Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vivat sborná
    vivat Putin
    vivat Novorosija
  • Zlej trolle, tvoje hláška typu čapisral, simom, semjon, tečka tě vždy provaří, takže mi tu zrovna ty nemel o vícero nicích ty multinickovej cirkusáku *3*
  • blegh
    stačí to napsat pod jedním nickem čapisrale *7*
  • blegh
    Není lic vtipnějšího čapisral pištící o Rusku a bolševicích *15*
  • neboj, ani ve snu by mě nenapadlo, že by jsi fandil čechům ty slizkej boršči
  • ty ruská kolaborantská hnido, ten tvůj smrdlavej bolševickej odpad to prostě projel, ty máš štěstí zlej trolle že jsi schovanej za anonymitu internetu, jinak by jsi měl tu tvojí hubu na kaši *11*
  • blegh
    No jo, je tu zase hokej. A český ratlík zase štěká na ruského medvěda a myslí si, jakej je u toho frajer *15* To se zase vyrojí "vlastenců" *7*
  • Fakt jo? Teda ty hicuješ Semjone!!! Ježíšmarjá ty si ale kkt tvarohovej!!! *2* *2* *2*
  • nechápu proč neustále používáš můj nick ? mám ho už několik let tak si najdi něco jiného ty hlíste
  • Chachachachááááá, ty si taky blbec Best Of The Best!!!
  • trapáku, sborná je best of *10*
  • ty ruský tragédy by porazil každej... To zařídil Z a Vůjtek si zhluboka oddechnul
  • na jeho oblíbenost jasně poukazují mínusové body, takže jsem v klidu, semjonek jen změnil taktiku *1*
  • nevšímej si ho kámo, je to provokatér od CIA
  • Ty abys tu nepindal, amrdólská pindo!!! Chichi!!!
  • chtě nechtě, musím uznat že to bylo poněkud podivné, sborná si vyhrát zasloužila

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit