Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechtěla jsem přistupovat k cenzuře, ale vážení... takhle to prostě dál nejde.
    • blegh
      Začni u sebe *3*
  • BTW je sprostej jako dlaždič, ale na koho??? Co???
    Jinak, jak se do lesa volá....
    • Kdyby jsi ty tvoje urážky říkal na veřejnosti tak dostaneš do držky.
      Tak tu neplakej Zemanovo lejno BTW.
      • Kdykoli, komukoliv a kdekoli si budu říkat co chci a tobě blbče to řeknu s velkou radostí přímo do toho tvýho vopupínkovanýho xichtu, YEAH!!!
        • Sepiš závěť. Naposledy se podívej na tvoji rodinu a řekni mě to do očí.
          Pak zemřeš na dlažbě. Zkrvavený a v krutých bolestech.
          Pro mě jsi ruský untermensch.
          • Jochochó, chudinko šprýmaři!!!
  • 9. října Velká pardubická a hned volby do senátu, to by bylo, aby se tam Váňa nedostal, když se fanfarónsky připomene voličům.....
  • Byl bych nerad, aby se po nem jmenovala prekazka a do politiky....snad to nemysli vazne.
  • "Lidi to chtějí, my to chceme, všichni to chtějí." Přání otcem myšlenky ? Je smutné, že osobnost typu Váni neumí odejít se ctí.
  • blegh
    Konečně se tu zase rozdávají banány? A že se nezačne u toho duševního chudáka, co tu o víkendu tak krásně vytapetoval *15*
    • Simona tapetovala protože jsi tu celý týden Gayoval.
      Ty nejsi blegh ale Blb zasírající diskuse.
    • Tipla bych si, že kolega nemá nervy na to chodit do diskuzí. Navíc antisrágora a spol. mají prokazatelně několik účtů, takže to nemá smysl moc řešit.
      • Nejde o účet, ale o IP. Účet je až ta poslední možnost!
  • Na to, že utržil více než dvacet zlomenin, je p. Váňa opravdu nezlomnej :-)
  • Nezlomný a statečný kuřák se nevzdal kouření ani přes to, že mu byla vyléčena rakovina plic. Jeho nezlomný duch ho žene k dalším výkonům a většímu počtu vykouřených cigaret.
  • Každý soudný člověk ví, kdy je čas odejít, Váňa pro slávu a peníze položí i život. Sám si myslí jaký je hrdina, podle mínění mnoha lidí je pouze nenažraný hlupák. Docela by mě zajímalo, když se tenkrát na závodech dolámal a jeho rodina škemrala, aby mu lidé přispěli na léčení, že na něj nemají, jestli dnes, když vydělává on i jeho rodina, lidem, kteří mu tenkrát pomohli peníze vrátil.
  • Jak říkám, jemu a Ano jde jen o šanci na zvolení!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit