Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.sport.cz/clanek/tenis-french-open-mecbol-ktery-odrovnal-hvezdu-french-open-zazilo-nevidany-zapas-4251302


    tohle byl skvělý zápas, podle mě možná nej na turnaji, co jsem měl možnost část odpoledne vidět. Oba hráli famozně. Sjeďte si Altmaierovy výsledky, já je znám. Je to stejně nepříjemný hráč jako Hanfmann. Oba umí, když jsou v laufu, porazit kohokoliv ze špičky, i když se motají okolo stovky. Tohle musí ale Jannick vyhrávat na takovém turnaji.. :/  jenže tennis bohužel není i o brutálním talentu, ale právě o hlavě.. navíc on je podle mě hrozně hodný kluk, což ho brzdí trochu i v těch zásadních momentech na dvorci

    • navíc letošní French open jako by bylo připravováno organizátory pro Rafu nebo Noleho, obecně starší legendy (Fouňa mě ještě napadá, který už je taky díky tomu, co chci napsat, ve 3. kole, což se mu nestalo nejen na grandslamu už pěkně dlouho). Na těch kurtech je mega vrstva antuky, což zpomaluje hru.
      Podle mě to pokládali ještě dříve, než Rafa oznámil, že se nezúčastní, protože kdo ví, jak se připravují kurty, tak má info, že pak se to ještě týden, dva jen kropí, navíc teď je období, kdy ani v Paříži, kde normálně chodí monzuny od Atlantiku, nebývá deštivé počasí.
      No a tohle zase naopak nesedí hráčům jako Jannick Sinner, který bude mít vždy hru postavenu více na rychlé povrchy. Antuku zlepšil až poslední 2-3 roky, ale je to stále ještě nejslabší povrch. Ty kurty jsou dělány zkrátka letos tvrdě pro ortodoxní antukáře, co jsem koukal na přenosy..

      • kropí... aby si ta antuka a ten kurt tzv. sedl..

  • Co vám tedy ukázala konfrontace se špičkou druhé ligy?Že
    rozdíl mezi mužstvy ze zadní části první ligy a z popředí druhé není
    tak velký, jako býval kdysi. Před deseti lety by byl favorit jasný.
    Ukázali jsme hráčům některé zápasy Vyškova, a když to nevnímali dodnes,
    už to určitě vnímají.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/baraz-zlin-vyskov-pavel-vrba-rozhovor.A230601_212441_fotbal_vp2


    no já myslím, že to takhle nestojí, jak říká Pavel.. :) tihle kluci ze Zlína už proti Vyškovu hráli a rupli s nimi po totožném průběhu jako teď, čiže tohle už bude o kvalitě, která je přibližně stejná u obou týmů. Psal jsem, že Vyškov a Varnsdorf hráli nej fotbal ve 2. lize. I Varnsdorf by se v lize neztratil, kdyby trochu posílil, ta spodní část tabulky už je vyrovnaná a oba tyhle týmy hráli i v té bojovné 2.lize technický, pohledný fotbal. Pavel se ještě zapotí, pokud Vyškov zahraje i doma jako dnes. A oni hrají každý zápas stejně, čiže se určitě zapotí.. :) Zlín musí překopat kádr, omladit, posílit hlavně do defense, jinak bude mít příští rok stejné problémy.. pokud teda nesletí už letos, pač podle mě tohle půjde do prodloužení.. :)

    • čiže očekávám tentokrát v  neděli výhru Vyškova doma.. :)

  • https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/fotbal-teplice-frtala.A230601_728721_fotbal_ald


    tam dole čtu, že Žák druhý nej střelec za Gningem a Teplice ho pouští. Co jsem je viděl letošní sezonu, tak se mi líbil právě Žák, a to jsem ani netušil, že dal ještě tolik branek. Trenéra Frťalu beru, ale tohle bych potřeboval vysvětlit, pač Teplice nemají moc hráčů nazbyt a díky rozpočtu se tam ani žádný moc nehrne, výjma hostovaček..

  • a ještě by se mi teda líbila výměna Emila Tischlera za Boulu, který mě v Baníku teda vůbec nezaujal. Tischler byl pod treňou Krejčím klíčovým hráčem Pardubic s Hlavatým, Solilem, když hráli fakt dobrý fotbal před rokem a půl tu sezonu. Nyní navíc vůbec nehraje pod trenérem Kováčem, což je dáno i tím, že byl zraněný a dostával se z toho, ale podle mě i tím, že tam Radek má prostě své koně (+ půlku Opavy :D ale Pikul i Darmovzal chápu, ještě mohl rozjet Helebranda, kdyby neutekl do Budějek, to je podle mě taky velký talent, ale něco s ním bude povahově, když ho Svěďa pustil ze Slovácka, laxní, nebo se bojí o nohy, těžko říci, pač talent to je velký podle mě).
    čiže tohle vidím jako levný nákup s dobrou přidanou hodnotou u ligou prověřeného hráče a Tischlera určitě jako lepšího hráče než Boulu, co oba roky sleduju. navíc Baník by měl koukat i na zaměnitelnost postů a Tischler je v záloze prakticky použitelný kdekoliv + další přidanou hodnotou je spolupráce s Caduem a tuším zažil i Ewertona v Pardubicích. A jak říkám, tohle byli klíčoví hráči Pardubic všechno. HLavatý je trošku problém směrem do obrany. Na to podle mě dojel třeba v Plzni. Ale kdyby za ním hrál Kaloč a vedle Tetour nebo tischler, tak to je zase něco zajímavého a bojovného, co potřebuje Baník dostat do týmu, pač zase skládá technický tým. Ewerton i Cadu nejsou žádní bojovníci, kteří by se nebáli o nohy, takového tam mají v sestavě směrem dopředu jen Almasiho, popř. na šestce Kaloče.
    Tischler, Solil, Hlavatý jsou za této situace, kdy už má Baník Cadua a Ewertona určitě zajímavou variantou pro trenéra, který je dokáže jako treňa Krejčí poskládat do systému. Pardubice měly ten ročník se Slavií podle mě nejlepší přechod do útoku v lize.. beze srandy, koukal jsem na ně nejvíce i díky tomu, moc se mi líbili týmově.. a to nehráli o poháry!

  • https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/abdullahi-tanko-banik-ostrava-posila.A230531_165342_fotbal_ten


    Baníček to rolluje.. :)  a z těch 15+4 bylo dobrých 10+3 jen na jaře. Psal jsem o něm někdy v listopadu tuším, že se mi líbí, ale ještě ho musím nakoukat na jaře. No to jsem ještě nevěděl, jak to na jaře rozjede. 5 mio je fakt další hodně dobrý transfer Baníku, kdo tohoto Mirečka sleduje.. :) Varnsdorf pod trenérem Holeňákem a Vyškov pak hráli nejlepší fotbal ve 2.lize za mě..  a i z toho, co povídá v tomhle článku může každý usoudit to, co jsem psal, že má i zatraceně dobrou povahu, na Afričana i týmovou překvapivě + nesnáší prohry, to jde vidět z jeho gest na hřišti..toho Baník zase zobchoduje jako toho Xi Xaa, co šel přes Slavii do Belgie. :)

  • https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-slavia-dotahuje-prestup-tijaniho-z-baniku-zaplatit-ma-okolo-30-milionu-4248350

    tak Tijani fakticky do Slavie, i částku málem Baník udělal tu, za kterou bych ho pouštěl já, ale mají k tomu Ewertona + Markoviče a Riga na přestup, to je asi dobrý deal, v případě Ewertona dává i smysl, protože na dalším křídle ho doplní parťák Cadu, se kterým se zná už z Pardubic, kde jim to klapalo, budou tam i nějaké automatismy. Markoviče si matně pamatuji, že ho Jindra stavěl i v lize při krizi golmanů. Tady je to kompetence kolegy Mikloška, Baník ale musel přivést za mě golmana, ten post nemá adekvátně pokrytý. Za úvahu stál ale Kinský, který se podle mě ve Slavii stejně ještě dobré 3 roky nedostane do brány, tzn. zkusit podepsat se Slávií hostovačku na 3 roky o něm s tím, že pokud by si jej chtěla stáhnout, tak půl roku předem dát vědět, aby Baník sehnal adekvátní náhradu. On je podle mě budoucí jednička Slavie v brance, chytá už teď zajímavě. Ale golmany nechci posuzovat, do toho vidím nejméně, spíše si u nich všímám techniky, proto mi možná nesedí Staněk z Plzně + hry nohama, která je v dnešním fotbale u golmanů už nezbytnost. A mít na 3 roky vyřešený golmanský post takhle podle mě kvalitním golmanem, to dává prostor pro to vychovat někoho z vlastních řad, jakože Baník je tuzemská špička stran brankářské školy.. Jsou v tomhle i před Spartou. Vezměte si jen jména jako Mikloško, Srníček, Lašty, teď ten, co chytá nyní v Brémách, Bernády. U Sparty si vzpomenu na Koubu, pač Vacla vychovaly Vítkovice.
    S Rigem se uvidí, podle mě jsou v lize už ligou prověření lepší hráči, finančně přitom dostupní, viz. můj koment níže z před pár dnů.
    Baník by měl ještě udělat vedle Tanka, se kterým už počítám jako s tahovým (s Almasim to budou zabijáci a nej dvojka v lize, to už vím teď..s Kuchtou a Haraslinem) jako jistotou (prý to Baník taky dotahuje za 5 mio - super cena!), ještě toho Rondiče nebo Vašulína, což jsou hráči, kteří taky jako Almasi umí hrát zády k bráně, pokrýt si balon. Všichni tihle mají i daleko, daleko lepší techniku a vedení míče než Tijani.
    Souhlasím s Jindrou v článku, že Tijani bude mít dobrou povahu, hodně se zlepšil, není mu lenivo na krok, 23 let taky není ještě moc. Ale tu techniku už podle mě nedožene. Navíc Laco dá gol z ničeho, Tijani ani z brankové čáry kolikrát ne, pač to je právě o té motorice pohybu a technice na míči. TE´d jsem se o tom bavil na obědě s kamarádem majitelem naší firmy s jedním bývalým fotbalistou tady od nás, nakoukl i do první ligy. Kamarád je sponzoruje v krajském přeboru nebo divizi, či co to hrají na té dědině a ten mi to taky potvrdil, že to bude hráč možná s nejhorší technikou a krytím míče ve Slavii.
    Od Baníku dobrý obchod! Když se navíc nemusel zbavit Laca Almasiho, který by šel v globalu za to samé :) Ještě protřídit kabinu a nějaké příchody do zálohy, Tetour se snad dostane do původní formy a Baník může myslet i na titul s trochou štěstí, zvláště pokud by se vrátil třeba ještě Zio na stopera. Pač pak by měli 4-5 velice kvalitních stoperů (Bitri, Zio, Lischák, Pojezný, který se taky ještě bude zlepšovat, to byl taky zajímavý nákup už takle mladého kluka od Baníku, do toho v záloze Svozil) na ligu (to nemá ani Slavie v tuhle chvíli, ruku na srdce..Ogbu, Holeš v alternaci, pač jinak je to šestka, Kačaraba dejme tomu) s tím, že počítám, že Frydrycha pustí a Olomouc by mohla zkusit na hostovačku Svozila. Podle mě určitě lepší varianta než nákup Pokorného z Baníku v minulosti.. :)

    • jsem Spartě ještě upřel Petra Čecha a Vitkovicím Netoličku. Toho jsem potkal někdy před 9-10 lety na škole, kde dělal zástupce ředitele, byl jsem tam vybírat holky. Tuším to bylo Gymnazium Olgy Havlové v Ostravě. Tak jsme si pokecali o fotbale. Dnes už bude v zaslouženém důchodu. :)

    • https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-v-baniku-konci-lastuvka-a-kuzmanovic-klub-s-nimi-pro-pristi-sezonu-nepocita-4248665

      a Baník pouští i Kuzmu, což je podle mě ok, máme s kolegou Mikloškem telepatii. Stejně jako v případě omlazování kádru a tím i zrychlení hry.. :) Lašty bude asi v klubu pomáhat s golmany, nebo v Karviné, už s tím asi sám počítal. Tam ještě bude více odchodů z kádru, si myslím tak, jak Baník bude nyní přivádět ještě nové hráče.. + Kuzma měl velké slovo v kabině, která není dobře nastavená..  zatím pochopitelné kontra i můj názor, viz. níže, proč to psát znovu. :)

      • a tady je to podstatné i z toho důvodu, že Baník sáhl do koalice Kaloč-Kuzma, co mám zprávy okolo baníkovského týmu, tak tohle byli dva nej kamarádi, kabinu vedli a Kaloč tím rozpuštěním téhle koalice s odchodem Kuzmy může taky jen získat.. pač by měl být v ose týmu s Lacem Almasim, a pokud nedorazí Zio, jakože by měl, pač v tom Maďarsku strádá, tak s Lischkou nebo Bitrim, což taky vypadá jako bojovník, který nerad prohrává.
        Baník už musí přivádět jen takové hráče a opouštět ho musí ti bezkrevní, nebo narušující atmosféru v kabině. Tanko je taky bojovník, navíc výborně technicky a rychlostně vybavený. Zapadá to do schematu s křídly Caduem a Ewertonem. :) Tohle dává opravdu velký smysl + sklepávačky od Laca pro tyhle tři, kdyby Baník hrál 3-5-2, což by podle mě měl určitě zkusit v téhle skladbě týmu, jaká se rýsuje pro nový ročník..
        Co nedává smysl je cena, kterou byla Slavia ochotna dát za Tijaniho. Nedal bych více než 15mio. Plus tam jsou ještě bonusy v podobě hráčů, Ewertona Jindra Baníku pustí podle mě na přestup případně, zlomil už nad ním podle mě hůl.. Brazilcům zase může sednout to, že jsou spolu, nejlepší divácká podpora chacharů v lize a celkově velikost klubu, což je pro oba takový strop. Oba nejsou podle mě pro velkokluby jako Slavie nebo Sparta. Potřebují totiž podle mě, aby na nich hra stála, Ewerton má taky dobrou povahu, co jsem slyšel tuším Hofťu o něm hovořit, v Bolce se mu dařilo, navíc je to hráč s výbornou střelou ze střední vzdálenosti, další dovednost, která Baníku chyběla..
        Rondič i Vašulín jsou pak taky bojovníci, prověření ligou, dobří ve vzduchu i na zemi. Tijani byl tragický, než ho Baník poslal na tu hostovačku na Slovensku. Už jsem psal, když byl ještě Pavel Vrba v Baníku, že se fakt zlepšil, ale podle mě tohle je jeho strop. Netušil bych, když jsem ho viděl před těma 2 rokama, že dojde i na tuhle metu, na které je, tzn. lepší průměr, fakt se divím, že ho Slavie za tuhle cenu bere. Kdyby tam byly dobré finanční podmínky, tak on tím, že je bojovník a není líný na krok, tak do konceptu Slavie je, ale tohle je přestřelený ta cena, jestli je to 25mio a víc, to já jen plácnul 30mio, nevěřil jsem, že by to kdokoliv dal, i 25 je ale tuze moc + hráčské kompenzace. :)
        SChválně si vyjeďte, komu Tijani dal letos branky - Olomouc, která se trápí na stoperu a je to jejich nejslabší místo (2 branky), Pardubice  nyní (to není tým z čela ligy), Plzeň je tým z čela ligy, ale celé jaro se protrápila a Brno má vzadu taky bídu až na nadějného Endla. Narážím na to, že mi to na Jindru příjde hrozně hektické. Slavia sleduje hráče roky, než ho koupí, tady navíc ještě za fakt nevýhodných podmínek. V Baníku si mohou mnout fakt ruce. Jestli vyjde ještě Markovič, nebo i Rigo, který tuším hrával nyní ve Vlašimi (jdu si sjet jeho stats), pod kvalitním trenérem, čiže bude mít dobré základy (ale není prověřený ligou právě..) od něj + Ewerton, kde Baník nic neriskuje s hostovačkou a podle mě by pak následoval i jeho odkup, kdyby se chytl, tak to fakt bylo pro Baník ještě snad lepší, než kdyby k tomu byly procenta z dalšího prodeje, který žádný nemusí v případě Tijaniho být.. Klidně může spadnout na tu svou původní úroveň. Pokud nemá takový hroťák dobré krytí míče a techniku, pak jej trošku lepší stoper na zemi v pohodě uhlídá. Co by mohl ve Slavii zlepšit, si myslím, pod JIndrou, je jeho hra tělem. Pač je dobře stavěný a tohle by mohl využívat více. Ale krytí míče se podle mě učíte v žácích, dorostu, nebo se s tím musíte narodit, to je hodně i vrozená skill. Není to zkrátka Laco, který se brání fakt věřím zle..Proto je na něho i hodně penalt..
        Rigo koukám 3 branky, ale je mladý, může ještě vyletět. Navíc reprezentant Slovenska U21, to je fakt další zvláštní tah Jindry a jeho týmu. Jsem na něj v Baníku zvědav.. :) pač Rigo a Markovič jsou na přestup, Ewerton je jen hostovačka. Už teď se to dá hodnotit jako fakt dobrý obchod Baníku, pokud dostali navíc nad 20mio, či dokonce 25. Dobrý začátek transferového období pro Baník. Jen tak dál.. :) hlavně kraje vyřešit..a už jen bojovníky, co neradi prohrávají a nejsou líní na krok, pač Baník i v mistrovské sezoně byl běhavý, jen na Matyho (Míra Matušovič) všichni vzpomínáme, co každý zápas odběhal..tohle by měla být DNA Baníku stále - furt v pohybu a nabízet se..Baník tak hrával v minulosti..

  • koukal jsem teď na ty poslední dva goly Jurečky proti Slovácku, pač jsem ten zápas už ve 2.půli nesledoval a bylo mi dopředu jasné, že ho kluci ze Slovácka chtěli coby bývalého parťáka poslat do toho čela střelecké tabulky. TAkové chyby u 3. a 4. golu stoperů Slovácka, to byste fakt novináři měli hodnotit úplně jinak než Jurečkovu výbornou formu. Na Spartě si ani neškrtl v derby + gol z penalty tady. Je to taková bouda na Řezňu, tohle by se nemělo fakt stávat.
    Teď jsem slyšel, že Jindra chce Tijaniho. To je pro majitele Baníku výborná zpráva. Když tam nasadí cenu a podmínky jako při odchodu té poslední černé komety, tzn. 30mio + procenta, tak bude mít na kýžené posily a provětrání kabiny Baníku, která funguje v sinusoidě, tzn. totéž, co řešili na Spartě ještě před rokem a půl, dvěma.. Kabinu Baníku musí opustit min. 7-8 hráčů, věděl bych i které, už jsem psal i memotechnickou pomůcku, všichni 30+  + odchody Sanneha, Sehiče, Bouly, Takacse  + Kuzmanovič se mi taky do nové kabiny nelíbí.
    Baník musí hledat i kvalitního golmana, stopery možná pro ligu příchodem Bitriho (tady určitě odchod Frydrycha) vyřešil. Ale měli by možná usilovat o návrat Zia a byl by to dobrý lídr kabiny (snad by probudil i Kaloče, další možný lídr + vepředu Almasi a to je už osa), pač v tom Maďarsku vůbec nehraje... Zaráží mě taky pád Buchtiče a Kaloče pod trenérem Hapalem, pač to je výborný, technický hráč, s výbornou kopací technikou, a s možná nej prvním dotekem v Baníku, se kterým ale trenér musí pracovat, pač je ještě pořád mladý. Nejsem si pak jistý, že zbylí mladí hráči, kteří se točili v téhle sezoně v sestavě, na ligu mají.. To už jsem psal dříve v případě Jaroně a Šína, a to ještě pod někdejšími trenéry (Jaroň) hráli podstatně lépe..
    četl jsem, že Fleišman je ještě cenný pro Baník.. Dopředu snad ano, ale Fleiši velice zle brání už v této době.. Což je alfou a omegou Baníku, dostávají hodně branek, často laciných..čiže tento hráč, pokud ano, tak jen v zápase, kdy se čeká, že Baník bude v tlaku a na míči. Do týmu musí přijít min. 5 nových, dobře nastavených hráčů typu toho Tanka, kterého prý Baník bere. Kteří bojují za každé situace, nesnášejí prohry, jenom nežvaní v pozápasových rozhovorech, ale dokáži se vydat v zápase.
    Majitel si musí uvědomit, že od postupu do ligy ještě NEKONSOLIDOVAL stále kádr. Pokud počítá s trenérem Hapalem, měl by si tam tento přivést na svou zodpovědnost hráče místo těchto, které píši výše a postavit ten tým už konečně podle nějakého schématu, vize, co chtějí hrát. Já to prostě na Baníku nepoznám. Zároveň tam potřebují dostat lídry, bojovníky, popř. rychlostní, brejkové hráče (Baník musí zrychlit nevyhnutelně, chce-li do pohárů, navíc to býval vždy jeho fotbal v úspěšných sezonách) tzn. je třeba se dívat po hráčích jako Kušej, Vašulín, Kubala, Čavoš, Koubek, Hlavatý, Slončík, Alli, popř. kraje z Olomouce - Zmrzlý, Chvátal, vše finančně dostupní hráči. Ještě by se dalo pokračovat. Popř. se podívat na Slovensko, mně se tam líbí Kalmar z DACu, ale na toho asi majitel Baníku jako na režiséra hry nebude mít. V tom případě by mohl pryč i Tetour, pač Kalmar je jednak lepší a je to taky hráč s hrou dopředu i dozadu. Je taky otázkou, jak na tom Tetour po tak dlouhé pauze bude. Čavoše jsem napsal právě pro tu možnost alternace na šestce, je tam dobrý poměr cena (nula) x přínos. žádný risk pro klub..A je to hráč prověřený ligou
    Pak už je to o tom, jak to zakomponuje trenér, proto je to na kouči Hapalovi, koho si přivede, neměl by být ale s touhle kabinou Baníku spokojený, nebo se pak nemůže divit té sinusoidě a příští sezonu už by jeho práce měla být hodnocena do důsledků.....

    ještě by se scouti prvoligových klubů měli zaměřit na Křehlíka z Jihlavy, líbí se mi už 3. zápas po sobě. Jihlavu jsem tento rok sledoval snad nejméně přitom. Taky pro Baník podle mě zajímavý, konstruktivní, kreativní hráč. Ale ještě ho nemám vysledovaného, jak mu to jde taky do obrany, pač Baník potřebuje do kabiny moral akutně..

    • sám bych odvolal ale i trenéra Hapala, pač tam jde cítit nesoulad mezi ním a kabinou (minimálně Almasi, což je pro Baník bohužel pro Hapala klíčovější součást než on sám), ale i dalšími (Kuzmanovič, ten má podle mě taky hodně důležité slovo v současné kabině Baníku, proto by měl odejít :)  ), dost potenciálně klíčových hráčů pak hraje pod své možnosti - Kaloč, Buchta, až poslední 2 zápasy se zlepšil Cadu.
      S tím, že se povolá trenér, který má zkušenosti se stavbou týmu - Svěďa, nebo Baník vysvobodí ze Sovětského svazu Marcela Ličku. V Baníku by měl trénovat člověk se vztahem ke klubu, přineslo mu to taky poslední titul (trenér Vrba asistentem trenéra Komňackého tehdy). Nyní se to angažmá Pavla nevyvedlo. Mně připadá, že už čeká na důchod a slevil hodně z nároku na požadavky na vedení - angažmá ve Spartě, nyní ve Zlíně. To jsou trenéři, kteří musí mít absolutní podporu vedení a volnou ruku při stavbě kádru..
      Tohle současný Baník nyní potřebuje dle mého soudu při stavbě ligového týmu. Stále jen lepí a lepí něco v kádru a je to celé bez koncepce s každým novým trenérem, který přichází..

      • + ještě Doski by se mi líbil v Baníku na kraji, ale to by si řešil případně Svěďa nebo Marcel, jestli by mu zapadal do systému, těch krajních beků je hodně málo. A ještě Rondič, ten skončil v Libe, nevím, jestli mu vypršela smlouva, čiže by byl taky laciný. Vedle Vašulína a Almasiho další, který umí zády k bráně. Tijaniho Baník může klidně pustit za dobrých podmínek + další hráče, 60 mio bude mít majitel hned na nové nákupy 5-6 bojovníků, vítězných typů a pročištění kabiny :)

    • a samo taky bouda na Svěďu, který pak musí vysvětlovat 4:0 na tiskovce, jenom protože se pár jedinců domluvilo, že to Jurečku nechají vyhrát..

  • cindy

    Tak ještě přidejte úplatkáře Křetínského a máte povedený triumvirát pohromadě. A zbytek republiky se bude řehotat v předklonu !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit