Přejít na výpis diskuzí
Odvolat Hadamczika? Nevidím důvod, říká šéf českého hokeje
17.5.2013
23 příspěvků
-
Vše soivisí se vším. Ekonomika a soběstačnost ČR jde již 10 let do háje. Vše jsme rozprodali a skoro nic tady doma není naše. Byla zrušena tréninková střdiska mládeže, která dříve byla podporována státem. Dnes je všechna zodpovědnost za výchovu mladých hráčů hozena na kluby. Ať si seženou peníze na chod a své trenéry samy. Takže kluby nemají peníze - viz. ve fotbale již neexistující Vítkovice a brzy zaniknutý Baník Ostrava jsou toho důkazem. Takže česká fotbalová repre vypadá tak jak vypadá. V hokeji je to samé. Tam si dokonce mládežníci musí platit i led na trénink. Takže dnes hokej hrají jen ti, jejihž rodiče na to mají a nikoli ti největší talenti. Toto samozřejmě probíhá již 15 let a výsledek ve sportu se dostaví až se zpožděním, kdy starší hráči končí. A teď máme výsledek. Ve sportu to funguje podle Klause - když na to nemáš, tak to nedělej. Takže milý národe se smiř s tím, že už nebudeš mít ani ty chvilky hrdosti, když naši sportovci měli ůspěchy na mezinárodním poli. To je již historie. Nějaké výsledky budou mít pouze individuální sporty, protože náklady na jednotlivce jsou mnohonásobně nižšší než na kolektivní sporty.Takže, abychom našli viníky je potřeba odvolat Bílka u fotbalistů a Hadamczika od hokejistů, protože jim zapoměl říct, jak si mají nabrousit brusle a Bílek jim zapoměl říct, jak nafoukat míč.
-
-
Pokud se to nezlepší, na zlato a to né jenom v hokeji, budeme čekat hodně dlouho. A byl bych nerad, kdyby jsme se propadli a vypadli a vzdálili od nynější špičky.
-
Přesně, takhle to vypadá, jak jste to napsal. Přesně tohle jsem to tu napsal taky, ale někteří chytrolíni a takzvaní fanoušci spíše rozebírali to jak jsem to napsal, nežli obsah.
-
... souhlas, ty jsi v háji dávno :)))
-
-
Ty vůbec nevíš oco jde. V háji jsi spíš Ty a tobě podobní.
-
-
-
... souhlas, první má odejít Král :)))
-
Proč odvolávat trenéra ? Zbytečné starosti .MS má celkově dlouhodobě nízkou úroveň. To, co nám nabízí je k zoufání. Např. z naší strany, je to reprezantace v nejlepším případě třetí garnitury. A ostatní země, tj v bleděmodrém to samé. Píši o favoritech. Vůbec, divím se, že někdo MS v hokeji sleduje a bereho vážně.
-
Pod Hadamczikem nechce polovina českých hráčů hrát a tu druhou půlku za chvíli tak otráví, že nebudou chtít taky. Jenže Lojza má na svazu bůhvíproč tlačenku, tak se budem trápit dál.
-
-
kde jsi na to přišel že pod Hadamčikem nechcou hráči trenovat,opět neověřené zprávy nějakého anonymního štváče.Co dokážeš ty,jedině urážet
-
-
1: pod Hadamczikem, ne Hadamčikem.
2: nechtějí, nikoliv nechcou.
4: nikoho jsem neurazil, jenom vyjadřuji svůj názor.
-
-
-
Až se někdo z hráčů vyjádří, jaká že byla třeba v týmu atmosféra a pod. tak to budu brát.
Tady jsou to jenom kecy o ničem. -
Fanousci by odvolali i Mickey Mouse, kdyby mohli
-
Ahoj, pravě se mezi lidmi šíří novinka, jak vydělat peníze na internetu. Najdete to na - www.Cervena-Cerna.cz - Já si takto vydělávám už asi měsíc a jsem spokojená.. Bylo by ale dobré se na to podívat rychle, protože to už brzy nebude možné!
-
Nevidíš důvod? Tak jdi do řiti také. Pak ten hokej má vypadat. A taky vypadá mládeží počínaje. Šišla v životě hokej nehrál. Máme tu spoustu jiných a to jsou odborníci. Šišlu zajímá akorát svůj kšeft...
-
-
... nauč se psát a zase zajdi, je s tebou docela legrace :)))
-
-
Hada bych neodvolal. Příště bych uvažoval o jiných hráčích. Je jich kvalitních dost, ne že není. A na tom si trvám.
-
-
Lojzo poznali jsme tě.....
-
-
Dívám se na extraligu hokeje příležitostně, vnímám informace o našich hráčích v NHL, které jsou v médiích a pak jsem se díval na zápasy MS. Když jsem dal všechny informace dohromady, myslím, že jsme měli tým výborných sólistů, ale chyběl jim dirigent, který by jim vtisk taktiku a strategii. Hadamčik křičí, že hráči mají malé nasazení. Já viděl pravý opak, hráči se snažili hrát každý co umí, ale pokud je někdo nesladí a neurčí jim na tréningu taktiku, nemají jako tým šanci. To byla práce Hadamčika a na celé čáře zklamal. Osobně si myslím, že největším soupeřem hráčů byl právě trenér.
-
-
... ale MS je léta soutěží týmů sólistů, Češi nejsou žádnou výjimkou :)))
-
-
To je samozřejmě pravda, ale ostatní týmy mají toho dirigenta. A sladit velké individuality je velké umění. Na toto Hadamčik nestačí. Bohužel nedokážu říct, kdo by ho měl zastoupit. Snad Razím z Plzně, která je mistr, nebo Straka, nebo opět Růžička? Ale určitě je třeba změna.
-
-
Rusáci měli dirigentů zase trochu navíc .... *1* *1* *1* Ještěže toho dirigenta nemáme. *1*
-
-
-
Svatá pravda. To není žádný trnér. Kluky trénuje uplně někdo jiný. Tady je potřeba taktizovat organizovat vymýšlet systém hry a to šišla evidentně toto MS nezládl. Ti kluci viditelně nevěděli co mají hrát. Čest Lojzovi a jeho jistě bohatě placené práci.
-