Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jojo profesionální sportovec = důchodce před smrtí ve 40 ...sportem ku zdraví...
  • Kdo to je ??? Kdo to byl???
    Význačný vědec, výjmečný lékař, úspěšný řemeslník , ..... ???
    Ne???
    Jo on to byl jakýsi čutálista??? Tedy VIP celebrita??? Aha!!!
    Denně na světě zemřou xxx stovky/tisíce lidí i podstatně mladších! Tak o co jde???
    • Ty jsi hňup.
    • I když snad máte pravdu tak jen částečně.Byl to člověk,který i za svůj krátký život něco dokázal! I když vím,že jak vy píšete "čutálista" i to je důležitý! Dával zábavu a radost milionům lidí možná ty peníze u "sportovců" ale za to on nemohl a jak říkám je to o systému!
      Jen tak pro všechny,že i toto jsou zbytečně ztracené životy! Vím o čem mluvím!!!!! Mám ho za sebou no a jen o pár let víc!!Já měl štěstí a moje doktorka říkala,že nade mnou stáli všichni svatí !!!Víte jako dopředu rozeznat infarkt dokáže malokterý lékař!
      Ale po infarktu jsem dostal nitroglicerin a nosím ho stále sebou.Ale vím,že nitroglicerin asi nepředepíše doktor jen tak ale vím,že stačí aspoň i "obyčejný"aspirin a nebo něco podobného.Ještě dodám,že nesmíte polykat ale POD JAZYK !!! Co dáte pod jazyk jde hned do krve když by jste spolkli tak než to ze žaludku příjde do krve tak je konec!!!!
      Když to třeba bude číst lékař tak mě může upřesnit ale v základě mám určitě pravdu !!!
      Přeji všem aby jste třeba tuto radu nikdy nepotřebovali ale tu pilulku mít sebou se VYPLATÍ!!!!!!!
      • Ano, zemřel člověk a to ve věku, kdy ještě měl daleko do důchodu. Byl to čutálista, tedy člověk, který dělal klauna vypatlancům, kterým stačí koukat na to jak se dvaadvacet magorů honí po trávníku za kulatým nesmyslem. Ale když jim to k životu stačí a jsou ochotni platit za to... Osobně jsem neznal jeho ani jeho jméno a jeho "čutálistická" činnost je mi lhostejná a zcela nepotřebná k životu. Ale opakuji, zemřel člověk a tak přeji jeho duši věčný klid a mír.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit