Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SPORT už na světě neexistuje, už je to jen placené divadlo. Kdo dá víc vyhrává.
  • Chichichi, jak se plagiát BTW rozčilánkuje, blbeček!!!
    Je to Shapirovo lejno!!! Chichichi
    • neboj, já stojím za tebou, všechny tvé příspěvky jsou totiž skvělé, takže je od plagiáta hned rozeznáme
      • dearputin.com
  • Ale ty utracený zdopovaný koně by mohli poslat našemu spojenci v NATO, Amrdólii, aby se jim tam 70 miliónů žebráků před zimou pořádně nažralo!!!
    • najdi si svůj nic ty trapnej prašivej naklikávací plagiáte, to je pro tebe typický, koně se nemohou bránit tak do nich budu celý den šít
      jsi ubohý zlý zmetek
      • nevšímej si ho, Tečka zase změnil strategii *15*
        • vždyť je směšnej *3*
    • najdi si svůj nic ty trapnej prašivej naklikávací plagiáte, to je pro tebe typický, koně se nemohou bránit tak do nich budu celý den šít
      jsi ubohý zlý zmetek
  • kucííí se nudíííím *6*
    • *14*
      • chtěl by jsi se muckat ??
        • přéééééésně
  • No tak nepojedou na olympiádu, ale aspoň přežijou, to naše dostihový koně budou muset všechny utratit!!!
    • navrhoval bych aby si udělali svojí olympiádu, místa mají dost a Rusko je tak bohatá země, že si mohou udělat sportoviště de facto kdekoliv
      • jasan a můžou si v kludu fetovat jak chtěj a nikdo jim do toho nebude kecat *3*
        • na Russia Today o tom dávali zajímavý pořad kde bylo zjištěno že ruský doping je z bio materiálu, který je vlastně organismu prospěšný ale nemá účinky které by sportovcům napomáhali k lepším výkonům, takže antidopingová pěkně setřela *11* *12*
          • také jsem to sledoval, pravdivé a vyvážené
            • to každopádně
  • naše obranné mezikontinentální rakety se budou bránit všem americkým protiraketovým deštníkům které agresivně narušují svrchovanost Ruska
    • Holka vzpamatuj se, nevíš co čem píšeš.
  • kam se poděl zlej ruskej troll ?? chybí mi objektivní zprávy z fronty *9*
    • Jel do Amrdólie, učit se propagandě!!!
  • deardealer.com
  • -smažky všech zemí, spojte se...
    -s ruskými drogami na věčné časy a nikdy jinak....
    -vivat Novorusko
  • dobrý den, dnes jsem měl k obědu jen studenej párek *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit