Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://infotbal.cz/ac-milan-se-zajima-o-mladeho-utocnika-z-lipska-sesko-bude-mit-vystupni-klauzuli/

    včera jsem koukal na Lipsko - Leverkusen a tohle je opravdu velmi zajímavý hráč, devítka, jak má být. Vůbec se nedivím, že ho AC bere. Koukal jsem se na jeho profil na flashi po pauze, 1. půli hrál opravdu fantasticky na to, že jsem toho hráče vůbec neznal do té doby. :) dobrý pick AC. Ještě se může zlepšovat podle mě. Je velmi dobře technicky vybavený na tu výšku a i motoricky zajímavý na tak vysokého hráče. Dobrá náhrada za Girouda, až skončí, pro AC. Podobný typ hráče

  • tomasperny

    Já se mu vlastně zase tak moc nedivím, protože co si budeme povídat. Ty nabídky práce pro něj tady fakt nevidím. A jako co si budeme povídat, v Itálii byl zvyklý na nějaké standardy. A tady v České republice se ty standardy povedlo FAČR dodržet fakt jen minimálně. Jako když jsem viděl tu situaci ohledně volby, tak jsem se jen smál.

  • Na hrot se z hostování vrací David Huf, který řádil ve
    druholigové Chrudimi (12 gólů v 16 zápasech), v lize ale zatím prorazit
    nedokázal.
    V Pardubicích neměl jistou pozici, říkali jsme mu, že
    bude nejlepší, když půjde do klubu, kde odehraje maximum zápasů.
    Pochopil to a dnes všichni chceme, aby se vrátil zpátky do ligy. David
    ví, že jsme mu poradili dobře, ale tuhle pozici si vystřílel hlavně on
    sám, takže je to jeho práce.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/fk-pardubice-fortuna-liga-fotbal-zimni-priprava.A240108_144104_fotbal_mvo#cxrecs_s

    tohle mi Radku argumentačně nesedí... David měl v době, kdy jste ho poslali na tu hostovačku, podle tebe manažersky správně, lepší nebo totožná čísla jako jeho kolega z útoku Černý..A poslat střelce, kterého Pardubice nemají, do 2.ligy hodnotíš jako dobrý počin? Těch 12 branek ve výsledku nic neznamená, je to o soutěž níže. Dobrým počinem by to bylo, kdybyste ho poslali do ligy a on tam rozjel tohle.. Takhle se to totiž dělá, pokud klub v hráče věří a chce ho jen rozehrát ne??
    Tady to spíše vypadá, že jste se ho chtěli zbavit, proto i pak ta Chrudim (zkraje to byla Dukla, kde ale nehrál, ale zaznamenal jsem férovou myšlenku trenéra Rady, který sdělil, že mu měl dát více šancí) a nevěřili mu a pak už platí a souhlasím s tou poslední částí.... tuhle pozici si vystřílel on sám, takže vám ukázal, že jste se ve výsledku pořádně manažersky zmýlili.. :)  tak se jen nebát to říci naplno... spletl jsem se.. to se stává nám všem, tohle je fabulace..

    • a pokud chceš Davide obchodní radu, tak teď bych si diktoval, máš-li blízko konec smlouvy a nějaké nabídky z ligy.. :)  popř. v podmínkách lepšího kontraktu v Pardubicích..

      • teď je totiž nejen vysoko tvá cena, ale i možnost diktátu stran platového ohodnocení..

  • https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-vesely-poradime-si-i-bez-jedlicky-puskac-je-na-odchodu-v-hledacku-tri-dalsi-utocnici-5019435

    no Jedloň ti Jardo bude zatraceně chybět... Statistika nuda je, má však pro Jardu cenné údaje - xG potenciálně inkasovaných golů -10, -10 Jardo. To, co jsem psal celý podzim o Bohemce, to nyní v pauze ukázala jedna tabulka zveřejněná redaktorem isportu. Tzn., že Bohemka měla více štěstí než rozumu vzadu a v bráně kvalitního golmana.
    V sumě to znamená, že je s podivem, že neposiluješ vzadu. Vepředu Bohemka sílu má. Na to, že ji chyběl Matoušek, tak si ty šance vypracovávali, tam jsou podle mě ok. No jsem na to zvědav. :) Každopádně s -5 až -10 body byste byli teď ve skupině o sestup. A tohle jde za Jedloněm a Pánem Bohem, Jardo.. čiže není důvod k nadutosti..

    • v té tabulce xG potenciálně obdržených golů byla pak Bohemka až na 13. místě, což odpovídá tomu umístění (při ztrátě bodů, kdyby ty branky fakticky inkasovali) právě, kdyby nebyl Jedloň a přízeň Boha. čiže žádný důvod k nadutosti.
      Hufiho pak Radek podle mě určitě nepustí, nemělo by to logiku, když deklaroval, že mu chybí střelec. Už jsem psal před rokem, rokem a půl, že nechápu, že ho z těch Pardubic pustili, pač je to podle mě z rozhovorů inteligentní kluk, což predikuje i možnou herní inteligenci. Taky si nepamatuji, kdy by někdo v tak silové 2.lize, navíc v tak průměrném týmu jako Chrudim, dal jen za podzim 12 branek.. Odpověděl klubu, stejně jako Mojma Chytil kdysi, když šel z Olmíku na hostovačku do Pardubic (taky jsem nechápal a psal o tom), že udělali chybu, to je nejlepší řešení, pokud se uděje manažerské pochybení.. :)

  • Ve Slavii bude Staňkovým konkurentem parťák z národního
    mužstva Aleš Mandous. Oba jsou jinými typy brankářů. Staněk je ráznější,
    chodí si pro centry, má výborné reflexy, ale proti Mandousovi horší hru
    nohama, což při slávistickém stylu hry může být nevýhoda.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/brankar-jindrich-stanek-prestup-slavia-plzen-lukas-cerv-matej-valenta.A240105_154609_fotbal_min

    50mio hodnotu Staněk určitě nemá, tohle je výborný obchod pro Plzeň, která má v kádru navíc přetlak podle mě i kvalitnějších golmanů. Jde právě o tu hru nohou, jak píše redaktor výše, trochu i věk, byť golmani zrají, jde ale o to, že ho Slavia už nemusí prodat se ziskem, o což v obchodě a hospodaření subjektu v našich končinách jde především + Staněk není žádný technický golmanský zázrak. Může se stát, že tedy bude mít několik zápasů tzv. hluchých. Za poloviční cenu by to byl dobrý kauf, ale přidat k tomu dva tak kvalitní hráče a ještě konkurenci, to je zase jeden z dalších neuvážených dealů sportovního úseku Slavie.. Podle mě ho brali hlavně z důvodu toho, jak se vyjadřuje o konkurenční Spartě, ale v obchodě nemůžete řešit emoce, nýbrž poměr cena x kvalita  :)

    • https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-kdo-vydela-na-prestupu-zimy-vitezem-je-jasne-ada-sadek-tvrdi-byvaly-reprezentant-5019878

      no já si taky myslím, viz. výše před pár dny napsané, že jediným poraženým z téhle transakce se jeví zase Slavie. Jarda tu cenu zase opulentně, socansky přepálil asi ve smyslu - my na to máme. 45mio, nebo kolik to bylo, v lize z českých hráčů nemá moc čs. hráčů, zvláště pak v tuzemské transakci a zvláště pak s využitím tak kvalitních hráčů, jakými jsou Valenta a Červik, o jejichž ceně 13mio, zvláště v případě Červíka, taky velmi pochybuji. Oba bývalí reprezentanti, ten obchod působí ze strany Slavie celý nominálně nevyváženě. Ada toho opětovného zatmění slávistického sportovního úseku využil, jak zběhlý manažer má.. :)

    • JIndra ke Zmrzlému:

      Lákala mě jeho univerzálnost,
      v Olomouci nastupoval na kraji a ve stoperské trojici, a je použitelný
      i ve středu hřiště, kde hrál v mládežnických kategoriích.


      tak tohle je vysvětlení té pozice šestky, pač v Olomouci tam nikdy nenastupoval pod trenérem Jílkem. :) 

      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

      k přestupu Staňka: 

      Nejvyšší možná kvalita brankáře (konstatování Jindry z článku) je pak možno konstatovat u takového, který je komplexním, tzn. má i tu hru nohama.. :) a to se nezabývám technikou chytání, k té by se měli vyjádřit trenéři golmanů.. Hodnotu 45 nebo 50 mio určitě nemá, to by museli někteří hráči (elitní útočníci ligy) přestupovat do pražských S za stejnou sumu, na tom se snad obchodně shodneme. Ale oni tam chodí za max. 30 + bonusy z prodeje, který nemusí nikdy navíc nastat. Tohle je určitě daleko lepší deal pro Plzeň, která k těm klasickým 25mio získala ještě dva kvalitní hráče, přitom ji zůstali dva lepší a věkově perspektivnější golmani, dle mého - Jedloň + asi nejlepší mladý golman tady na trhu


      zdroj: https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-stanek-nejvetsi-mozna-kvalita-kterou-trh-nabizi-rika-trpisovsky-ihattaren-shazuje-kila-5019685

  • V Paříži si jsou pak dobře vědomi, že na Mbappého platu – v
    případě odchodu, ušetří kolem čtyřiceti milionů eur ročně
    . „Předseda
    Chelajfí by však případné další prodloužení smlouvy bral jako obrovské
    politické vítězství,“ pokračuje server.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/kylian-mbappe-psg-real-madrid-prestup-smlouva-budoucnost.A240105_100826_fot_zahranici_duff

    mínus ztráta z prodeje merche jeho dresů + dost pravděpodobně snížení návštěv.. to je ta správná, kompletní rovnice.. :)

  • https://infotbal.cz/domluveno-cerv-a-valenta-miri-do-plzne-stanek-do-slavie-o-kolik-se-snizi-cena/

    3 moje prospect picky bere Slavia a Plzeň, škoda, že ne Baník.. tomu by se Zmrzlý, Červík i Valenta taky hodili. Na Zmrzlého na šestce jsem ale zvědav, tuším tam nikdy nehrál, nepamatuji se, že bych ho tam kdy viděl, tak to má Jindra asi křišťálovou kouli. 😂 ale dobrý deal pro Plzeň. Hráči v dobrém věku + můžou prodat teď Kalvacha. :) a ještě utržili. Kdyby prodali Durosinmiho, tak mají možná nej sezonu v historii klubu, pač tu ztrátu na čelo ještě věřím minimálně na Slavii stáhnou.. :)

    • Počítáte pro jaro i se záložníkem Červem, kolem kterého je dost rušno?Vím,
      že situace je zamotaná, ale byl bych rád, kdyby u nás pokračoval. Pokud
      by to tak nebylo, budeme chtít hledat nějakou náhradu. Myslím, že i pro
      něj by bylo dobře v Liberci pokračovat, protože už má v týmu pozici,
      hraje každý zápas a při kroku nahoru hrozí, že by se na hřiště nemusel
      dostat. Jeho cena pro nás je i v tom, že je lídrem, na hřišti mluví,
      stmeluje tým, a takový hráč by se nahrazoval těžko.

      Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/lukas-cerv-liberec-trener-lubos-kozel.A240105_769376_fotbal_rou

      tohle je podle mě deficit současného týmu Baníku, je tam velmi málo lídrů. Jeden z nich, Kali, navíc nehraje, červíka měl Baník na tu šestku udělat..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit