, zvláště, pokud budete hořet s Váňou jako papír a vedle vás dvou x trenérů s historicky daleko lepšími výsledky.. Příště si boubeláku neber do huby někoho ,koho neznáš.. ještě ti to řeknu naživo, i Váňovi..

    • .... za 5 zlatých a FUNKCE, ty chce každý svazák.. jsem tam výše opomenul.. Idnes ten článek přetiskl asi, ale vypustil tam tu pasáž kolegy Veselého o tom, že jsme všichni padlí na hlavu, když chodíme cinkat na ten Václavák.. Dále tam pak připsali, že borci trénovali v SAE, což bývá floskule, kterou se rádo zlehčuje jakékoliv angažmá kohokoliv (zvláště pak JUDr. s diplomem z kontinentálního práva.. 😯 ) na Arab. poloostrově. 
      Tak tedy.. netuším, u kterých Alíků tam Čuk a Gek působili, nicméně vím jistě, že vás zbičují jak v Saudské, tak v Emirátech, pokud jste místní a zjistí vaši orientaci = právo Śarija. Můžete se tam jen kvůli vaši orientaci dostat i do místního vězení, potírají se tam i tam práva žen a konečně - nyní na klimatické konferenci její usnesení o uhlíkové neutralitě ve finále brzdily právě jen Emiráty a Irák, čiže není hodnější a zlý v tomhle ponurém příběhu, který vůbec nezapadá do společnosti a světa 21. stol. Prostě nemají rozum, což jde "vzácně" říci i o těch, kteří tam míří, podnikají právě. Z toho jsme všichni opravdu překvapeni.. A celé je to zase o té krizi hodnot. Navíc nám to falešné sebevědomí téhle ne zrovna intelektuálně bohaté části světa (na youtube je video s katarským emírem, který úplně vážně tvrdí, že homosexualita je získaná, tzn. produktem psychosociálního působení, tzn. daná výchovou) tihle naši spoluobčané, kteří v Arábii působili, importuji tady k nám, mají pocit, že tam profesně i lidsky zbohatli natolik, že bychom je tady měli vnímat jako elity společnosti. 😱 no páni..
      Navíc, pokud jde o fotbal, tak tohle je oproti evropskému trhu stále zaostalé místo světa. Tzn. jako byste trénovali krajský přebor, někdo vedle vás ligu (prakticky kdekoliv v Evropě) a vy jste se s ním pak chtěli měřit v závodě o repre trenéra. Od dalších věcí odhlednuto - viz. výše..

      • a protože ne vrozená, ale nabytá, tak odtud nápad "moudrých" šejků Alíků a emírů tu homosexualitu takhle přeléčovat behaviorálně.. tzn. zbičováním..

    • když si vzpomenu, jak tenhle imbecil byl natěšený, že sejme Baník a pak předvedla ta Bohemka pod ním to, co předvedla, kdy Baník hrál jako doma, tak to byla asi největší satisfakce pro nás tady. Ty dva body jsou ztráta, v Ostravě dostanete nářez, že si to ještě neviděl. Méně mel a více na tom týmu pracuj, máš nejlepší tým od doby Panenky, co kdy Bohemka měla. To neříkám jen já, ale furt máš nějaké pindy okolo. Podívej se na ty, kteří trénují tak dlouho jako ty, nebo kratší dobu, kde už jsou.
      že vy jste jeli rýžovat k Arabům, to nikoho nezajímá. Tady jsou kluci, kteří se podílí na výchově mládeže a mají už dnes daleko větší úspěchy než vy dva s Váňou do kupy. Tohle je další Fouskovo politické rozhodnutí, které vůbec neodpovídá realitě trenérských úspěchů, tam jsi až někde padesátý na řadě. Mě by byla hanba to vzít, jakože tohle tě doufám mine, kdybych toho měl za sebou tak málo jako ty vůči těm Svědíkům, Kostlům, Ličkům, Uhrinům ml, ještě bych jich vyjmenoval. Od tebe zatím jen ostuda v Evropě a nula do koeficentu, a to máš tým srovnatelný s tím, se kterým pracuje Svěďa ve Slovácku, který ty body v Evropě nahrál.
      Nemáte absolutně s Váňou pokoru, pač jste rozežraní přebytky,a nejhorší je, když se dostane ke zdrojům někdo takový totálně bez rozumu.. To přesně dnes do téhle doby konzumu potřebujeme, takové trouby upovídané, bez hodnot..
      A ubrečenci oba dva s Váňou - jeden brečí, že ho nikdo nechce v čs. fotbale, ty zas, že nastoupil jednonohý Abdullah a zboural ti veškerou přípravu na zápas.. přitom jste hráli 80 minut naprostou bídu a chachaři vám nepůjčili balon..

  • fakt mě dost překvapil Zap, že nepostavil Králíka, podle mě mu to prohrálo zápas, pač on je poziční stoper a toho 2. gola by podle mě vůbec nedostali, na pětce je Králík elita ligy, tvrdím. Plus si umí řidit obranu, čiže i ten 1. gol nemusel padnout, tam nebyl vůbec hráč na té levé straně z pohledu Budějek.
    tohle už Zape asi neustojíš, ale byla to jízda. :) krom těch posledních 2 kol. škoda, že jste to s Niklíkem trošku nezajistili vzadu a toho Králíka více nevyužili, on je v tom řízení obrany opravdu dobrý. Ale do tohoto běhavého stylu, co jste nastolili, fakt není.

    Bolka potřebuje stopery, vzadu udělali jen to, že koupili Trmala, zase jim obrana vzala 2 body. A Bohemka zase více štěstí než rozumu v 1. půli, proti nim je to o efektivitě soupeře, jinak byli už v sestupovém pásmu, kdyby soupeř proměňoval a Baník tam nehrál, kdo ví proč, na bod, i když měl pomalu celý zápas převahu a vypadalo to, že se nehraje v Ďolíčku, ale na Baníku.

    • a Vasil už vládne lize v kanadském  bodování - 6+7, ten kluk míří vysoko.. :)

    • Aktuálně nejhorší tým nejvyšší soutěže to schytává ze všech
      stran. „Jsme dole, každý si do nás rád kopne. Vnímám to. Moc mě to mrzí,
      že jsme národ, který toho dole vždy jen ještě víc srazí,“ dodal.

      Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/budejovice-dynamo-hradec-zapotocny-prvni-liga.A231213_195047_fotbal_pkr

      já vám fandil, takové Budějky jsem neviděl, co fotbal sleduju, i když jsem se do vás už rok trefoval, že se vám stopeři vzadu nezajišťují. Ale ty komentáře poslední dobou byly odborné, že to nemáte zajištěno vzadu, nevhodné hráče pro ten systém, to musíš Zape brát, pač to tak bylo. Ale byla to jízda. :) Budějky nemají tým na padáka a bylo to vidět, to se zase musí ocenit s tím málem, s čím tam pracují. Dostali tam zajímavé hráče na to, že hrávají historicky takhle dole.. možná by se vyplatilo ještě více zapojit mládež, když teď hraje takhle nahoře v celostátní lize, to je taky známkou, že to tam zase tak úplně špatně pravděpodobně nedělají..

  • https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-prestupova-bomba-slavia-touzi-po-opore-plzne-5018307


    no tohle bych chápal, kdyby neměla Slavie kotel talentů na hostovačce.. Staněk není mé gusto golman, nechytá vůbec dobře technicky, hraje podle mě velmi problematicky i nohou, což se dnes chce od golmana jako samozřejmost.. Má takový ostrovní, netechnický styl.. určitě to není ale Nita třeba i ten sparťanský golman se mi zdá lepší, ten má vynikající hru nohou, už to ukázal několikrát. Jedlička je taky kvalitní golman, i Trmal. Tohle věru nechápu, ale to u Slavie vícero scoutingových věcí posledních let..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit